Home » «Καμπανάκια» απο Άση Μπήλιου: αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου

«Καμπανάκια» απο Άση Μπήλιου: αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου

by Θάνος Παππάς

Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη στον αισιόδοξο Τοξότη και μας καλεί να προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων χωρίς να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο είναι μια παραγωγική μέρα που θα είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο δραστήριοι.

Η μέρα έχει και μια ταξιδιάρικη διάσταση, η οποία θα ωφελήσει όσους ταξιδεύουν για να περάσουν κάπου μακριά από το σπίτι τους τα Χριστούγεννα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί τα φλερτ, τους κεραυνοβόλους έρωτες, τα δώρα και τα κέρδη που έρχονται ξαφνικά. Τυχεροί αποδέκτες του κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 9ο οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας, της αισιοδοξίας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε τη μέρα όπως θα θέλατε. Μακάρι να ταξιδεύετε ή να είστε ήδη σε ένα αγαπημένο σας προορισμό, γιατί αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο. Όμως ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, μπορείτε να βρείτε τρόπο να ικανοποιήσετε το ανήσυχο πνεύμα σας και να περάσετε όμορφα με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων. Πάρτε πρωτοβουλίες, βάλτε το μυαλό σας να λειτουργήσει με φαντασία και κανονίστε μέσα στο πρόγραμμα της μέρας εκτός από τις συνήθεις υποχρεώσεις σας να βάλετε και λίγη διασκέδαση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευχάριστη αν και απρόβλεπτη τροπή σε ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα δώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο μάλλον παραπέμπει σε μια μέρα με αρκετές υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά το πολύ ωραίο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φτιάξει πολύ τη διάθεση σας κι έτσι μπορεί να ψάχνετε το βράδυ πώς θα διασκεδάσετε. Όμως πάνω απ’ όλα φαίνεται ότι απόψε το πιο σημαντικό για σας είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δεν είναι απίθανο να κάνετε σήμερα μια γνωριμία, ακόμη και σε διαδικτυακό επίπεδο, που να σας ενθουσιάσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σήμερα, καθώς θα είναι αρκετοί οι πειρασμοί. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει κι ένα ξαφνικό έσοδο ή ένα δώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη μέσα στον τομέα των σχέσεων σε όλη τη διάρκεια της μέρας, η Πέμπτη θα είναι αν μη τι άλλο μια πολυάσχολη μέρα για σας, γεμάτη υποχρεώσεις από τη μια και προετοιμασίες για τις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων. Με τη Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο κλικ. Από την άλλη, έχει και μια ερωτική νότα η αποψινή βραδιά και πιθανώς να ενθουσιαστείτε και με μια γνωριμία αν είστε μόνες-οι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον εκνευρισμό που μπορεί να σας προκαλέσει μια συζήτηση με κάποιο άτομο που έχετε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και δουλειά ή ετοιμασίες για τις επόμενες ημέρες και θα αφιερώσετε εκεί τον χρόνο και την προσοχή σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό παρόλα αυτά έχει μια ιδιαίτερα κοινωνική επιρροή στο αποψινό βράδυ, αλλά και μια ερωτική διάσταση ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Μην αρνηθείτε μια πρόσκληση για ένα δείπνο με τον σύντροφό σας ή με τους φίλους σας, βρείτε κάτι διαφορετικό να κάνετε ή να δείτε που θα σας φτιάξει τη διάθεση, κι αν είστε μόνες-οι μη σας φανεί περίεργο αν είστε αποδέκτες ενός ξαφνικού φλερτ σε μια έξοδο ή ακόμη και διαδικτυακά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι στην πιο λαμπερή της θέση για το δικό σας ζώδιο και όποια κι αν είναι τα πλάνα σας για τη μέρα δεν πρέπει να παραλείψετε να συμπεριλάβετε και μερικές ώρες πιο διασκεδαστικές, κάνοντας αυτά που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη για σας πάντα δείχνει και μια πιο ερωτική διάθεση και όρεξη για φλερτ και παιχνίδι. Αν είστε σε σχέση κανονίστε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο. Αν πάλι είστε μόνες-οι κι αποφασισμένοι να βγείτε δεν είναι απίθανο να κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση οι όψεις σας ευνοούν. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας βρίσκει μάλλον σε διάθεση να μείνετε σπίτι περισσότερες ώρες σήμερα ή να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας προετοιμάζοντας το για τις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων. Ενδεχομένως από την άλλη να νιώθετε κουρασμένοι και η τάση σας να είναι γενικά να είστε πιο χαλαροί και να μην τρέχετε από δω και εκεί. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα. Αρκεί να βάλετε τα όρια σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να προσπαθήσετε να γίνετε αρεστοί στους άλλους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια και το βράδυ να καμφθούν οι αντιστάσεις σας σε μια πρόσκληση για έξοδο από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνες-οι δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ακόμη και διαδικτυακά.

