Home » Δύσκολη εβδομάδα από την Άση Μπήλιου: η τάση της εβδομάδας, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δύσκολη εβδομάδα από την Άση Μπήλιου: η τάση της εβδομάδας, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

by Θάνος Παππάς

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο που βοηθά να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στις αποφάσεις και τις κινήσεις μας. Η Δευτέρα είναι σε κάθε περίπτωση από τις πιο σταθερές ημέρες αυτής της εβδομάδας και αξίζει να την εκμεταλλευτούμε.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη που θυμίζει πολύ «τοπίο στην ομίχλη». Ό,τι αγγίζει ο Ποσειδώνας, ειδικά σε μια απαιτητική όψη σαν κι αυτή, είναι σαν να το καλύπτει με ένα σύννεφο και δεν βλέπουμε ξεκάθαρα τι κρύβει.

Με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Η χειρότερη τακτική είναι να βιαστούμε σε μια απόφαση μας ή να πιστέψουμε σε κάτι το οποίο φαίνεται αληθοφανές αλλά δεν είναι. Από την άλλη, αυτή η όψη φέρνει και αποκαλύψεις κρυμμένων υποθέσεων ή και σκανδάλων και ως φαίνεται ούτε αυτά θα λείψουν από την επικαιρότητα. Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο στο τελευταίο της τέταρτο (την άλλη εβδομάδα έχουμε Νέα Σελήνη), οι «λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά όπως και η κριτική μας προσέγγιση στα πράγματα. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να τελειώσει και τι να συνεχιστεί στη ζωή μας.

Ό,τι άλλωστε δεν μας είναι χρήσιμο πια, ό,τι δεν συμβάλλει στην πρόοδο μας, είτε είναι οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις μας, είτε είναι δραστηριότητες, συνήθειες, σχέσεις, καλό είναι να μη το κουβαλήσουμε στη νέα χρονιά. Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι κρατάμε στη ζωή μας καταστάσεις και σχέσεις που μας δίνουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μας οδηγούν στο να βελτιώσουμε τη ζωή μας ή ακόμη χειρότερα μας μπλοκάρουν κιόλας.

Η Σελήνη στην Παρθένο αν μη τι άλλο βοηθά να εστιάσουμε σε αυτά τα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θέλουμε παρέα μας και στην καινούρια χρονιά. Το Σάββατο το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού προσφέρεται για δοσοληψίες, αγορές, για να έχουμε ωραίες ιδέες, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό κάνει το Σαββατοκύριακο το πιο κοινωνικό και ιδανικό για διασκέδαση Σαββατοκύριακο μέχρι τα Χριστούγεννα.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που βοηθά στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και στην προσεκτική σχεδίαση των επόμενων εβδομάδων. Θα νιώσετε επίσης ότι σας στηρίζουν οι φίλοι και οι συνεργάτες σας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 14/12 μπορεί να δημιουργήσει προσωρινή σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας και να σας κάνει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε ανέφικτα σχέδια και καταστάσεις. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις σε κανένα τομέα με αυτή την όψη. Πριν πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον σας κάντε μια καλύτερη έρευνα των δεδομένων, καθώς ο Ποσειδώνας έχει την τάση να μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες από τη μια και απόκρυψη σημαντικών δεδομένων από την άλλη.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο την Πέμπτη και την Παρασκευή μέσα στον τομέα των καθημερινών ρουτινών, της δουλειάς, της φυσικής σας κατάστασης, σας ζητά σε αυτή τη φάση που δεν ελέγχετε πολλά, τουλάχιστον να ελέγξετε τις συνήθειες σας και τον τρόπο που διευθετείτε τα πράγματα στη δουλειά ή στο σπίτι.

Πριν πέσετε με τα μούτρα όπως όλοι στον μαραθώνιο γευστικών απολαύσεων των εορτών, ίσως πρέπει να μετριάσετε στην καθημερινότητα σας τις λιχουδιές, τα σνακς, το αλκοόλ, οτιδήποτε επιβαρύνει την υγεία σας. Ακόμη και οι ώρες στο διαδίκτυο που απλώς χαζεύετε ή οι ώρες στο Netflix, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να σας στερούν ώρες από τον ύπνο ή την όποια φυσική σας δραστηριότητα.

