Home » Ο ανάδρομος Ερμής απο την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Ο ανάδρομος Ερμής απο την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

by Θάνος Παππάς

Από σήμερα ο Ερμής γίνεται στάσιμος στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Από σήμερα ο Ερμής γίνεται στάσιμος στην 24η μοίρα του Αιγόκερου, για να γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια. Η ανάδρομη πορεία του θα κρατήσει μέχρι τις 18/01, αλλά το πιο απαιτητικό κομμάτι της θα είναι μέχρι τις 12/01, καθώς θα συμπίπτει σε αυτό το διάστημα και με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Στη διάρκεια των τριών εβδομάδων που θα παραμείνει ανάδρομος είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με τα ήδη υπάρχοντα σχέδια μας και να κάνουμε διορθώσεις ή τροποποιήσεις παρά να κάνουμε νέες και απαιτητικές εκκινήσεις.

Η Σελήνη σήμερα προχωρά στον Κριό στις 12:36 συγκεκριμένα, δίνοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα στη μέρα μας από το μεσημέρι κι έπειτα. Η πρώτη της και πιο σημαντική όψη είναι η σύνοδος της με τον Δία στον Κριό. Έτσι ακόμη και στο περίεργο και συγχυσμένο πλαίσιο της ημέρας υπάρχει μια θετική διέξοδος ή ένα αποτέλεσμα. Ακόμη, σήμερα έχουμε τη συνάντηση Ερμή-Αφροδίτης που προσθέτει περισσότερη χαρά και ικανοποίηση στις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα κι επίσημα ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω αγαπητοί μου Κριοί και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πώς θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό όλο αυτό που συμβαίνει.

Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση σας, κυρίως δε όταν απευθύνεστε σε ανωτέρους, προϊσταμένους, υφισταμένους, κλπ. Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα μέχρι τις 18/01/23, καθώς ταυτόχρονα τρέχει και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/23, θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο δυναμικούς και μπορεί να υπάρχει μια συνάντηση που θα φτιάξει τα κέφια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει και επίσημα ανάδρομος κι όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε, γιατί είναι ένα πολύ προσωρινό συναίσθημα. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους, ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη είναι μια περίοδος που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας, καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι. Δυστυχώς φέτος η ανάδρομη πορεία του Ερμή συμπίπτει με τον ανάδρομο Άρη κι έτσι μέχρι τις 18/01 μπορεί να προκύπτουν πολλά απρόοπτα. Σήμερα είναι μια μέρα με πολλές επαφές, συζητήσεις, αλλά και αρκετούς προβληματισμούς για τις συνεργασίες σας ή μια ερωτική ιστορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω που ξεκινά από σήμερα, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή θα βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 18/01/23 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση, θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλα, η μέρα έχει μια συμπαθητική Σελήνη στον Κριό που ευνοεί τη συλλογική δουλειά και σας βοηθά να είστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 18/01/23 που θα παραμείνει ανάδρομος στον Αιγόκερω, ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας.

Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και μετά τις 21/01/23 θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς ειδικά από πρώην αυτή την περίοδο. Η Σελήνη στον Κριό σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και μπορεί να έχετε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε αυτό τον τομέα.

ΛΕΩΝ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 18/01/23 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τους κανόνες υγιεινής, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας γιατί σέρνονται ιώσεις αυτή την περίοδο και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας καθημερινά για χαλάρωση και ξεκούραση. Από την άλλη, εννοείται ότι αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε.

Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες σας, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει, ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και απρόοπτα στον χώρο της δουλειάς είναι πιο πιθανά να συμβαίνουν μέχρι τις 18/01. Η Σελήνη από τον Κριό μετά το μεσημέρι σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και πιο δραστήριους τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και σε θέματα διασκέδασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επίσημα από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 18/01/23. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη, θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου, είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση, το τέλος Ιανουαρίου θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική για όλα όσα θέλετε να κάνετε, φυσικά πάντα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάτι μπορεί να στραβώσει και να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΖΥΓΟΣ

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί, αλλά και υπομονετικοί όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε.

Αν έχετε ας πούμε κάποιες επισκευές να κάνετε στον χώρο σας μπορεί οι τεχνίτες να καθυστερούν ή να υπάρχουν άλλα κωλύματα και το έργο να πηγαίνει όλο και πιο κάτω σε χρόνο. Με το να πιέσετε μια κατάσταση σίγουρα δεν θα βγει κάτι, γι’ αυτό χαλαρώστε λίγο και μεταθέστε κάποια πράγματα για το τέλος Ιανουαρίου. Αν θέλετε να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα επιλέξτε μια ημερομηνία μετά τις 21/01! Σήμερα είναι μια θετική μέρα όμως για τις προσωπικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις με τη Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Δία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος στον Αιγόκερω και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς ο Αιγόκερως κυβερνά στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 18/01/23 που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Εννοείται θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Σήμερα η Σελήνη στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα σε σύνοδο με τον Δία ενισχύει τη θέση σας στον χώρο εργασίας. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που να σας ευνοεί η σημερινή μέρα προσφέρεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάδρομος κι επίσημα από σήμερα ο Ερμής μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, γι’ αυτό μέχρι τις 18/01/23 που θα παραμείνει σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τις 21/01/23 κι έπειτα. Η μέρα σήμερα ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα έχει άλλη δυναμική, καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Κριό συναντά τον Δία και σας κάνει «ασταμάτητους», αλλά και πιο ενθουσιώδεις με ό,τι καταπιάνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ζώδιο σας από σήμερα γυρίζει και επίσημα ανάδρομος ο Ερμής αγαπητοί μου Αιγόκεροι και οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 18/01/23 μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα».

Μην ξεχνάτε ότι τρέχει παράλληλα και η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01/23. Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο (πεσμένη μπαταρία στο αυτοκίνητο είναι μια από τις συνήθεις ιστορίες του ανάδρομου Ερμή). Σήμερα από το μεσημέρι κι έπειτα η μέρα είναι πιο απαιτητική με τη Σελήνη στον Κριό και μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα και επίσημα ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα σας για να αντεπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας, ακόμη και για σας τα «έξω καρδιά» παιδιά του ζωδιακού. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα, να ασχοληθείτε με ένα μεταπτυχιακό. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, αφού όλα θα αποκαλυφθούν την περίοδο που θα ξεκινήσουν τα γενέθλια σας κι ακόμη περισσότερο τον Φεβρουάριο. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω καλά θα κάνετε μέχρι τις 18/01/23 να ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Σήμερα η Σελήνη στον Κριό ευνοεί, καθώς θα συναντήσει τον Δία, τις επαφές, τις συζητήσεις, ενώ μπορεί να υπάρχει και κάποια πρόταση για σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα γυρίζει επίσημα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος (αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 18/01/23 θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε τη σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν φιλικό ή επαγγελματικό. Σήμερα είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας για σας ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας.

You may also like

Officia.gr – 2022