Home » «Όνειρο απατηλό» από τη Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα

«Όνειρο απατηλό» από τη Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα

by Θάνος Παππάς

Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αμέσως μετά το τελευταίο της τέταρτο, καθώς συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο.

Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί. Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, γιατί θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε.

Αφού σχηματίσει και την αντίθεση της με τον Δία, η Σελήνη θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα περάσει στον Ζυγό το βράδυ στις 21:49 συγκεκριμένα, καλμάροντας κάπως το νευρικό μας σύστημα και κάνοντας το βράδυ της Παρασκευής ιδανικό για την κοινωνική μας ζωή, για τις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες, κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να ταράξουν τα νερά της ημέρας. Η Σελήνη στην Παρθένο μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, βάζοντας σας σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ψάξετε επίσης να βρείτε άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους στόχους της εργασίας, αλλά και της υγείας σας, για να μη φέρετε όλο το φορτίο μόνοι σας. Κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της η μέρα είναι αφιερωμένη σε όσα πρέπει να κάνετε, το βράδυ έρχεται με μια κοινωνική και διασκεδαστική διάσταση, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και σας κάνει πιο πρόθυμους να βγείτε ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας ταιριάζει πολύ καλύτερα γενικά και σας επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας, αλλά το τετράγωνο με τον Ήλιο το πρωί, όπως και οι αντιθέσεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο σήμερα. Όμως αντί πάλι εσείς να αναλαμβάνετε όλες τις ευθύνες και να παίρνετε στους ώμους σας και τις ευθύνες των άλλων, ακόμη και αγαπημένων σας προσώπων από το οικογενειακό περιβάλλον, καλύτερα να βάλετε τα όρια σας κι ας δυσαρεστήσετε και κάποιον. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε όταν ασκείτε κριτική στους άλλους να δείχνετε ταυτόχρονα και ενσυναίσθηση. Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια θέματα της δουλειάς ή να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάπως πιο ασταθής είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει δυο αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία, αλλά και το τελευταίο της τέταρτο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο το πρωί. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος, αλλά και απρόοπτα μέσα στη μέρα σας είτε στον χώρο της οικογένειας είτε ακόμη και μέσα στον χώρο εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και επινοητικοί, ώστε να μην σας δυσκολέψουν οι όποιες αλλαγές. Ακόμη σήμερα μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα που θα καταφέρετε τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να βγάλετε αρκετό όγκο υποχρεώσεων, μολονότι δεν θα έχετε φοβερά κέφια. Το βράδυ εξελίσσεται πολύ διαφορετικά και σίγουρα πιο διασκεδαστικά, καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό στις 21:49 και ανεβάζει τη διάθεση σας, σας κάνει πιο πρόθυμους να βγείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας διασκεδάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο ενώ είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας σχηματίζει σήμερα το τελευταίο τέταρτο, καθώς συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο από τον Τοξότη τις πρωινές ώρες. Έτσι μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μέιλ, ή κάποιος από τη δουλειά μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά το πλάνο της ημέρας σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά κάντε «κράτει» γιατί προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Θα είναι κρίμα να έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και να τα αφήσετε στη μέση. Το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:49 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και δεν θα βλέπετε την ώρα να επιστρέψετε σπίτι σας ή να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα φαίνεται ότι έχετε περισσότερα κάστανα στη φωτιά από αυτά που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βγάλετε σώα, κι αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, γιατί ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση που δεν την έχετε υπολογίσει από την αρχή της. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά να διασπαστεί η προσοχή σας σε πολλά και να μην ολοκληρωθεί τίποτε. Ακόμη, σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικά ψώνια και πριν αγοράσετε οτιδήποτε αναλογιστείτε αν όντως το χρειάζεστε. Στο τέλος του μήνα μπορεί να πιεστείτε περισσότερο σε οικονομικά θέματα. Το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:49 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό, κάνοντας σας πιο νοητικά ανήσυχους και πρόθυμους να επικοινωνήσετε με φίλους και να βγείτε για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να ασφυκτιείτε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή περισσότερη αυτοέκφραση όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το εδώ και τώρα μόνο και δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Δυστυχώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό σας. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε, δείτε πώς μπορείτε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί, αλλά και επινοητικοί ταυτόχρονα. Ακόμη, σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής ή και για κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις από τις δικές σας. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο ήρεμο και προσφέρεται για να το ρίξετε λίγο έξω!