Φτιάξτε λίγο το πρόγραμμα σας και στη δουλειά, ή ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες σας που δεν σας επιτρέπουν να έχετε καθαρό μυαλό για να εργάζεστε συγκεντρωμένοι. Το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ κοινωνικό με τη Σελήνη στον Ζυγό και σας καλεί να κανονίσετε εξόδους και να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο απαιτούν να συγκεντρωθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας στη δουλειά και σε ό,τι άλλο πρέπει στην καθημερινότητα σας. Παρόλα αυτά, η Δευτέρα είναι μια πιο σταθερή μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε επίπεδο στρατηγικής και σχεδίασης. Η Τρίτη είναι σαφώς πιο απαιτητική και κουραστική και γεμάτη απρόοπτα. Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 14/12 είναι από τις κυρίαρχες όψεις της εβδομάδας και μπορεί να θέσει θέματα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Την Τετάρτη μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας και σκέφτεται θετικά για εσάς, και ποιος μπορεί να σας πλασάρεται ως φίλος και κάτι σας κρύβει. Σε κάθε περίπτωση εσείς καλά θα κάνετε να έχετε πολύ ευδιάκριτα όρια, ώστε να μην σας εκμεταλλευτεί κανείς. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε και στα οικονομικά σας με αυτή την όψη. Αποφύγετε τις επενδύσεις, μην πιστέψετε σε μεγάλες υποσχέσεις κι αν κάτι δεν σας πηγαίνει καλά διαισθητικά ψάξτε το περισσότερο.

Πέμπτη και Παρασκευή έχουμε μια φιλική Σελήνη προς το ζώδιο σας στην Παρθένο στο τελευταίο της τέταρτο, που ενεργοποιεί τη δημιουργική σας πλευρά και σας επιτρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας και να αποδείξετε σε όποιον τολμά να σας αμφισβητήσει ότι είστε ικανοί για πολλά πράγματα.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν επικεντρώνεστε σε ένα στόχο, τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει, αφού το πείσμα και η επιμονή σας μπορεί να κάνουν θαύματα. Οι μέρες αυτές εκτός από δημιουργικές δίνουν έμφαση και στην προσωπική σας ζωή και στα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς.

Δείτε αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να διορθώσετε σε μια ερωτική σχέση ή στη σχέση με τα παιδιά σας. Ακόμη, είναι μέρες που μπορείτε να ασχοληθείτε δημιουργικά με το σπίτι, να κάνετε εκκαθαρίσεις σε πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον ή να αναβαθμίσετε ένα χώρο ή ακόμη και την γκαρνταρόμπα σας. Αν χρειάζεστε να κάνετε κάποιες αγορές, το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προσφέρεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία και έμφαση στην επικοινωνία με τη Σελήνη στον Λέοντα. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο βοηθά να συγκεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας και να είστε πιο αποτελεσματικοί στην υλοποίηση τους.

Η Τρίτη είναι πιο πιεστική μέρα με απρόοπτα και ίσως κάποια ενόχληση στην επικοινωνία σας με άτομα από τον χώρο της δουλειάς. Μια από τις πιο σημαντικές όψεις της εβδομάδας έρχεται την Τετάρτη με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που σας προσεγγίζουν, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να σας προτείνουν κάτι. Με όποιον κι αν θέλετε να σχετιστείτε που δεν τον γνωρίζετε καιρό, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, πρέπει να τον περάσετε από «κόσκινο» πριν τρέξετε. Επίσης αυτό που «δείχνει» κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κιόλας. Ακόμη κι οι «αυθεντίες» πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό αυτές τις μέρες.

