Home » H Αφροδίτη στον Υδροχόο από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

H Αφροδίτη στον Υδροχόο από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

by Θάνος Παππάς

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Αιγόκερω και προχωρά στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στη συλλογικότητα, στη φιλία, στην αλληλεγγύη. Θα ευνοήσει περισσότερο Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους στις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά.

Η Σελήνη προχωρά, λίγη ώρα μετά την άφιξη της Αφροδίτης στον Υδροχόο, στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας στο ξεκίνημα της μέρας δυο πολύ γλυκές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία, δίνοντας μας ευκαιρίες να απολαύσουμε ένα πιο όμορφο πρωινό. Η ατμόσφαιρα αλλάζει τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη δημιουργώντας νευρικότητα, βιασύνη, ανυπομονησία. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα είναι κάπως πιο πιεσμένοι τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παίρνει θέση στους εξωστρεφείς κι επικοινωνιακούς Διδύμους και μάλιστα τις πρωινές ώρες σχηματίζει όμορφες όψεις με την Αφροδίτη που μόλις κατέφθασε στον Υδροχόο και τον Δία στον Κριό. Έτσι το πρωί μπορείτε να περιμένετε καλύτερη επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς, ενώ θα είστε κι εσείς πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας. Τις απογευματινές ώρες, που η Σελήνη «σκοντάφτει» πάνω στον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους, μπορεί να παρασυρθείτε σε παρορμητικές συζητήσεις, να νιώσετε μεγαλύτερο εκνευρισμό, να είστε πολύ βιαστικοί, αλλά δύσκολα να καταφέρνετε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Προσπαθήστε να τιθασεύσετε την ανυπομονησία σας και αποφύγετε τις επιθέσεις. Από σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τις 26/01 φέρνοντας περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες και ενισχύοντας το συλλογικό πνεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ξημερώματα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει ένα καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Από δω και κάτω να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι σημαντικές και αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο στην πορεία του Ιανουαρίου, που θα περάσουν και άλλοι πλανήτες στον Υδροχόο και θα σας κάνει ακόμη πιο δυναμικούς και απαιτητικούς.

Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ευνοεί τις δοκιμασμένες σχέσεις και όχι τους πειραματισμούς. Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει θετικό κλίμα το πρωί, αλλά το βράδυ χρειάζεται προσοχή στη βιασύνη τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο από σήμερα τα ξημερώματα μέσα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο της περιπέτειας και των ανοιχτών οριζόντων σαν μια ευλογία για το «παρακάτω» της ζωής σας, αφού πέρα από τη διάθεση σας θα σας ανοίξει και νέους δρόμους στην επικοινωνία, στις σπουδές και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα με τη βοήθεια της Αφροδίτης σχεδιάζετε το μέλλον σας, ακόμη κι αν τα όνειρα υλοποιηθούν σε δεύτερο χρόνο μετά τις 18/01.

Τώρα θα βάλετε τις βάσεις. Η Αφροδίτη θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και στις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές και στην ερωτική σας ζωή μετά από ένα διάστημα που κάπως δημιούργησε ανισορροπίες. Σήμερα η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς. Θα θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, πιθανώς και να ηγηθείτε σε κάποια φάση. Απλά προσέξτε από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στο ζώδιο σας, να μην γίνετε πολύ πιεστικοί με τους άλλους χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους κάνοντας δύσκολο να βγάλετε ίσως συμπεράσματα για κάποιες σχέσεις σας. Ίσως είναι δυσδιάκριτο να καταλάβετε ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος όχι μέσα στο σημερινό αστρολογικό πλαίσιο. Πιθανώς μάλιστα να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο στη σημερινή μέρα. Προς το παρόν βέβαια καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα σχέδια σας για τον εαυτό σας και να μην σας πιάσει εξωστρέφεια και θέλετε να τα μοιραστείτε με όλους. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά και μην μεταφέρετε μυστικά άλλων. Η Αφροδίτη από σήμερα στον Υδροχόο θα είναι ευεργετική για τα θέματα των οικονομικών σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μολονότι σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να σας μπερδέψει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στα δικά σας θέματα και να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας. Αν περιμένατε εναγωνίως μια απάντηση από κάπου, ίσως σήμερα να μην είναι η μέρα που θα τη λάβετε και αυτό να σας κάνει ακόμη πιο ανυπόμονους.

Από την άλλη, μπορεί να σκέφτεστε ένα ταξίδι ή μπορεί να προετοιμάζετε για τις επόμενες ημέρες κάποια εκδρομή. Η Αφροδίτη από σήμερα το πρωί προχωρά στον Υδροχόο και σιγά σιγά μέχρι τις 26/01 θα ενισχύσει τόσο τον τομέα των ερωτικών σχέσεων όσο και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο ο σύντροφος σας αν έχετε ήδη κάποια σχέση θα σας απασχολήσει θετικά μέσα στο επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από σήμερα. Το ίδιο και κάποιος συνεργάτης. Η ισχύς εν τη ενώσει αγαπητοί μου Λέοντες από δω και κάτω σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να τα ελέγξετε όλα σήμερα μπορεί να σας στρεσάρει ακόμη περισσότερο. Αντ’ αυτού προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι, ειδικά αν έχετε ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ στη δουλειά ή όπου αλλού, γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει στα πλάνα σας ή ένας συνεργάτης να αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων και να πρέπει να μπείτε στη μέση να δώσετε λύσεις ιδιαίτερα από το απόγευμα κι έπειτα. Η ευελιξία θα είναι η καλύτερη συμπεριφορά αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Αφροδίτη τα ξημερώματα περνά στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26/01 προσφέροντας από δω και κάτω κάποιες μεγαλύτερες ευκολίες στις σχέσεις σας. Από την άλλη, μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τις γιορτές με τις ανάλογες προσπάθειες φυσικά.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, από σήμερα τα ξημερώματα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, καθώς περνά στον Υδροχόο, είναι το σπουδαίο νέο της ημέρας. Ακόμη και χωρίς να έχουν αλλάξει σημαντικά πράγματα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, είναι σαν να φυσάει ένας πιο ούριος άνεμος τουλάχιστον για τη διάθεση σας. Από δω και κάτω θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην ερωτική σας ζωή αγαπητοί μου Ζυγοί και μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες και να φλερτάρετε, αλλά και να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Όπως επίσης θα ευνοηθούν περισσότερο τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια.

