Home » «Έκρηξη» από Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη

«Έκρηξη» από Άση Μπήλιου: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη

by Θάνος Παππάς

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Επειδή αυτή η όψη είναι και ατυχηματική, κυρίως όταν δεν ελέγχουμε τις κινήσεις μας αλλά και τα νεύρα μας, μην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση ή ένα πόλεμο γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο γειώνει λίγο την όψη αυτή, αλλά δημιουργεί και μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Προβλήματα στις επικοινωνίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ

Μια απαιτητική μέρα για όλους με τα νεύρα στο κόκκινο μας επιφυλάσσει η σημερινή Τρίτη αγαπητοί μου Κριοί και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όση ευελιξία και επινοητικότητα έχετε, προκειμένου να ελιχθείτε ανάμεσα στα μέτωπα που σχηματίζονται από το πρωί είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι. Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Ακόμη, προσοχή σήμερα στις δοσοληψίες σας, αλλά και στην οδήγηση ή τις μετακινήσεις. Ίσως ταλαιπωρηθείτε και σε σχέσεις με συνεργάτες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν σας βοηθούν να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως γήινοι, υπομονετικοί και προσγειωμένοι άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και γενικώς προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα η αντίθεση Ερμή-Άρη είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά ή τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Ακόμη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στη σχέση ή τον γάμο σας ή και σε μια συνεργασία και να τα φέρετε στο τραπέζι. Αφήστε τέτοιες συζητήσεις για αργότερα με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την άλλη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης Ερμής από τον Τοξότη δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας όπως καταλαβαίνετε τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι η Τρίτη είναι η μέρα που μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας, αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να σας κερδίσει πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που θα κερδίζατε κάνοντας επίθεση. Κι ένα μυστικό: όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας αυτή την περίοδο, δεν ξεκινάμε ποτέ μα ποτέ επίθεση. Αμυνόμαστε και μόνο. Σήμερα προσέξτε οδήγηση, μετακινήσεις, ρίσκο και χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με αυτούς που έχουν ακραία αντίθετες από τις δικές σας απόψεις, αλλά και με αυτούς που η παρουσία τους και μόνο ή ακόμη κι η φωνή τους σας προκαλούν θυμωμένες αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας από τον Τοξότη σχηματίζει σήμερα μια αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Αυτή η όψη μπορεί να δυναμιτίσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας είτε με τους φίλους, τους στενούς συνεργάτες, τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχετε κοινούς στόχους, αλλά ακόμη και με τους απογόνους σας. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά με μια τόσο έντονη όψη, γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί και να διαχειρίζεστε τα αρνητικά συναισθήματα και τον θυμό που μπορεί να κρύβετε. Ακόμη, προσέξτε πώς εκτίθεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσίως γενικότερα. Η Σελήνη απέναντι σας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο κάνει τους άλλους πιο αυστηρούς μαζί σας, αλλά κι εσάς αντιδραστικούς σε όποια κριτική και αν σας γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένεια, τους φίλους, τη δουλειά και τους συνεργάτες σας, είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις όλων χωρίς να καταρρεύσετε στο τέλος. Θέλετε δεν θέλετε είστε άνθρωποι και έχετε συγκεκριμένα όρια ψυχικής ή σωματικής αντοχής. Σήμερα η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού με τον ανάδρομο Άρη από τον τομέα της καριέρας είναι ιδιαίτερα πιεστική σε όλες τις κατευθύνσεις και θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων για να μην ζορίσετε πολύ τον οργανισμό σας. Εξηγήστε λοιπόν σε όλους όσους σας πιέζουν με ευγενικό και διπλωματικό τρόπο την κατάσταση σας και μην καταπιέζεστε. Αποφύγετε επίσης να μπείτε στη μέση ανάμεσα σε άτομα που παίζουν παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά και ασχοληθείτε με τα δικά σας ανοιχτά μέτωπα σε επίπεδο καθημερινότητας όπως απαιτεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Η έντονη αντίθεση του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους σήμερα, αγαπητοί μου Ζυγοί, μπορεί να δυναμιτίσει τις συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και στον δρόμο όταν οδηγείτε και μπορεί να κάνετε ή να δεχθείτε μια παρατήρηση, ή όταν πηγαίνετε να ψωνίσετε ή στις δοσοληψίες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κι όταν πάτε να λειτουργήσετε πυροσβεστικά ίσως σε μια διαφωνία άλλων. Καθώς η τάση θα είναι ο καθένας να εμμένει στις απόψεις του μη υποχωρώντας, μπορεί να βρείτε εσείς τον μπελά σας σε κάτι που δεν σας αφορά άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή σήμερα να ανταλλάσσει πυρά με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη, προσέξτε να μην βρεθείτε ανάμεσα σε αψιμαχίες άλλων και τελικά πληρώσετε εσείς τη «νύφη». Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα με ένταση σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στον χώρο δουλειάς. Ακόμη, είναι μια μέρα που θέλει προσοχή στα έξοδα σας. Ενδεχομένως ένας λογαριασμός να σας εκνευρίσει. Μην μπαίνετε σε διαδικασία επίσης οικονομικής διαπραγμάτευσης σήμερα. Τα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία διαφωνιών. Προσπαθήστε να μην παίρνετε κατάκαρδα ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητα σας ιδίως στον χώρο της εργασίας σας. Κάποια θέματα που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις μπορεί να νιώσετε ότι σας κυνηγούν σήμερα πάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και κάνει το νευρικό σας σύστημα σήμερα να χορεύει σε ρυθμούς που μάλλον παίζουν οι άλλοι για σας. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια ανοιχτή αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας είτε πρόκειται για τη σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό που θέλετε. Αν βλέπετε ότι αυτό δεν είναι εφικτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε και με καθαρό μυαλό αργότερα ίσως να επανέλθετε στη συζήτηση. Ακόμη σήμερα προσέξτε την οδήγηση. Μη βιάζεστε, προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και αποφύγετε και τα πολλά πολλά με αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νευρικές και ανήσυχες μέρες αυτής της εβδομάδας ξεκινούν σήμερα με την αντίθεση Ερμή-Άρη που επηρεάζει κυρίως το νευρικό σας σύστημα και την ψυχολογία σας. Έτσι σας κάνει πιο επιρρεπείς στο να πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα, γι’ αυτό μην προτρέχετε. Ακόμη, μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στη μέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα, όπως κάποιου είδους ζήλια που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται. Από την άλλη, με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα ή να έχετε πολλές υποχρεώσεις σε οικονομικό επίπεδο εν όψει του τέλους του μήνα κι αυτό να σας στενεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τον τομέα των φίλων και των συνεργατών έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη αν είστε γονείς στις σχέσεις με τα παιδιά σας καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα, αλλά και σε μια ερωτική σχέση. Οι υψηλοί τόνοι δεν θα οδηγήσουν σε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δύσκολες μέρες αυτής της εβδομάδας ξεκινούν σήμερα, καθώς ο Ερμής από τον Τοξότη κι από τον τομέα της καριέρας έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, βάζοντας φωτιά στον πιο κεντρικό άξονα του ωροσκοπίου σας αυτόν της καριέρας – οικογένειας. Αυξημένες απαιτήσεις κι από τους δυο τομείς κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες στη δουλειά και μετά επιστρέφοντας στο σπίτι να αφιερώσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

You may also like

Officia.gr – 2022