ΖΥΓΟΣ

Με έμφαση στην εξωστρέφεια, τις επαφές, τις βόλτες, έρχεται η Πέμπτη και θα ήταν ευχής έργο να μπορούσατε να κάνετε ένα ταξιδάκι να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας κάνοντας διαφορετικά πράγματα από αυτά που συνηθίζετε τέτοιες μέρες. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη, αλλά και στις συζητήσεις που κάνετε με τους άλλους να μην είστε πολύ επιθετικοί σε αυτά που λέτε. Σε γενικές γραμμές θα περάσετε ευχάριστα όποια κι αν είναι η επιλογή σας σήμερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο σε οικογενειακά θέματα και μπορεί να είστε αποδέκτες ενός δώρου από κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή μπορεί να κανονίζετε με αγαπημένα σας πρόσωπα κάποια συνάντηση για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες θα έχετε καλύτερη διάθεση σήμερα και θα είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, και με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό θα ψάχνετε τι διαφορετικό και όμορφο θα κάνετε για το βράδυ για να διασκεδάσετε. Θέλετε ένα ρομαντικό τετ α τετ με το ταίρι σας; Μια έξοδο κι όπου σας βγάλει η βραδιά; Εσείς αποφασίζετε. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα έξοδα, γιατί με τη Σελήνη στον Τοξότη η τάση σας θα είναι να είστε πολύ παρορμητικοί και να μην υπολογίζετε τι ξοδεύετε, κι επειδή τις μέρες αυτές οι πειρασμοί αφθονούν πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε και ξαφνικές επαφές και γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς φέρνει στο επίκεντρο, αλλά σας δημιουργεί και μεγαλύτερο άγχος ώστε να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας. Με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις στη διάρκεια της μέρας κι ανάλογα με τα αποψινά σας πλάνα θα τρέχετε σε πιο γρήγορους ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα. Σήμερα η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μπορεί για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο να προκύψει ένα δώρο πιθανώς κι από κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή μια επαγγελματική πρόταση με ένα ενδιαφέρον οικονομικό αντίτιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σας δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία σήμερα και πιθανώς να μην βοηθά τόσο πολύ να εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στη μέρα σας όπως θέλετε. Δεν είναι ανάγκη να τα ελέγχετε όλα όμως και μερικές φορές ακόμη κι εσείς οι ελεγκτικοί Αιγόκεροι πρέπει να αφήνετε τα πράγματα λίγο στη ροή τους και την τύχη, χωρίς να πρέπει να ασχολείστε και με την τελευταία λεπτομέρεια. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής μέρα για σας, αυτό δε σημαίνει ότι θα αποκοπείτε από τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για το παρελθόν κι από την άλλη μπορεί οι τάσεις φυγής σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Αν μπορείτε να κανονίσετε έστω μια βόλτα ή μια εκδρομή για τα Χριστούγεννα ακόμη και απρογραμμάτιστα θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα. Αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί σήμερα να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία ή ακόμη και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια γνωριμία μέσω διαδικτύου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μια σούπερ κοινωνική Σελήνη στον Τοξότη έρχεται η Πέμπτη και θα θέλετε να περάσετε χρόνο με φίλους, συνεργάτες, γενικώς τους ανθρώπους που μοιράζεστε μαζί τους την καθημερινότητα σας, που σας καταλαβαίνουν και έχετε κοινά γούστα, αλλά και πεποιθήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας βέβαια δημιουργεί αρκετές απαιτήσεις σε επίπεδο υποχρεώσεων μέσα στη μέρα και θα πρέπει να είστε αρκετά παραγωγικοί για να κατορθώσετε να χαρείτε και μερικές πιο χαλαρές στιγμές όπως τις επιθυμείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να δείτε άτομα τα οποία σας εκνευρίζουν με τις απόψεις τους ή δεν τα πάτε καλά, γιατί δύσκολα θα κρατήσετε ψύχραιμη στάση. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο έντονη μέρα, αλλά κι αρκετά ευχάριστη χωρίς πολλές πιέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας περισσότερο σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια, παρά σας χαλαρώνει για να αρχίσετε σιγά σιγά να σκέφτεστε τα Χριστούγεννα που έρχονται. Φροντίστε να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας με υποχρεώσεις και αναλάβετε κι ευθύνες άλλων, γιατί θα φτάσετε το βράδυ να είστε εξουθενωμένοι από όσα πρέπει να κάνετε. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ αγαπητοί μου Ιχθύες, εκεί είναι και θα σας περιμένουν και αύριο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια απρόοπτη, αλλά ευχάριστη εξέλιξη στη μέρα σας ή ένα ευχάριστο νέο από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

You may also like

Officia.gr – 2022