Home » Πετά τα ερωτικά «βέλη» η Άση Μπήλιου: Έρχονται μοναδικές στιγμές για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια

Πετά τα ερωτικά «βέλη» η Άση Μπήλιου: Έρχονται μοναδικές στιγμές για Ταύρους, Καρκίνους και άλλα 2 ζώδια

by Θάνος Παππάς

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι αυτή της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Τοξότη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στην τελευταία μοίρα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί, όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς, γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές κυρίως σε γευστικούς πειρασμούς και γλυκά (είναι η όψη που καταστρέφει τις δίαιτες…), αλλά και γενικότερα υπερβολές και στο ποτό ή σε ό,τι μας δίνει ευχαρίστηση. Ο κανόνας του μέτρου είναι επιβεβλημένος με αυτή την όψη. Επίσης θέλει προσοχή και στις ερωτικές μας επιλογές, γιατί η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε να δίνουμε και να παίρνουμε υποσχέσεις πιθανώς χωρίς αντίκρισμα. Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία θέλει και στα έξοδα και κυρίως στις αγορές μας, γιατί τείνουμε να είμαστε υπέρ το δέον καταναλωτικοί.

Η Σελήνη θα διανύσει τις πολύ πρωινές ώρες τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και θα περάσει στον Καρκίνο βοηθώντας μας να αφήσουμε τις εντάσεις των ημερών πίσω μας.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής μπορεί ακόμη να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση είτε με τον σύντροφο σας είτε με τους συνεργάτες σας. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά, γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσέξτε όμως και την τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία. Μολονότι δεν θεωρείται κακή όψη, υπάρχει η τάση για υπερβολές αλλά και επιπολαιότητα στις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Προσέξτε κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες 2 μέρες του ζωδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακές ημέρες για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε σε συνεργάτες και φίλους. Ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και με τα έξοδα σήμερα, γιατί εύκολα μπορεί να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε ακόμη πώς εκφράζετε τις απόψεις σας και μη γίνεστε απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και γενικώς να μην κάνετε τίποτε κοπιαστικό σήμερα, καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να απολαύσετε λίγες πιο «άδειες» ώρες. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε, αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μην συγκρατείστε. Ακόμη οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες προσέξτε τις σχέσεις σας με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που έχουν λόγο για τη δουλειά σας και μην εναντιώνεστε για ψύλλου πήδημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και μετά τη νευρική Πανσέληνο, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας κάνοντας σας λίγο ευαίσθητους από τη μια, αλλά και πολύ πρόθυμους να κινηθείτε, να βγείτε, να επικοινωνήσετε. Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο, γενικώς να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, κάτι που σας έχει λείψει πολύ, μπορεί να είναι σούπερ καταστροφική για το πορτοφόλι σας αν δεν μαζέψετε λίγο τα χέρια σας και κυρίως τις κάρτες σας. Οι υπερβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα με το δίδυμο Αφροδίτης-Δία σε κόντρα όψη. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία. Θα χρειαστεί να ορθώσετε τη θέληση σας για να αποφύγετε να χαλάσετε το πρόγραμμα σας. Πάντως θα έχετε αρκετά καλύτερη διάθεση κι αυτό είναι σημαντικό μετά από μέρες πιο ζορισμένες.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί κι όχι να τρέχετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις. Το τετράγωνο όμως της Αφροδίτης πριν αποχωρήσει από τον Τοξότη με τον Δία στους Ιχθύς σάς τις υπενθυμίζει, όπως όμως σας υπενθυμίζει και τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες σήμερα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σας. Από αύριο που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη το πρόγραμμα σας και να ασχοληθείτε επισταμένως και με τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πιο όμορφη μέρα ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε από κάθε άποψη μετά από αρκετά έντονες μέρες στη δουλειά ή το σπίτι, κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν, σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν την ποικιλία ερεθισμάτων που χρειάζεται το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας για να είναι χαρούμενος! Η Σελήνη στον Καρκίνο ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε. Απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν. Δημιουργήστε τις μόνες-οι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Δία στους Ιχθύς σας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα, μολονότι απειλεί στα ίσια τη διατροφή και όποια προσπάθεια μπορεί να κάνετε για να αποφύγετε τους πειρασμούς. Όμως μην σας πτοεί, γιατί από το Σάββατο που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είστε πιο εγκρατείς και θα προσέχετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και τη σιλουέτα σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο ενεργοποιώντας κυρίως τις έγνοιες περί καριέρας και τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά. Δεν είναι από τις πιο ξεκούραστες ημέρες του Δεκεμβρίου, αλλά πιθανώς να μη νιώθετε και ανάγκη για ξεκούραση αλλά περισσότερο για δράση και εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της εβδομάδας ξεδιπλώνεται μπροστά σας, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου και ανάβει μέσα σας τη σπίθα της περιπέτειας, της κίνησης, των επαφών. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μολονότι είναι δυσαρμονική όψη, είναι μια ευχάριστη επιρροή και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Βέβαια αν ακούσετε υποσχέσεις για πολλά κεράσια τη συγκεκριμένη μέρα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι, καθώς η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι διάχυτα, αλλά πιθανώς οι υποσχέσεις να μη τηρούνται στο τέλος. Προσέξτε κι εσείς τις υποσχέσεις που δίνετε ελαφρά τη καρδία και ακόμη ας είστε λίγο πιο πειθαρχημένοι με τα έξοδα για καλοπέραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο σάς βρίσκει να ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα είτε αφορούν τις υποχρεώσεις σας στην οικογένεια, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να ξοδέψετε την Παρασκευή, ορμώμενοι από έναν ενθουσιασμό τώρα με τις γιορτές. Ακόμη, προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα ό,τι σας αρέσει, αλλά ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνει κακό. Ακόμη, οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου ας είστε κάπως πιο ρεαλιστές και στα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων. Μπορεί να ενθουσιαστείτε με ένα πρόσωπο που το βλέπετε όπως θέλει η φαντασία σας κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

You may also like

Officia.gr – 2022