Home » Πελεκυς από Άση Μπήλιου: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

Πελεκυς από Άση Μπήλιου: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

by Θάνος Παππάς

Επιστροφές πρώην έρχονται σήμερα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για, Ζυγούς, Τοξότες και άλλα 3 ακόμα.

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να διαφημίσετε κάπως τις ικανότητες σας. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τα παραπάνω, αλλά βοηθάει ακόμη αν θέλετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο σήμερα με τα μέσα επικοινωνίας ή τα μέσα μεταφοράς, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο περιστασιακό πρόβλημα εκεί. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Σήμερα όμως προχωρά και ο Ερμής στον Αιγόκερω που θα δώσει έμφαση μέσα στο επόμενο διάστημα στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά και πρακτικά επαγγελματικά είναι τα θέματα τα οποία σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και σ’ αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιους χειρισμούς ώστε να αποκομίσετε μεγαλύτερο κέρδος. Πάντως με την αυριανή Πανσέληνο τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο ή από το τέλος ενός εσόδου, γιατί μπορεί μια εποχική εργασία να φτάνει στο τέλος της ή λόγω των συνθηκών να περιορίζεται ο κύκλος εργασιών της. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Ευτυχώς η επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω σταδιακά θα βοηθήσει να πάρετε σύντομα την ανιούσα στα έσοδα, ενώ θα μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας πιο εύκολα. Ακόμη, ξεκινά μια θαυμάσια περίοδος και για νέες γνωριμίες αλλά και ταξίδια. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης. Φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Μάλιστα θα έλεγα ότι σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή σε μια συνεργασία. Πιθανώς κάποιοι από σας παίρνετε μια σημαντική απόφαση τώρα για το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας. Μόνο που δε χρειάζεται να βιαστείτε στην απόφαση σας. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις και να ταξιδέψετε θα είναι πολύ έντονη. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας αυτές τις μέρες αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Σήμερα όμως προχωρά κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Αιγόκερω, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά των επαγγελματικών και των οικονομικών. Μέχρι τον Φεβρουάριο θα ψάχνετε να βρείτε αλήθειες πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας κι αυτό μπορεί να αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα αύριο και που επηρεάζει από σήμερα κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί ακόμη αυτή την εβδομάδα να αποκαλύπτονται σε σας πράγματα ή πτυχές μιας κατάστασης που ήταν λίγο μυστική ή σκοτεινή. Όπως και να έχει δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί εκεί που κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο και η ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούριο επαγγελματικά ή κάτι καλύτερο στα ερωτικά θα σας φέρει σε μια καλύτερη θέση σύντομα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτές εδώ τις μέρες στο παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της δουλειάς και βέβαια πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας! Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Σε καλύτερη τακτοποίηση των καθημερινών σας θεμάτων, αλλά δίνοντας έμφαση και στις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα σας βοηθήσει και ο Ερμής στον Αιγόκερω από σήμερα και για τις επόμενες δέκα εβδομάδες. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους για να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο τα ξημερώματα της Πέμπτης και η επιρροή ήδη έχει ξεκινήσει. Δεν είναι μια τόσο αρνητική Σελήνη για σας, αντίθετα μάλιστα σας ανοίγει την όρεξη για περισσότερες κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες με φίλους, αλλά και τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή της Πανσελήνου για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας. Όμως ας είστε λίγο προσεκτικοί στους υψηλούς τόνους που φέρνει αυτό το φεγγάρι, γιατί μπορεί άμεσα να μην πλήττεστε αλλά έμμεσα μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα με ένα φίλο ή συνεργάτη. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα ξεκινά και η επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Μέχρι τις 11/02/23 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σάς καλεί να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε τις άμυνες του οργανισμού σας. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει ήδη πάρει θέση στους Διδύμους για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία έχει όλες τις προδιαγραφές να γεννήσει εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή κι αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανό να μαθαίνετε τώρα για κάποιες αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον χώρο που δραστηριοποιήστε επαγγελματικά. Ανεξάρτητα με το πώς είναι η πορεία σας επαγγελματικά μέχρι τώρα, η Πανσέληνος αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε τη δουλειά σας. Όμως δεν είναι απίθανο να ανέβουν κάπως οι τόνοι στον χώρο εργασίας σας και να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Μην πάτε κόντρα στην αλλαγή. Μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει μια πιο βολική θέση στον ζωδιακό προς το ζώδιο σας και υπόσχεται αν μη τι άλλο μέσα σε όλα όσα έχετε να διαχειρίζεστε καθημερινά να υπάρχουν και διέξοδοι χαράς και διασκέδασης. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια και ξεκινήματα και να επιμεληθείτε θέματα ξένων και εξωτερικού, εκδόσεων, νομικά θέματα, να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας αν είστε φοιτητές ή και να προβείτε στην υπογραφή κάποιων σημαντικών εγγράφων που αφορούν στη δουλειά (υπογραφές βέβαια καλύτερα από μεθαύριο όχι πάνω στην Πανσέληνο). Η Πανσέληνος δεν σας στριμώχνει ιδιαίτερα σε σχέση με άλλους, μολονότι μπορεί να φέρει κάποιες αλήθειες στην επιφάνεια και κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σας ενοχλήσουν ή να σας αγχώσουν προσωρινά. Γενικά θα υπάρχει μεγαλύτερη βαβούρα στην καθημερινότητα σας και προβλήματα στην επικοινωνία, γι’ αυτό δείξτε ψυχραιμία. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα έχουμε αλλαγή και για τον Ερμή που προχωρά στον Αιγόκερω, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 11/02/23 λόγω της ανάδρομης πορείας του από το τέλος Δεκεμβρίου. Από αυτή του τη θέση σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους και είναι αρκετά πιεστική σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας. Βλέπετε χτίζει σιγά σιγά μια υπόκωφη ένταση σε επίπεδο σχέσεων που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Ό,τι σχετίζεται με κέρδη που προέρχονται από άλλες πηγές εισοδήματος και όχι από τον μισθό σας είναι από τα πράγματα που φέρνει η Πανσέληνος στο προσκήνιο, ενώ κληρονομικά, θέματα ασφαλειών ή αποζημιώσεων και ό,τι σχετίζεται με πιστωτικά ιδρύματα, την εφορία, το δημόσιο χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και επιμέλεια… Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να αναμοχλεύσει κάπως και τα συναισθηματικά σας. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω δημιουργώντας υψηλότερους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, αλλά και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ετοιμάζει από σήμερα την Πανσέληνο που κοσμεί αύριο τα γενέθλια σας, φέρνοντας τάση για αλλαγές στη ζωή σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Ο τομέας που θα απορροφήσει την προσοχή σας, που θα γίνει προτεραιότητά σας ή που θα έρθει στο προσκήνιο είτε για κάποιο θετικό ή αρνητικό λόγο, ανάλογα και με τα πεπραγμένα σας το τελευταίο διάστημα ή τη διάθεσή σας, είναι ο τομέας του γάμου, των ερωτικών σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο με αυτή την Πανσέληνο να επισημοποιείτε μια σχέση, να ξεκινάτε μια συνεργασία ή ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να διαλύετε οριστικά μια σχέση ή μια δουλειά. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για νέα έσοδα. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος εξακολουθεί να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Εντάσεις και αυξημένο άγχος είναι αναπόφευκτα και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες ίσως τα πράγματα να πάρουν και μια πιο απρόβλεπτη τροπή ειδικά σε θέματα δουλειάς. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα θέματα της υγείας, καθώς οι υπερωρίες ή και το άγχος επηρεάζουν και την ψυχολογική και τη φυσική σας κατάσταση. Βλέπετε η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους προετοιμάζοντας την αυριανή Πανσέληνο και αποκαλύπτει ίσως κάτι που αφορά σε ένα συνεργάτη ή σε ένα θέμα υγείας. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα προχωρά στο ζώδιο σας και ο Ερμής, που θα παραμείνει μέχρι τις 11/02/23 λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στο τέλος Δεκεμβρίου. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας, για να ετοιμάσει την αυριανή Πανσέληνο. Η επιρροή της δεν σας αφορά άμεσα ή αρνητικά, αλλά μάλλον έμμεσα και σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Αυτή την εβδομάδα πάντως έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες, για να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αλλά και να διασκεδάσετε ή να χαρείτε συντροφιά με τα παιδιά σας αν έχετε. Θα σας πρότεινα να βρείτε λίγο χρόνο να οργανώσετε κάτι για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της δουλειάς. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.. Από σήμερα ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω κάνοντας σας λίγο πιο εσωστρεφείς και χωρίς διάθεση να μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Για σας θα είναι μια περίοδος προετοιμασίας για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε στη νέα χρονιά. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σπίτι ή ο χώρος που ζείτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και γενικώς ό,τι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή και την οικογένεια σας έρχονται σε προτεραιότητα με τη Σελήνη στους Διδύμους και την αυριανή Πανσέληνο που επηρεάζει όλους τους Ιχθύς και ειδικά όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Κάποιες αποφάσεις για μια μετακόμιση, την αξιοποίηση ενός ακινήτου και γενικώς ένα νέο ξεκίνημα σε κάποια δραστηριότητα σας που πιθανώς σχετίζεται με το σπίτι, είναι από τα πράγματα που η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα δουλειάς ή προβλήματα σε επαγγελματικές σχέσεις. Δεν πρέπει να παραμελήσετε όμως και τη φυσική σας κατάσταση που βάλλεται κάπως. Περισσότερα για την Πανσέληνο και την επιρροή της στο ζώδιο σας μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Από σήμερα περνά στον Αιγόκερω και ο Ερμής για να βοηθήσει λίγο σε θέματα επικοινωνίας και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους. Για την επιρροή του Ερμή από τον Αιγόκερω πατήστε εδώ.

You may also like

Officia.gr – 2022