Home » Ερωτικά μπερδέματα από την Άση Μπήλιου:αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, Η Σελήνη προχωρά στον Κριό

Ερωτικά μπερδέματα από την Άση Μπήλιου:αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, Η Σελήνη προχωρά στον Κριό

by Θάνος Παππάς

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό και γινόμαστε λίγο πιο βιαστικοί κι ανυπόμονοι και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλουμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας τα πράγματα να εξελιχθούν γύρω μας από μόνα τους, αλλά να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση. Η κύρια όψη της ημέρας παρόλα αυτά είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς νωρίς τα ξημερώματα, που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Μπορεί να έχουμε ένα εφέ «ανάδρομου» Ερμή. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων», οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε σήμερα θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς. Αυτή η θολούρα, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, η διακίνηση ψευδών ίσως πληροφοριών και στοιχείων, οι υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της όψης. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρουμε ιδιαίτερα σοβαρές αποφάσεις κι ό,τι ακούμε πρέπει να το εξετάζουμε εξονυχιστικά πριν το πιστέψουμε. Φυσικά χρειάζεται προσοχή τόσο με τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε, αλλά και το μεταφορικό μας μέσο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Είναι σαν να σας παίζει παιχνίδια το μυαλό σας. Γι’ αυτό πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν παρακάτω. Η Σελήνη στο ζώδιο σας ανοίγει τους ορίζοντες σας, καθώς συναντά σε τρίγωνο τον Ήλιο στον Τοξότη και μπορεί να σκέφτεστε τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα, ένα ταξίδι που πιθανώς θέλετε να κάνετε ή ακόμη και θέματα σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικές έγνοιες, αλλά και μεγαλύτερη πίεση σε νοητικό επίπεδο. Παρόλα αυτά η κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον τομέα των στόχων σας, των συνεργατών, της συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτές τις μέρες, δείτε τις σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια προεργασία στα μελλοντικά σας σχέδια. Όμως δεν είναι οι σωστές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα μπορεί να έχετε και δεύτερες σκέψεις σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ακριβώς γιατί άλλο μπορεί να βλέπετε κι άλλο να ισχύει. Η Σελήνη στον Κριό δείχνει μεγαλύτερη κόπωση, αλλά ότι μπορεί να έχετε και υποχρεώσεις στη δουλειά που πιθανώς δεν έχετε υπολογίσει. Από την άλλη, μπορεί να παίζει κι ένα πιο έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε και μην κάνετε άτσαλες και παρορμητικές κινήσεις. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας, κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους, κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα, θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Η Σελήνη στον Κριό παρόλα αυτά ευνοεί τη συλλογική δουλειά και το να φέρετε κοντά ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να υπάρχει αρκετή θολούρα σε αυτά που σκέφτεστε ή να δέχεστε ένα καταιγισμό πληροφοριών που θέλουν όμως καλή ανάγνωση και σωστή αξιολόγηση ειδικά στον τομέα της δουλειάς. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, ιδιαίτερα αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο των ΜΜΕ ή αν έχετε επαφές με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους, ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη, είναι μέρες που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας, καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι, οπότε μην μπαίνετε στη διαδικασία ειδικά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα στρέφει την προσοχή σας κυρίως στα θέματα της καριέρας και της κατεύθυνσης των επαγγελματικών σας στη διάρκεια της μέρας.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή την όψη Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Παρασκευής είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή ο Ποσειδώνας βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πιθανώς ακόμη να μην μπορείτε να διαχωρίσετε σε μια ερωτική ιστορία τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Εκτός αν αυτά τα παιχνίδια τα παίζετε εσείς. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση, θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Η Σελήνη στον Κριό τουλάχιστον θα είναι βοηθητική για τη διάθεση σας και για τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα, αλλά επηρεάζει όλη τη μέρα. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση ή να σας πιάσουν ανασφάλειες. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Από την άλλη, αν κάνετε τώρα κάποια γνωριμία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αν δεν γνωρίζετε το παρελθόν του ατόμου που γνωρίζετε, όσο κι αν σας ενθουσιάζει. Δε λέω να μη ζήσετε το παραμύθι, απλά παίζει να είναι απλώς παραμύθι κι εσείς να φανταστείτε κάτι άλλο. Προσεκτικοί και σε ό,τι ακούτε σε σχέση με τα επαγγελματικά. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σοβαρές αποφάσεις. Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση, ίσως κι έναν πιο έντονο εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, με τον τελευταίο να βρίσκεται μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας, είναι η κυρίαρχη όψη της Παρασκευής. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που «χορεύει» ειδικά στον χώρο της δουλειάς με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των άλλων. Η Σελήνη ωθεί την προσοχή σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας σήμερα. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ενέργεια σας όμως σε άσκοπες επαφές και συζητήσεις, ή σε ανώφελες διαμάχες με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Από το μεσημέρι κι έπειτα τα πράγματα είναι σχετικά πιο άνετα και μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό για τις βραδινές ώρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε δύσκολο να καταφέρετε να τα εκλογικεύσετε. Αντιθέτως από την υπερανάλυση μπορεί να φτάνετε ακόμη και στο βαθμό να τα σκέφτεστε εμμονικά. Ακόμη, θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια που μπορεί να σας αγχώνουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία του Δεκεμβρίου θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης και θολούρας μπορεί να είναι τα οικονομικά ζητήματα ή το μέλλον κάποιων σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών. Όμως μην ταλαιπωρείστε άδικα, γιατί με την όψη Ερμή-Ποσειδώνα δύσκολα θα βγάλετε άκρη. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κούραση ή να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί, αλλά και υπομονετικοί όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε. Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στον χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για λίγο αργότερα. Από την άλλη, αυτή η όψη δείχνει μια σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες ή τάση να εξιδανικεύετε μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε «θύμα» χειριστικών ατόμων και φυσικά να είστε πολύ καχύποπτοι με τις μεγάλες υποσχέσεις. Η Σελήνη στον Κριό πάντως είναι πιο βοηθητική για τη διάθεση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια, προσπαθώντας να μαζέψετε πράγματα που αφορούν είτε στο κομμάτι της δουλειάς είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση, αλλά φοβάμαι χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον όχι σήμερα. Βλέπετε αυτή η όψη δημιουργεί σύγχυση και θολούρα και ακόμη κι οι απαντήσεις που ψάχνετε πιθανώς να μην έρθουν ή να είναι και παραπλανητικές. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται αυτό το διάστημα, γι’ αυτό ούτε να ενθουσιάζεστε ούτε να απογοητεύεστε. Χαλαρώστε και μην βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα. Προσέξτε ακόμη τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα, ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Η Παρασκευή δεν θα είναι ιδιαίτερα χαλαρή, αφού φαίνεται να υπάρχουν ένα σωρό υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, τις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Ακόμη, αυτή η όψη επηρεάζει θέματα που αφορούν στις ερωτικές ή φιλικές γνωριμίες και σχέσεις και μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις σχετικά με κάποιο πρόσωπο και να μην βλέπετε ακριβώς την αλήθεια. Μολονότι τα παραμύθια είναι ωραία, προσέξτε πού επενδύετε συναισθηματικά ειδικά όταν δεν γνωρίζετε πολύ καλά το παρελθόν του άλλου-ης. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοώντας την επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους και συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη όψη της Παρασκευής που επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας και ο Ερμής σε κόντρα από τον Τοξότη. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανώς να υπάρχει και μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή ίσως σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για λήψη αποφάσεων, οπότε αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

You may also like

Officia.gr – 2022