Η θολούρα θα φύγει στο τέλος της εβδομάδας. Πέμπτη και Παρασκευή η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Ενδεχομένως κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον να σας πατάει κάποιο «κουμπί» και να αντιδράτε με θυμό ή να ξύνει κάποιες πληγές του παρελθόντος. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη σας καλεί να βάλετε τα όρια σας ίσως σε σχέσεις με ανθρώπους που μπορεί να τα ξεπερνούν, ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς, στενοί φίλοι, συγκάτοικοι ή κι ο ίδιος ο σύντροφος σας. Συζητήστε, μιλήστε και ακούστε κι έτσι μπορεί πιο εύκολα να βρεθούν και οι λύσεις. Ίσως κάτι έχουν να σας διδάξουν αυτές οι καταστάσεις.

Το Σαββατοκύριακο είναι ένα από τα πιο όμορφα όλου του μήνα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό και ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Είναι το απόλυτο Σαββατοκύριακο για εξόδους, διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και καλή διάθεση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και κάποιο οικονομικό όφελος ή μια οικονομική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των οικονομικών και τη Σελήνη στον Λέοντα να σας βάζει σε μια διάθεση εξόδων για καλοπέραση, για δώρα, ή για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι βοηθητικό για να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα που αφορούν στη δουλειά ή για να έχετε θετικότερες εξελίξεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η Τρίτη είναι πιο πιεστική μέρα και πιθανώς γεμάτη και με απρόοπτα. Η μέρα που θέλει όμως προσοχή είναι η Τετάρτη με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα. Το να διακρίνετε ποιος είναι φίλος ή εχθρός δεν θα είναι καθόλου εύκολο με αυτή την όψη που δημιουργεί σύγχυση και επηρεάζει την κρίση σας.

Γι’ αυτό κι εσείς αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ειδικά στον χώρο εργασίας με συνεργάτες. Από την άλλη, μπορεί κάποιοι να συνειδητοποιήσετε ότι στη δουλειά δεν νιώθετε πια τόσο δημιουργικοί ή ότι πλέον σας είναι ανυπόφορο να εργάζεστε με συγκεκριμένους ανθρώπους κάνοντας πράγματα που δεν σας εμπνέουν. Μια δυσαρέσκεια γενικότερα θα πλανάται στον αέρα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα, μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα ούτε βέβαια να προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις όσο έχετε αυτό το ανικανοποίητο. Αντίθετα σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε, συζητήστε και με άλλους τα σχέδια σας που μπορούν να σας συμβουλέψουν, δείτε μήπως χρειάζεται να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα που θα ανοίξουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αυτή η περίοδος είναι της αναμονής και της επεξεργασίας σχεδίων στο μυαλό σας, δεν είναι σε καμία περίπτωση εβδομάδα υλοποίησης.

Πέμπτη και Παρασκευή με μια Σελήνη στην Παρθένο στο τελευταίο της τέταρτο, η διάθεση για επικοινωνία και επαφή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε σας τους Καρκίνους που θα θελήσετε να εκφραστείτε με όσα μέσα διαθέτετε.

Εν τω μεταξύ δεν είναι απίθανο να ανακαλύψετε ότι έχετε κρίνει ίσως αυστηρά κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας χωρίς να αξίζει κάτι τέτοιο, αντίθετα με κάποιον άλλον που μάλλον σας παραπλάνησε και του χαριστήκατε. Το Σαββατοκύριακο σας δίνει πολλές ευκαιρίες να κάνετε διαφορετικά πράγματα με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, αλλά και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας περισσότερες απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερο άγχος για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Παρόλα αυτά η Δευτέρα με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο είναι μια πολύ πιο σταθερή μέρα και πολύ παραγωγική, έναντι της Τρίτης που μπορεί να έχετε απρόοπτα και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας.

Την Τετάρτη έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που χρειάζεται προσοχή για να μην παραπλανηθείτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για να μην χάσετε χρήματα. Προσέξτε τις δοσοληψίες με κάρτες και γενικώς στο διαδίκτυο. Προσέξτε επίσης αυτούς που μπορεί να σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και πόσο νόμιμες μπορεί να είναι οι οποιεσδήποτε δοσοληψίες κάνετε. Ψιλά γράμματα μπορεί εύκολα να σας διαφύγουν από συμφωνίες, γι’ αυτό ή δεν πρέπει να τις κάνετε αυτή τη μέρα ή θα πρέπει ένας ειδικός να έχει «χτενίσει» στην παραμικρή του λεπτομέρεια οποιοδήποτε έγγραφο καλείστε να υπογράψετε. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου προσέξτε και στις νέες ερωτικές γνωριμίες, γιατί μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις.

