Home » Σελήνη στους Διδύμους Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Σελήνη στους Διδύμους Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα – Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε χιαστί όψη με τον Ήλιο, κάνοντας μας λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας.

Όμως λίγο αργότερα έρχεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά.

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε χιαστί όψη με τον Ήλιο, κάνοντας μας λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας. Όμως λίγο αργότερα έρχεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μια από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά. Ευνοούνται η συλλογική δουλειά, οι από κοινού προσπάθειες με τους συνεργάτες μας για έναν κοινό στόχο, οι φιλικές μας σχέσεις, ενώ η μέρα προσφέρεται και για γνωριμίες, επαφές, διασκέδαση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά στο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν.

ΚΡΙΟΣ

Μια δυνατή ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους και την επιρροή του εξαγώνου Αφροδίτης-Δία. Αν μη τι άλλο το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας, αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προτιμήστε τα πολύ δύσκολα να μην τα βάλετε πολύ πρωί. Αργότερα προς το μεσημέρι όλα μπορεί να κυλήσουν πιο ευχάριστα και μάλιστα ακόμη και οι συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να έχουν ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια προσφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα καλό νέο για κάποιο οικονομικό θέμα ή και να κάνετε μια νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη χιαστί όψη Σελήνης-Ήλιου που σας δημιουργεί κάποια διλήμματα ή και κάποια ανησυχία σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα. Ενδεχομένως έχετε έναν προβληματισμό σε σχέση με ένα μελλοντικό πλάνο σας, είτε σε θέματα σπουδών είτε δουλειάς, αν θα καταφέρετε να το χρηματοδοτήσετε ή αν έχετε τον χρόνο που απαιτείται για να το υλοποιήσετε. Λίγο αργότερα έρχεται το θεσπέσιο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κι επειδή αυτή η όψη συντονίζεται με τη Σελήνη, κάπως φαίνεται ότι μπορεί να αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτό μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Φυσικά είναι μια καλή περίπτωση να δείτε και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ή να επενδύσετε τα χρήματα σας παίρνοντας συμβουλές από τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και σήμερα το πρωί σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Ήλιο δημιουργώντας τις πρωινές ώρες λίγη κυκλοθυμία. Ενδεχομένως κάποιο άτομο στη δουλειά προσπαθεί να σας πείσει για κάτι που δεν είστε εντελώς βέβαιοι, γι’ αυτό και να προβληματίζεστε. Ή μπορεί κάποιος άλλος να έχει πάρει μια απόφαση για σας πιστεύοντας ότι θα σας αρέσει και να μη σας βρίσκει σύμφωνους. Ευτυχώς στην πορεία της ημέρας τα πράγματα θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μόνο, ειδικά αν πρόκειται για μια σημαντική απόφαση. Σήμερα, αν είστε γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο, μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αλλά και στα οικονομικά σας με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα κάτι φαίνεται να σας τραβάει προς το παρελθόν σας ή κάτι σας απασχολεί και κλέβει την προσοχή και την ενέργεια σας από αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε που είναι το τώρα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε, αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται κι εσείς θα αγχώνεστε. Άρα προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα. Σήμερα έχετε μια τεράστια βοήθεια: το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Δία στον Κριό. Αν είστε γεννημένες-οι στο πρώτο πενθήμερο, αποκλείεται να μην υπάρξει μια θετική είδηση είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά είτε σε σχέση με τα οικονομικά μέσα στη μέρα σας ή μια συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι εσείς οι Λέοντες αγαπάτε να μοιράζεστε με τους άλλους τις χαρές και τις λύπες, τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να έχετε και κοινές ρουτίνες με τους φίλους σας που βοηθούν κι εσάς να μένετε πιστοί σε αυτές. Τι συμβαίνει όμως όταν εσείς έχετε πάρει απόφαση να αφήσετε πίσω σας μια κακή συνήθεια, αλλά οι φίλοι σας προσπαθούν να σας παρασύρουν πίσω σε αυτή; Αυτά τα ερωτήματα θέτει η χιαστί όψη της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα και πρέπει να είστε αρκετά πειθαρχημένοι για να μην ολισθήσετε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που σχηματίζεται σήμερα δίνει έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική, το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας πάει καλύτερα και θα νιώσετε κι εσείς πιο δυνατοί μέσω αυτής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας φιλοδοξιών που να σας απασχολεί περισσότερο στο ξεκίνημα της μέρας κι είναι λογικό, αφού οι περισσότερες όψεις της ημέρας προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν. Έτσι είτε είστε σε φάση που αναζητάτε μια εργασία ή μια καλύτερη εργασία, ή στη φάση που επιδιώκετε μια προαγωγή, αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικές για τα ευρήματα σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές στη δουλειά, πιθανώς και με όφελος σε οικονομικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος ή ανησυχία για τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξει η διάθεση σας καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Δία. Η όψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, τα θέματα των παιδιών, τις επιχειρηματικές σας κινήσεις και συνεργασίες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Ακόμη, η μέρα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς, αλλά και ταξιδιών. Δεν είναι ανάγκη να τα πραγματοποιήσετε τώρα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να τα σχεδιάσετε. Γενικώς η τάση σας θα είναι να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πιο εσωτερική μέρα είναι για σας η Τετάρτη, όχι απαραίτητα άκεφη, αλλά θα είστε σε φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας, προσέχοντας πράγματα στην καθημερινότητα σας που με τους συνήθεις γρήγορους ρυθμούς σας δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας. Να βλέπετε πώς αντιδρούν οι άνθρωποι γύρω σας ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο και να τα καταγράφετε όλα αυτά χωρίς απαραίτητα να μιλάτε ή να εκφέρετε άποψη. Για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό σας ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης το βλέμμα και την προσοχή σας κλέβουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα αυτές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας. Μπορεί να είναι η σχέση με τον σύντροφό σας, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας των σχέσεων υπερτονίζεται σε αυτή τη φάση και είναι πιθανόν τις πρωινές ώρες να σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Πιθανώς να νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή να υπάρχει κι ένας οικονομικός παράγοντας που υπεισέρχεται και δημιουργεί αυτή την ανησυχία. Στην πορεία όμως σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή στην καθημερινότητα σας, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το ψάξετε περισσότερο. Είτε οι στόχοι είναι προσωπικοί και αφορούν τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία, τη δουλειά, τους συνεργάτες ή την ερωτική σας ζωή, έχετε την καταλληλότερη ευκαιρία να συντονιστείτε με το σύμπαν και να σηκώσετε τα μανίκια. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει κάποιο θετικό οικονομικό νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με ένταση ή με μια απροθυμία να σηκωθείτε ίσως από το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον με τα οποία δεν ομονοείτε και αυτό σας δημιουργεί κάποιο άγχος. Σε αυτή τη φάση όμως δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας, σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς. Έχετε στο πλευρό σας σημαντικές βοήθειες και θα έχετε και ώθηση στα δημιουργικά και επαγγελματικά σας σχέδια, όπως και στα προσωπικά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία αργότερα μέσα στη μέρα είναι ευλογία για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο τόσο σε προσωπικά θέματα, στις επαφές με τους άλλους, αλλά και σε θέματα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Ιχθύες, ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μάς σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας, αν αφιερώσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας. Η σημερινή μέρα σας καλεί να εστιαστείτε περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια και να δώσετε όλη σας την ενέργεια στους προσωπικούς σας στόχους, όπως π.χ. αυτούς της βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης. Η σημερινή μέρα για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία.

You may also like

Officia.gr – 2022