Πολύ καλύτερα και τα θέματα των παιδιών με τη βοήθεια της Αφροδίτης. Η Σελήνη στους Διδύμους από σήμερα σας ταιριάζει και ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά προσέξτε αυτούς τους ενθουσιασμούς αγαπητοί μου Ζυγοί και μην αρχίσετε να υπόσχεστε πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε και να τα φέρετε εις πέρας. Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις είναι το σωστό μότο για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους κάνοντας την ημέρα αρκετά απαιτητική κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Όμως προσέξτε μην μπαίνετε σε συγκρίσεις με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος γιατί δεν θα βρείτε άκρη.

Συγκεντρωθείτε στη δική σας δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε να βγάλετε εις πέρας και αποφύγετε επίσης τα παρορμητικά έξοδα. Η Αφροδίτη από τα ξημερώματα προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τις 26/01 στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και βοηθά να ομορφύνετε το περιβάλλον που μένετε και να κάνετε λίγο πιο θερμές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν είναι η πιο αβανταδόρικη επιρροή για την προσωπική σας ζωή αν ψάχνετε μια νέα σχέση, αλλά για τις ήδη υπάρχουσες μπορεί να φέρει μια πιο ρομαντική διάθεση με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημαντική αλλαγή σε αστρολογικό επίπεδο της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σε ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ με το δικό σας μολονότι είναι τόσο διαφορετικό! Μέσα στον τομέα της επικοινωνίας η Αφροδίτη θα δημιουργήσει μια καλύτερη συνθήκη στις επαφές σας και στην επικοινωνία με τους άλλους είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Είτε λοιπόν έχετε κάποια ραντεβού, επαφές με φίλους και συνεργάτες, είτε διαπραγματεύσεις, είτε εξετάσεις, ή ακόμη αν θέλετε να προοδεύσετε σε θέματα σπουδών, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο αποτελεί εγγύηση ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με πολύ καλύτερο τρόπο παρακάτω.

Ακόμη όμως και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να κάνετε πιο ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας ή να έχετε και ευκαιρίες για φλερτ! Τις απογευματινές ώρες μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε μία σχέση ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες τέλος Νοεμβρίου. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σας κουνάει μαντίλι, αφού τα ξημερώματα αποχωρεί από το ζώδιο σας και περνά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα των οικονομικών για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο και σας βάζει στη διαδικασία να ψαχτείτε ακόμη περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα. Όμως θα πρέπει να είστε ακόμη αρκετά πειθαρχημένοι σε αυτό τον τομέα. Μην ξεχνάτε την παρουσία του κυβερνήτη σας Κρόνου στον ίδιο τομέα, που μιλά για αυτοσυγκράτηση, πειθαρχία και οικονομία.

Από την άλλη θα μπορούσε η Αφροδίτη να σας ανοίξει νέους ορίζοντες σ’ αυτό τον τομέα πιθανώς με μια καινούρια πρόταση που μπορεί να έχετε και να συνοδεύεται από ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο. Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους στην κόντρα της με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως με μια σχέση ή συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές της εβδομάδας για σας δημιουργώντας σας καλύτερη διάθεση και μια αίσθηση γενναιοδωρίας απέναντι στους άλλους είτε είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε οι συνεργάτες σας.

Δεν είναι απίθανο μάλιστα να προκύψει και μια έκπληξη ή ένα δώρο, ή έστω μια θετική είδηση μέσα στη μέρα σας που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας. Από σήμερα όμως περνά στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη και για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 26/01 ο εαυτός σας και οι δικές σας ανάγκες γίνονται προτεραιότητα. Από τη μια θα ευνοηθείτε πολύ σε θέματα ερωτικής ζωής κι από την άλλη ακόμη και στην εμφάνιση σας μπορείτε να κάνετε τονωτικές ενέσεις. Ακόμη κι η διάθεση σας θα είναι καλύτερη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26/01, σε ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σε έναν πιο μυστικό και αθέατο οίκο στο ωροσκόπιο σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώθετε στο επόμενο διάστημα πιο συντονισμένοι με τον σύντροφο σας. Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να προκύψει και μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν, που πιθανώς θέλετε να δείτε αν μπορεί να έχει κάποια καλύτερη «γεύση» αυτή τη φορά ή να δώσετε την ευκαιρία. Από την άλλη είναι μια περίοδος που ίσως θέλετε να αφήσετε για τα καλά πίσω μια σχέση, να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε στο καινούριο που θα έρθει.

Η Σελήνη από τα ξημερώματα περνά κι αυτή με τη σειρά της στους Διδύμους και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις πολλές ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων και στις προσωπικές σας ανάγκες κι αυτές της οικογένειας. Έτσι τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κούραση ή νευρικότητα. Προσέξτε τις σχέσεις σας σε οικογενειακό επίπεδο.

You may also like

Officia.gr – 2022