Πέμπτη και Παρασκευή με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο εστιάζετε την προσοχή σας περισσότερο στα θέματα των οικονομικών και στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων. Αν είχατε κάνει παρασπονδίες το προηγούμενο διάστημα, ίσως τώρα έρθετε αντιμέτωποι με την ώρα της «αλήθειας» ενός φουσκωμένου λογαριασμού. Βέβαια είναι πιθανόν να χρειάζεται να ξοδέψετε κάποια χρήματα και για μια αγορά που έχετε αποφασίσει να κάνετε.

Άλλοι μπορεί να έχετε έξοδα για το σπίτι, άλλοι για δώρα, αφού ο Δεκέμβριος πάντα είναι αυτός ο πολυέξοδος μήνας των δώρων. Σε κάθε περίπτωση τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Ζυγό θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εξόδους, βόλτες, ψώνια με φίλους και χαρούμενες στιγμές με την παρέα σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως ανόρεχτα με τη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά γρήγορα θα βρείτε ρυθμούς καθώς ο όγκος των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά μεγάλος. Η Δευτέρα παρόλα αυτά με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο είναι θετική μέρα για να σχεδιάσετε με ασφάλεια τις κινήσεις σας τις επόμενες εβδομάδες και να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό. Πιο απαιτητική η Τρίτη και με απρόοπτα.

Την Τετάρτη έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη αστάθειας, σύγχυσης, θολούρας, γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει και να περάσει σε δράση στο τέλος της εβδομάδας που τα πράγματα ανοίγουν. Το τετράγωνο αυτό από τη μια σας κάνει υπερευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων και μπορεί να σας βάλουν σε ρόλους σωτήρα που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο, κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις τόσο σε επίπεδο προσωπικών όσο και επαγγελματικών σχέσεων.

Αφήστε τον χρόνο όμως να τις κρίνει και μην βγάζετε συμπεράσματα επηρεασμένοι από τη γοητεία κάποιων.

Πέμπτη και Παρασκευή είστε πρωταγωνιστές, καθώς βρισκόμαστε στο τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιo σας. Ψάχνετε να βρείτε το δικό σας στίγμα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον τόσο σε επίπεδο προσωπικής ζωής όσο και επαγγελματικών.

Όμως είναι σημαντικό αγαπητοί μου Παρθένοι να μην στέκεστε μόνο στις ελλείψεις και στις ανάγκες σας. Ας δούμε κι αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα ακόμη και σε μια τέτοια δύσκολη χρονιά.

Δείτε ποιες σχέσεις δυνάμωσαν, ποιες σχέσεις που σας έβλαπταν αποχωριστήκατε, πόσο αναγνωρίστηκαν οι κόποι σας. Λίγο πριν τελειώσει η φετινή χρονιά και κάνουμε όλοι τους απολογισμούς μας, εσείς χρειάζεται να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να ξέρετε ποιες αλλαγές θα πρέπει να επιδιώξετε από δω και κάτω. Το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό και τη Σελήνη στον Ζυγό ρίξτε το λίγο έξω, δείτε άτομα που σας έχουν λείψει, κανονίστε να κάνετε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα τετριμμένα της ρουτίνας και φανείτε δεκτικοί σε φλερτ και γνωριμίες με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό!

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο κάνει τη Δευτέρα την πιο σταθερή και αποτελεσματική μέρα της εβδομάδας για να σχεδιάσετε με ακρίβεια τις κινήσεις, αλλά να έχετε και προσοδοφόρες επαφές επαγγελματικά. Πιο πιεστική και με απρόοπτα η Τρίτη. Μια από τις κύριες όψεις αυτής της εβδομάδας έρχεται την Τετάρτη 14/12 με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα, που δημιουργεί σύγχυση και θολούρα σε θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της καθημερινότητας σας, τα θέματα επικοινωνίας, τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και τα θέματα της δουλειάς.

