Home » «Πανδαιμόνιο» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα η Σελήνη θα παραμείνει στον Παρθένο

«Πανδαιμόνιο» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα η Σελήνη θα παραμείνει στον Παρθένο

by Θάνος Παππάς

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στην αναλυτική Παρθένο και τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, ακόμη και τα συναισθήματα μας.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στην αναλυτική Παρθένο και τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή βάζοντας μας στη διαδικασία να αναλύουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, ακόμη και τα συναισθήματα μας.

Στην πορεία βέβαια αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους το μεσημέρι και θα έχουμε δεύτερες σκέψεις ή ακόμη και αμφιβολίες γι’ αυτά που σκεφτόμαστε. Ακόμη, μπορεί να είμαστε πιο ευερέθιστοι και επικριτικοί.

Ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, στο σώμα μας. Από την άλλη, ίσως χρειάζεται σήμερα να τροποποιήσουμε ένα πλάνο μας, να κάνουμε αλλαγές, καθώς η τελική όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό μάς επιτρέπει να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να είμαστε πιο δεκτικοί σε εναλλακτικές λύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα και αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δε θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη, προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους σήμερα, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη. Ίσως κάτι πείτε παρορμητικά το οποίο μπορεί να μετανιώσετε και το μυαλό σας να κολλήσει και να ταλαιπωρήστε αδίκως. Όμως μη χάνετε ενέργεια και χρόνο με κάτι που υποθετικά μπορούσατε να το κάνετε καλύτερα ή διαφορετικά. Το παρελθόν δεν αλλάζει και με το να κάνετε σενάρια απλά χάνετε τον ύπνο και την ηρεμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και με μια νοητική ανησυχία ξεκινά η Πέμπτη, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας.

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη το μεσημέρι μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει άγχος σχετικά με τις οικονομικές απολαβές σας, τα πολλά έξοδα και πώς θα τα καλύψετε, αλλά και την ανάγκη ίσως να έχετε κάποιες οικονομίες στην άκρη.

Γενικώς τα οικονομικά θα είναι πηγή άγχους, ακόμη κι αν δεν σας ζορίζουν τώρα, σε σχέση με το άμεσο μέλλον. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας έχει μια εσωστρέφεια η Πέμπτη, ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά και να δείχνει χαρούμενος. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι μια εσωτερική ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια, για άλλους μπορεί να είναι μια αγωνία για το μέλλον κάποιων επαγγελματικών σας εγχειρημάτων που θα σας απασχολήσει περισσότερο.

Όμως μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας, γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές τη νέα χρονιά που ο Άρης θα γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιο σας. Ακόμη, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σάς προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αρχικά τρίγωνο με τον Ερμή χαρίζοντας ενέργεια και ζωντάνια στην Πέμπτη και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε.

Από την άλλη εβδομάδα που θα περάσει ο Δίας στον Κριό θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη το μεσημέρι, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, μη σας καταβάλλει το άγχος και οι φόβοι και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους άλλους είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Είστε από τη φύση σας γενναιόδωροι και σίγουρα θέλετε να στηρίζετε τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας, όμως αυτό πιθανώς σας εμποδίζει να έχετε ηρεμία μέσα σας και χρόνο για να τον αφιερώνετε στις δικές σας ανάγκες.

Γι’ αυτό κοιτάξτε να βρείτε μια ισορροπία σήμερα. Από την άλλη, η Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί εύκολα να σας κάνει πιο επικριτικούς με τους άλλους, μολονότι μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να δεχτείτε κριτική. Καθώς μια από τις κύριες όψεις της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι, αν δεν θέλετε να εισπράξετε κι εσείς οι ίδιοι κριτική που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά θα μπορέσετε να σημειώσετε πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μολονότι η τάση σας θα είναι να μη βγείτε μπροστά φοβούμενοι ότι κάτι τέτοιο απλώς θα προσελκύσει κι άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε ειδικά στα επαγγελματικά. Σήμερα ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, αλλά και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε σε σχέση με τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια.

Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Καθώς τα επαγγελματικά δε θα σας αφήσουν σε ησυχία, χρειάζεται να κάνετε οικονομία δυνάμεων και να είστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να ανταποκρίνεστε στις ποικίλες υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους.

Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε, γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας. Όμως σήμερα είναι σημαντικό να αποβάλλετε και τις αρνητικές σκέψεις, κυρίως αυτές που αναφέρονται στο μέλλον σας. Πολλές φορές εσείς οι Σκορπιοί μπορεί να μπερδεύετε τους φόβους με τη διαίσθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Παρθένο ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αργότερα.

Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους το μεσημέρι της Πέμπτης, μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις σας στις σχέσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας. Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι δεν είναι ανάγκη να είστε πρότυπο τελειότητας τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Έχετε κάθε δικαίωμα στο λάθος ή στις ατέλειες, γιατί αυτό σας κάνει περισσότερο ανθρώπους και λειτουργεί θετικά και για τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στην Παρθένο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια.

Αν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ειδικά σε θέματα επαγγελματικά, η συμβουλή κάποιου φίλου ή ενός ειδικού στο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική. Τις μεσημεριανές ώρες πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ., και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για αργότερα. Ακόμη, σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικά έξοδα ή αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα έκρυθμο και νευρικό κλίμα στο σπίτι ή την εργασία σας. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πριν τα Χριστούγεννα.

You may also like

Officia.gr – 2022