ΖΥΓΟΣ

Περίεργη από πλευράς διάθεσης η σημερινή μέρα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στον χώρο εργασίας, ακόμη όμως κι από την οικογένεια. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κάποια αστάθεια αυτή τη στιγμή ή σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα όμως δεν έρχεται με απαντήσεις. Αντί να αγχώνεστε για κάτι που ίσως αργήσει να έρθει, κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε στο εδώ και τώρα όσο κι αν δεν σας ικανοποιούν. Ακόμη, φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία. Το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:49 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας, δίνοντας σας περισσότερη ενέργεια και την επιθυμία να μοιραστείτε λίγο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμφαση της Παρασκευής είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Η Σελήνη σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο τις πρωινές ώρες κι έτσι ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει ή και να νιώσετε κάποιου είδους απειλή. Προσπαθήστε να μην το «μεγαλώσετε» στο μυαλό σας και μην επηρεάζεστε ψυχολογικά. Δεν είναι ανάγκη ό,τι συμβαίνει γύρω σας να το παίρνετε προσωπικά σαν να απευθύνεται σε σας. Μπορεί κάποιος συνεργάτης να έχει τα νεύρα του ή τις μαύρες του κι απλά δεν του βγαίνει στην επικοινωνία σήμερα. Μην κάνετε δικό σας το δικό του πρόβλημα. Ακόμη, καλά θα κάνετε σήμερα να κρατήσετε ίσως κάποια ζητήματα μυστικά που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα είστε πιο ήρεμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην Παρθένο μέχρι τις 21:49 το βράδυ που θα περάσει στον φιλικό σας Ζυγό. Τις πρωινές ώρες όμως συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο στο ζώδιο σας κι αυτό μπορεί να κάνει πιο ασταθή και απρόβλεπτη την Παρασκευή. Αυτό μπορεί να εκφραστεί στην καθημερινότητα σας με μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά, ακόμη όμως και κάποιο άτομο από την οικογένεια σας, π.χ. ένα σας γονιό. Ή μπορεί μια συνθήκη, ένας κανονισμός ή μια απρόοπτη κατάσταση στον χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας και να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος. Πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συνθήκη θα είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά όλοι οι Τοξότες θα χρειαστεί να είστε πιο προσαρμοστικοί σήμερα. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί να αφήσετε πίσω σας τα της «δουλειάς» και να χαρείτε κάποιες ώρες με τη συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο φιλικό σας περιβάλλον της Παρθένου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και βοηθώντας σας να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Παρόλα αυτά η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να είναι μια δυσκολία στη μετακίνηση σας που δεν την είχατε υπολογίσει, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον από την δουλειά ή μια δύσκολη επικοινωνία με ένα συνεργάτη σας. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, καθώς σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο, μπορεί να φορτώσει το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις και ευθύνες που σας επιβαρύνουν γιατί δεν ήταν προγραμματισμένες. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μη χάνετε την καλή σας διάθεση. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον κοινωνικό Ζυγό, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δίνοντας τον πρώτο λόγο σε επαφές, συναντήσεις και την κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην Παρθένο κι ενώ κανονικά είναι μια πιο πρακτική και προσγειωμένη επιρροή, σήμερα εξαιτίας των αντιθέσεων με τον Ποσειδώνα και τον Δία και του τετραγώνου με τον Ήλιο μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Μπορεί ακόμη να διαπιστώσετε ότι ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχουν ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και να σας εκνευρίσουν. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας, γιατί το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πιο απαιτητικό και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Στις 21:49 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια έξοδος το βράδυ της Παρασκευής θα σας αποζημιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής σχηματίζοντας αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία στο ζώδιο σας, αλλά και τετράγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς να υπάρχει μια αλλαγή στα σχέδια σας ξαφνική που δεν την είχατε υπολογίσει κι αυτό να δημιουργεί εκνευρισμό σε σας και τους συνεργάτες σας. Ή να υπάρχουν συμπεριφορές που σας ξαφνιάζουν ή είναι ασταθείς απέναντι σας. Πιθανώς να μην μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε κάτι από τα παραπάνω, αλλά αν εστιάσετε στη δουλειά σας και αποφύγετε τις πολλές επαφές και συζητήσεις, ειδικά τις πρωινές ώρες, τα πράγματα να κυλήσουν πιο ανώδυνα. Πολύ πιο ήρεμοι και άνετοι θα είστε τις βραδινές ώρες.

You may also like

Officia.gr – 2022