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για πολύ σοβαρές αποφάσεις, υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων κι ακόμη κι αν πρέπει να γίνουν θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί όλα τα έγγραφα από έναν ειδικό, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα στο μέλλον. Από την άλλη, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε κάποιους ανθρώπους από τον χώρο της δουλειάς σας που μέχρι χθες μπορεί να βάζατε το χέρι σας στη φωτιά για εκείνους. Ή μπορεί να προκύπτουν ασάφειες και σύγχυση στην καθημερινότητα της δουλειάς σας που δεν σας επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να οργανώσετε όπως επιθυμείτε το πρόγραμμα σας. Ευτυχώς είναι παροδικό.

Πέμπτη και Παρασκευή έρχονται με περισσότερο προβληματισμό και εσωστρέφεια, καθώς το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο μέσα στον ψυχολογικό 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δείχνει ξεκάθαρα την ανάγκη να προστατεύσετε τα όρια σας. Μολονότι είστε πάντα πρόθυμοι να ακούσετε και να μιλήσετε, μπορεί αυτές τις μέρες να θέλετε να κάνετε οικονομία στην ενέργεια που δίνετε στους άλλους, ειδικά όταν δεν σας περισσεύει κιόλας.

Ίσως χρειαστεί λοιπόν να «γειώσετε» κάποιους που προσπαθούν να σας φορτώσουν με τις δικές τους ευθύνες και υποχρεώσεις ή περιμένουν εσείς να τους δώσετε λύσεις στη ζωή τους. Χωρίς καμία ενοχή βάλτε τα όρια σας και προστατεύστε τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα θέλετε να βγείτε, να δείτε φίλους, να απολαύσετε κάποιες ώρες μακριά από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τις συνήθεις πιέσεις που προέρχονται από τον τομέα της δουλειάς κυρίως. Παρόλα αυτά η Δευτέρα είναι μια πιο σταθερή μέρα, παρά την κούραση, αν θέλετε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό σας χώρο με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Πολύ πιο απαιτητική και με απρόοπτα η Τρίτη και πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια σας και να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

Την Τετάρτη η κυρίαρχη όψη είναι αυτή του Ήλιου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή ακόμη και τα οικονομικά ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να ψάχνετε να βρείτε εξηγήσεις για τα θέματα της δουλειάς σε περίπτωση που νιώθετε ότι υπάρχει κάποια πτώση στην παραγωγικότητα ή στα έσοδα από αυτή. Βέβαια αυτή η εβδομάδα δεν προσφέρεται για να προχωρήσετε σε αλλαγές ή σε σημαντικές αποφάσεις. Μείνετε παρατηρητές προς το παρόν, αξιολογείστε τα ευρήματα σας και θα προχωρήσετε σε αυτά που θέλετε από την άλλη εβδομάδα που το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ακόμη, προσέξετε αγορές και επενδύσεις. Καλύτερα να τις αποφύγετε.

Πέμπτη και Παρασκευή το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο σάς καλεί να απέχετε λίγο από τις κοινωνικές επαφές, τον κόσμο του διαδικτύου, τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης και να κάνετε αποτοξίνωση, ακόμη κι από τις ανάγκες των φίλων και των συνεργατών σας που δεν σας αφήνουν σε ησυχία αυτό τον καιρό. Από την άλλη, επειδή το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζει τις επιλεκτικές μας ικανότητες, μπορεί να ασχοληθείτε αυστηρά με τις προτεραιότητες σας, να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να κάνετε μια εκκαθάριση ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθείτε κι αυτούς που σας ακολουθούν και να προωθήσετε τα δικά σας θέματα ή τους στόχους σας με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη ευνοεί τη συλλογική δουλειά, αρκεί να είναι πολύ ξεκάθαροι οι ρόλοι και οι στόχοι.

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να κλείσετε εκκρεμότητες, να ξεκουραστείτε λίγο και να διασκεδάσετε, αλλά να έχετε και κάποιες ιδιαίτερα φωτεινές ιδέες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη από τον Λέοντα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλετε σε πρόγραμμα και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο είναι υποστηρικτικό σε ό,τι αφορά τα θέματα της πειθαρχίας, της οργάνωσης, του σχεδιασμού. Η Τρίτη είναι πιο απαιτητική ως μέρα, καθώς διανθίζεται από αρκετά απρόοπτα που απειλούν να τινάξουν το πρόγραμμά σας στον αέρα.

