Home » «Ορυμαγδός» από Άση Μπήλιου: προβλέψεις της ημέρας, η σελήνη στον Λέοντα φέρνει οικονομική κατάρρευση

«Ορυμαγδός» από Άση Μπήλιου: προβλέψεις της ημέρας, η σελήνη στον Λέοντα φέρνει οικονομική κατάρρευση

by Θάνος Παππάς

Η Δευτέρα μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου είναι πάντα μια μέρα αρκετά απαιτητική, αφού συνειδητοποιούμε όλοι ότι πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα στις υποχρεώσεις, αφήνοντας πίσω μας ένα σχετικά πιο χαλαρό διάστημα που μας επέτρεψε να ακολουθούμε τους δικούς μας ρυθμούς και να ξεκουραζόμαστε περισσότερο.

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά οι κύριες όψεις της είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό και η αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και ανατροπές στην καθημερινότητα μας. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών. Οι όψεις είναι απαιτητικές κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Σήμερα όμως σχηματίζεται στον αντίποδα της ταραγμένης Σελήνης και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη. Μολονότι αυτή είναι μια βοηθητική όψη, το γεγονός ότι ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος δεν αφήνει να αξιοποιήσουμε την επιρροή στο έπακρο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ευνοήσει λίγο παραπάνω Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου σε σχέσεις και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα φέρει την επιρροή των απαιτητικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Κρόνο που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή προκύπτουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής και απρόοπτα. Υπάρχει μια κατάσταση νευρικότητας διάχυτη. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σας Άρης. Σήμερα η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και τον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας, συναντά σε όψη τριγώνου τον Άρη. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες και τους φίλους και να ξαναδείτε την πορεία ενός στόχου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Κρόνο καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε περίεργες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στον χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού, ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε διάλογο με άτομα που προΐστανται στον χώρο της δουλειάς σας, καθώς μπορεί να είναι κάπως πιο αυστηροί μαζί σας. Αυτό ισχύει κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Στον αντίποδα αυτών των όψεων, η Αφροδίτη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη σήμερα και θα ευνοήσει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος Απριλίου. Εσείς μπορεί να λάβετε τα εύσημα για τη δουλειά σας ή να έχετε μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα που αναφέρεται στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα μπορεί να κρύβει κάποια απρόοπτα ή να είστε λίγο πιο νευρικοί αγαπητοί Δίδυμοι, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα στόχο για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας, ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε. Εστιαστείτε καλύτερα στους δικούς σας στόχους, ρίξτε το στη δουλειά και μην μπαίνετε σε διαδικασία να πείσετε κάποιους που βλέπετε ότι προβάλλουν αντιστάσεις. Σήμερα, μολονότι δεν είναι για κανέναν μια εύκολη μέρα λόγω των δύσκολων όψεων, θα έχετε και τα τυχερά σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και να έχετε και πιο ευχάριστες επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτητική η Δευτέρα για όλους με την επιρροή των όψεων της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο που αφορούν στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές, αλλά και στα οικονομικά. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να τη δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά, αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία. Ίσως ένας φίλος ή συνεργάτης σάς απογοητεύει με τη συμπεριφορά του και μπορεί να ψυχρανθείτε. Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα από λογαριασμούς ή από έλλειψη ικανών εσόδων. Η δυσκολία μπορεί να αφορά και στην υλοποίηση ενός στόχου. Φυσικά είναι κάτι προσωρινό και σύντομα τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν. Σήμερα που είναι μια δύστροπη μέρα για όλους σχεδόν, σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη που αναμοχλεύει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα σας. Από την άλλη, είναι μια όψη που είναι εξαιρετικά βοηθητική για οικονομικά θέματα αν έχετε γενέθλια τέλος Ιουνίου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο επαγγελματικό, μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος, ίσως ακόμη προκειμένου να βγείτε από μια δύσκολη θέση να χρειάζεστε έναν ειδικό, έναν διαμεσολαβητή, για να υπάρχει περισσότερη ψυχραιμία. Από την άλλη ίσως να βιάζεστε σε ένα πρότζεκτ και να απογοητεύεστε όταν δεν βλέπετε την ανάλογη ανταπόκριση. Όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνετε! Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα σήμερα έχει ο εαυτός σας και μόνον αυτός. Για τους γεννημένους στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο η πίεση μπορεί να προέρχεται κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα καλά νέα της ημέρας, αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουλίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές ή μια εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις της Δευτέρας μπορεί να σας βρουν λίγο ανόρεκτους ή κουρασμένους, ή μπορεί να αναχαιτίσουν προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλουν κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Πιθανώς όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη, οι όψεις αυτές αφορούν και σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε και κοιτάξτε μακροπρόθεσμα πώς θα ωφεληθείτε από ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Σήμερα ακόμη υπάρχει μια διάχυτη νευρικότητα και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Αυγούστου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι απαιτητική μέρα για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και εμποδίζει τη δράση μας. Για σας, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση, ακόμη και για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά, ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αν θέλετε να μακροημερεύσουν. Αν έχετε γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα σε μια ερωτική σχέση ή να ευνοηθείτε σε μια επαγγελματική εκδήλωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των όψεων της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας ή να έχετε αντιπαραθέσεις με άτομα ισχύος. Για κάποιους οι πιέσεις μπορεί να έρχονται κι από το οικογενειακό περιβάλλον. Οι μέρες αυτές χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από την αρχή του Δεκεμβρίου ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιρροή των όψεων της Δευτέρας δημιουργούν κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, οι όψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνουν το όραμά σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Αν βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια αδιέξοδη συζήτηση, καλύτερα κερδίστε χρόνο και επαναλάβετε την από την άλλη εβδομάδα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη ευνοεί τους γεννημένους στο τέλος Νοεμβρίου σε θέματα σχέσεων, οικονομικών κι επικοινωνίας, μολονότι λόγω ανάδρομου Άρη ακόμη δεν παίρνετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε στο έπακρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα είναι από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς Σελήνη, Ουρανός και Κρόνος συναντώνται μεταξύ τους σε δύσκολες όψεις δημιουργώντας τάση για απρόοπτα στην καθημερινότητα μας, αλλά και παρόρμηση και βιασύνη. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη, ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί. Πολύ πιο άνετοι θα είναι σήμερα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου που επηρεάζονται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Εσείς μπορεί να έχετε και κάποια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με πίεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα συναντά σε απαιτητική όψη τετραγώνου τον Ουρανό και στην πορεία τον Κρόνο στο ζώδιο σας και ίσως γίνεστε αποδέκτες ανατροπών ή μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια ή την καριέρα σας που τώρα κορυφώνεται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Για τους γεννημένους στο τέλος του Ιανουαρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Άρη θα φτιάξει σίγουρα τα κέφια σας, θα ανεβάσει τη διάθεση σας, θα σας κάνει να νιώσετε στο επίκεντρο της προσοχής και φυσικά θα βοηθήσει να βελτιωθεί τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δευτέρα είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην την λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Την Παρασκευή μπορεί να βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Αποφύγετε να υψώσετε τους τόνους στον χώρο της δουλειάς σας και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία. Για τους γεννημένους στο τέλος Φεβρουαρίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που σχηματίζεται σήμερα θα βοηθήσει να έχετε περισσότερη εσωτερική ηρεμία. Ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή επαφές που θα βοηθήσουν στα οικονομικά.

You may also like

Officia.gr – 2022