Home » «Καμπανάκι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει «τρικυμίες» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Καμπανάκι» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει «τρικυμίες» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

by Θάνος Παππάς

Καμπανάκι με την σελήνη στην Παρθένο βλέπει στα ζώδια σήμερα (10/1) η Άση Μπήλιου, η οποία αναφέρεται σε εκείνα που θα επηρεαστούν, όπως οι Ζυγοί.

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο και συγκεκριμένα από τις 03:52 τα ξημερώματα μέχρι τις 17:15 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο και συγκεκριμένα από τις 03:52 τα ξημερώματα μέχρι τις 17:15 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο ή να βομβαρδιζόμαστε από τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Βέβαια από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη προχωρά στην πιο γειωμένη Παρθένο, κάπως εξισορροπείται αυτή η επιρροή και είναι μια βοηθητική κατάσταση για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας ή να συζητήσουμε γι’ αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας αβαντάρει μπορείτε πιο άνετα να βγάλετε τις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες σας. Βέβαια η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες εκτός πορείας και το μυαλό σας θα χάνεται σε διάφορες πηγές ερεθισμάτων, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο από το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15, εστιάζοντας την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι μια βοηθητική Σελήνη για να αποτινάξετε ίσως μια κακή συνήθεια ή να δείτε με πιο θετικό μάτι κάποια αλλαγή σε θέματα διατροφής και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν. Ειδικά μετά τις κραιπάλες των εορτών είναι η καλύτερη Σελήνη αν πάρετε απόφαση να μπείτε σε πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και αυξημένο άγχος σε θέματα που αφορούν είτε τη δουλειά, είτε τις όποιες υποχρεώσεις που έχετε σε καθημερινό επίπεδο, είτε ακόμη και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά. Ή μπορεί να είναι ο όγκος αυτών που πρέπει να φροντίσετε μεγάλος και να σας πιάνει στρες πώς θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Καλύτερα να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ για να μην παρεξηγηθείτε με όλο τον κόσμο. Το απόγευμα της Τρίτης η Σελήνη προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου και φτιάχνει τη διάθεση σας. Εκμεταλλευτείτε το για να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και στα πρακτικά ζητήματα που έχετε να διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που ίσως θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που θα πρέπει να ταξινομήσετε με κάποιο τρόπο ανάλογα με τη σημαντικότητα τους. Η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, στον Λέοντα, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μέσα στη μέρα δημιουργώντας κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Από το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει να είστε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά ζητήματα και να έχετε βοήθεια και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, με τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και να ξεκουραστείτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας μετά από μια απαιτητική μέρα στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά με αρκετή πίεση σε πρακτικά θέματα και με υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια που σας δημιουργούν ασφυξία και κλείνει με ιδιαίτερα ευχάριστες όψεις. Η Σελήνη εκτός πορείας για αρκετές ώρες δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Ευτυχώς το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στη φιλική σας Παρθένο, κάνοντας ιδανικό το βράδυ της Τρίτης για να χαλαρώσετε, να μιλήσετε με φίλους και γενικώς να περάσετε ένα βράδυ χωρίς πίεση απολαμβάνοντας το σπίτι ή μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα στις 17:15 και πιθανώς να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από ένα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. Ευτυχώς η Σελήνη τις απογευματινές ώρες προχωρά στην Παρθένο και σας γειώνει κάπως δημιουργώντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά με την ανάλογη νοητική πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο άτονους ρυθμούς και πιθανώς με μια πιο εσωστρεφή διάθεση, καθώς σας απασχολούν διάφορα θέματα που ίσως δεν θέλετε προς το παρόν να τα συζητήσετε με άλλους. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα επαγγελματικών ή μπορεί να πιέζεστε να βρείτε λύσεις που αφορούν τη δουλειά ή και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Βέβαια με τη Σελήνη στο ζώδιο σας δεν ξέρω πώς θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας, γιατί δεν θα είναι πολύ εύκολο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι κακό. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στις προσωπικές σας επαφές. Μήπως να κανονίζατε ένα ωραίο δείπνο με ένα φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε και να μάθετε νέα του; Ή μήπως να κάνατε μια ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφό σας;

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ασφυκτικές τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Γιατί και να το κάνετε ούτε παραγωγικοί θα είστε, αφήστε που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Η Σελήνη για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως και όταν θέλετε. Δείξτε λίγη ευελιξία και προσπαθήστε να μην φορτώσετε περαιτέρω το πρόγραμμα σας. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15 η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και μολονότι είναι ένα πιο ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις δουλειές και τις ευθύνες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε, να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε την αγαπημένη σας σειρά, μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό και γενικώς μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πιέσει για οτιδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και άγχος κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας ή με εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις που έχετε, γιατί η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας. Ευτυχώς μετά τις 17:15 η Σελήνη περνά στη φιλική σας Παρθένο και βοηθά να εστιάσετε σε ό,τι είναι προτεραιότητα, αν καταβάλλετε κι εσείς μια προσπάθεια να κάνετε διαχωρισμό των σημαντικών από τα περιττά. Συζητήσεις για θέματα της δουλειάς και των οικονομικών ευνοούνται. Σαφώς οι απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο θα είναι πιο ουσιαστικές και σταθερές, ενώ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα συνεργατών, φίλων ή οι προσωπικοί σας στόχοι. Το βράδυ της Τρίτης προσφέρεται για μια έξοδο και για να είστε πιο χαλαροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε φάση κενής πορείας και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. Από την άλλη, μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή ταξιδιών, να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ή πώς μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη εξόρμηση σας. Παρόλα αυτά, μια Σελήνη κενής πορείας δεν αποτελεί εχέγγυο για να πάρετε αποφάσεις. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15 η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας στο ζώδιο της Παρθένου κι είναι πολύ πιθανόν να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από κει που δεν την περιμένατε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από αυτή την εβδομάδα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Άρης να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται. Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15 που η Σελήνη περνά στη φιλική σας Παρθένο τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας ή της κατεύθυνσης της ζωής σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώσετε καθόλου μόνες-οι. Θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σήμερα το απόγευμα σε συζητήσεις και προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Λέοντα, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα που προχωρά στην Παρθένο, δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό σας άγεται και φέρεται και οι άλλοι φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας δημιουργώντας σας ένα σχετικό εκνευρισμό. Ευτυχώς από το απόγευμα και συγκεκριμένα μετά τις 17:15 που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο θα βοηθήσει αν αποφασίσετε να κάνετε μια καλύτερη επιλογή των προτεραιοτήτων σας και να μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα γειωθείτε περισσότερο και θα ασχοληθείτε πιο δημιουργικά με αυτά που θέλετε. Το αποψινό είναι από τα πιο χαλαρά βράδια της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις, αλλά όσο περνάνε οι ώρες χτίζεται μια κατάσταση έντασης κυρίως στον χώρο εργασίας, πιθανώς γιατί μπορεί να υπάρχουν εκνευρισμοί ή ενοχλήσεις όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα επιθυμείτε. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς ή ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις και τις δικές τους προτιμήσεις. Από την άλλη, ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο το οποίο είχατε γνωρίσει διαφορετικά αλλάζει σιγά σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες στη δουλειά κυρίως. Από το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 17:15 που η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο απέναντι σας η ενέργεια αλλάζει και η διάθεση σας γλυκαίνει. Το βράδυ της Τρίτης είναι εξαιρετικό για να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

You may also like

Officia.gr – 2022