Παρόλα αυτά και πάλι σε σχέση με άλλα ζώδια θα είστε πιο προστατευμένοι. Από όλες τις μέρες της εβδομάδας αυτή που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή είναι η Τετάρτη. Βλέπετε στις 14/12 ο Ήλιος από το ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη κάποιες φορές δεν επιτρέπει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Αυτό μπορεί να επηρεάζει ακόμη και την προσωπική σας ζωή ή και την οικογένεια. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να βιαστείτε σε τίποτε. Έρχεται μια σημαντική πλανητική αλλαγή από την επόμενη εβδομάδα, η είσοδος του Δία στον φιλικό σας Κριό, που θα δώσει ώθηση στο καινούριο στη ζωή σας. Προς το παρόν ονειρευτείτε το, αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω.

Πέμπτη και Παρασκευή με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο τα θέματα της καριέρας φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Αυτό σας κάνει ίσως να προσπαθείτε όλο και περισσότερο και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να κυνηγάτε την ουρά σας όπως ο σκύλος και να νιώθετε απογοητευμένοι ή και ταλαιπωρημένοι.

Όμως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού χρόνου αγαπητοί μου Τοξότες κι αυτή τη στιγμή δεν είναι όλες οι συνθήκες με το μέρος σας, ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Όσο χτυπιέστε τόσο αποδυναμώνετε ψυχικά και πνευματικά τον εαυτό σας. Χρειάζεται ηρεμία στο μυαλό και την ψυχή σας για να μπορέσετε να επιλέξετε με σοφία τους στόχους για την καινούρια χρονιά που θα κληθείτε να τους υπηρετήσετε. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Πολύ πιο άνετο και σούπερ κοινωνικό το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Ζυγό να σας κάνει να αποζητάτε τους φίλους σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να περάσετε μαζί τους κάποιες πιο ανάλαφρες και διασκεδαστικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση σε πρακτικό επίπεδο σε θέματα δουλειάς και οικονομικών με τη Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Η Τρίτη θα είναι κάπως πιο κουραστική μέρα, καθώς μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που δεν σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμα που έχετε εκπονήσει.

Η Ποσειδώνια όψη στην πορεία της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σε νοητικό επίπεδο και πρέπει κυρίως να προσέξετε τα θέματα της επικοινωνίας. Τι λέτε, πώς το λέτε, τι γράφετε και τι υπογράφετε. Αν πρόκειται να κάνετε μια οικονομική επένδυση ή να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα ή τη δουλειά σας, σκεφτείτε τα πάντα αλλά εκδηλώστε την δράση από την Πέμπτη κι έπειτα. Εννοείται δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπογραφές συμφωνιών, εκτός αν έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με τη βοήθεια ενός έμπειρου ειδικού.

Πέμπτη και Παρασκευή με τη Σελήνη στην Παρθένο που σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις και να μην φορτώνεστε περαιτέρω από τις ανάγκες των άλλων στη ζωή σας, ακόμη κι αν πρόκειται για στενούς συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες. Μπορεί να νιώθετε ήδη κουρασμένοι και με την ελάχιστη έξτρα επιβάρυνση δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτά που είναι δική σας προτεραιότητα. Πάντως το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης έρχεται με ανάγκη διαφυγής ή αλλαγής παραστάσεων κι αν είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τώρα, καλά θα κάνετε να βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο να κάνετε τα ίδια που κάνετε αλλά κάπως διαφορετικά.

Το Σαββατοκύριακο προσέξτε λίγο περισσότερο το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις και βάλτε τα όρια σας και σε σχέσεις με φίλους και συγγενείς που θέλουν απλώς να κλέβουν την προσοχή και την ενέργεια σας παρουσιάζοντας το δικό τους δράμα και χωρίς φυσικά να ενδιαφέρονται για ουσιαστικές λύσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα νέο φλερτ ή ένα χόμπι το Σάββατο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια απαιτητική Σελήνη απέναντι σας στον Λέοντα, που στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας τη Δευτέρα είναι βοηθητικό και ενισχύει τους δεσμούς με κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η Τρίτη είναι πιο δύσκολη μέρα και πιθανώς να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να ανταποκριθείτε.

Την Τετάρτη έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να δημιουργήσει ασταθείς συνθήκες και ίσως φουντώσει την απογοήτευση σας από ένα φίλο ή συνεργάτη. Μπορεί να έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες και τα ενδιαφέροντα με τα χρόνια κι αυτό να επηρεάζει τη σχέση σας. Ακόμη, αυτή η όψη θα μπορούσε να θολώσει την κρίση σας σχετικά με τους στόχους σας. Ίσως κάτι που σας φαινόταν εξαιρετικό ένα μήνα πριν τώρα να σας φαίνεται αδιάφορο. Σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε να κάνετε, μην απογοητεύεστε και περιμένετε γιατί το καλό ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα.

Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας βαραίνει σε περίπτωση που είχε προκύψει μια δύσκολη κατάσταση στα αισθηματικά σας το προηγούμενο διάστημα. Αν νιώθετε απόσταση από το ταίρι σας ή αν προέκυψε ένας χωρισμός είναι λογικό να έχετε πιο βαριά διάθεση, όμως μην το αφήνετε να σας παίρνει εντελώς από κάτω. Στον μήνα του Τοξότη, το ζώδιο που συμβολίζει τους φίλους σας, ξέρετε πάντα πού να στραφείτε για βοήθεια. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη αναφέρεται στα οικονομικά σας θέματα και σας καλεί να ψάξετε να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας.

Πιθανώς να χρειαστεί να ψάξετε δανειοδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, θέματα συναλλαγών με το δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, προκειμένου να κάνετε κάποιο επωφελή διακανονισμό και να βγείτε κερδισμένοι. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το ζώδιο σας με τη Σελήνη στον Ζυγό και προσφέρεται για εξόδους, εκδρομές και γενικώς για να περάσετε κάποιες διασκεδαστικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και άγχος για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Παρόλα αυτά η Δευτέρα είναι πιο σταθερή μέρα για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας.

Η Τρίτη είναι πιο κουραστική και μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Την Τετάρτη 14/12, ενώ έχετε παρά πολλά σε επίπεδο υποχρεώσεων να φέρετε εις πέρας, με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί μπορεί να νιώθετε αποδιοργανωμένοι ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε την ανάλογη ενέργεια για να ανταποκριθείτε πλήρως στις ανάγκες σας. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να υπάρχει σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και φιλοδοξίες. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε ή γενικώς να έχετε μια θολούρα για το τι θα γίνει παρακάτω στη δουλειά σας. Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ την εικόνα και έτσι θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε και σε επίπεδο καριέρας. Την Τετάρτη αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες και υπογραφές.

Πέμπτη και Παρασκευή σχηματίζεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο. Για σας τους Ιχθύς, αυτή η Σελήνη αφορά στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και ίσως με κάποιο τρόπο ξύνει πληγές σε μια κατάσταση, η οποία μπορεί να μην πήγε τόσο καλά όσο θα θέλατε.

Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε ένα πρώτο βήμα για να λυθούν διαφωνίες και να βρείτε κοινό τόπο για να συνεχιστεί η σχέση ή να πάρετε απόφαση ότι δεν πάει παρακάτω και να τη διώξετε εντελώς από τη ζωή σας. Όσο κι αν θέλουμε να παρατείνουμε μια κατάσταση στη ζωή μας που μας δίνει μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, το σύμπαν ξέρει πάντα καλύτερα από μας τι πρέπει να γίνει για να προοδεύσουμε. Πολύ πιο άνετο το Σαββατοκύριακο και για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις θα είναι έντονη, όπως επίσης και η επιθυμία να κάνετε αγορές και δώρα. Προσέξτε όμως τις υπερβολές στα έξοδα.

You may also like

Officia.gr – 2022