Home » “Σκωτσέζικο ντουζ” από την Λίτσα Πατέρα – Συναγερμός για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

“Σκωτσέζικο ντουζ” από την Λίτσα Πατέρα – Συναγερμός για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

by Θάνος Παππάς

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στα social media. Η αστρολόγος κρούει το “καμπανάκι” για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Υδροχόο φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (β’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

Μην κανονίσεις τίποτα μαζί τους – Αυτά είναι τα 4 χειρότερα ζώδια για ραντεβού

Το να βγαίνεις ραντεβού με ένα αναξιόπιστο άτομο, είναι σαν να βλέπεις μια τηλεοπτική σειρά, στην οποία κάθε επεισόδιο, τελειώνει μπροστά από ένα γκρεμό. Είναι διασκεδαστικό να κάνεις εικασίες για το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο επεισόδιο, αλλά μερικές φορές, η εξέλιξη, κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι. Και ενώ σε πολλούς αρέσει το σασπένς, άλλοι προτιμούν την σταθερότητα, παρά την αβεβαιότητα.

Αν και όχι απαραίτητα εγωκεντρικοί, τα χειρότερα ζώδια για να βγεις ραντεβού, τείνουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από τους άλλους. Για αυτά τα ζώδια, το να εμφανιστούν καθυστερημένα σε ένα ραντεβού, δεν απαιτεί κάποιου είδους δικαιολογία. Και ενώ μια αυθόρμητη, ανέμελη στάση μπορεί να είναι αναζωογονητική μερικές φορές, αυτά τα ζώδια δεν είναι απαραίτητα τα πιο οργανωμένα, προσγειωμένα ή υπεύθυνα. Εάν λοιπόν το ιδανικό ραντεβού για εσένα, απαιτεί σωστή συνεννόηση, τότε ένα ραντεβού με ένα από τα παρακάτω ζώδια, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Τα χειρότερα ζώδια για ραντεβού
Υδροχόος

Ένας Υδροχόος κάνει πάντα ό,τι θέλει και δεν υπάρχει τρόπος να τον εμποδίσεις. Αυτά τα ιδιόμορφα, ανεξάρτητα άτομα, τείνουν να ζουν σε μεγάλο βαθμό μέσα στις σκέψεις τους, επομένως δεν είναι ότι δεν νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων. Απλώς ξεχνούν μερικές φορές ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν συναισθήματα. Ως καινοτόμοι του ζωδιακού κύκλου, θέλουν να πάνε όπου κι αν τους βγάλει η ιδιοτροπία τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες ή την κοινή λογική. Οι Υδροχόοι έχουν επίσης τη φήμη ότι είναι αρκετά αποστασιοποιημένοι. Οπότε το γεγονός ότι θα τους περιμένεις να εμφανιστούν σε ένα ραντεβού ή ότι μπορεί να σου στείλουν ένα μήνυμα για να ακυρώσουν, δεν θα τους προκαλέσει και πολλές ενοχές.

Ιχθύες

Όπως οι Υδροχόοι, έτσι και οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι που περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στον κόσμο της φαντασίας, από ό,τι στην πραγματικότητα. Αν και γενναιόδωρος και συμπονετικός, ένας Ιχθύς έχει την τάση να αφήνει τα συναισθήματά του, να «κλέβουν» τον καλύτερο του εαυτό. Από τη φύση τους ρομαντικοί, οι Ιχθύες αναζητούν την ευχαρίστηση και αποσπώνται εύκολα από τα σχέδιά τους. Και να θέλουν, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Οι Ιχθύες ακούνε τις καρδιές τους, όχι τη λογική. Ακριβώς όμως, επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, πιθανότατα ένα ραντεβού μαζί τους, δεν θα είναι ποτέ επί ίσοις όροις. Θα έχει πάντα να κάνει με αυτούς!

Δίδυμοι

Η επιτομή της δυαδικότητας, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να πάρουν εύκολα αποφάσεις. Και όπως θα περίμενε κανείς, αυτό τους κάνει αρκετά δύσκολους στο να βασιστείς πάνω τους. Σχεδόν το μόνο πράγμα που μπορείς να περιμένεις από έναν Δίδυμο, είναι να εμφανιστεί σε ένα ραντεβού καθυστερημένος, επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει για το ντύσιμο του. Γενικά θα πρέπει απλώς να περιμένεις, κάτι το απροσδόκητο. Όπως και οι Υδροχόοι, έτσι και οι Δίδυμοι δεν υποκύπτουν στα συναισθήματα. Το γεγονός ότι δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στο να περνούν καλά, επίσης δεν βοηθάει τα πράγματα.

Τοξότης

Όταν μιλάμε για ανευθυνότητα, οι Τοξότες παίρνουν τα σκήπτρα. Ως επαναστατικά και ανήσυχα πνεύματα, οι Τοξότες, δεν μπορούν να καθίσουν ακίνητοι ούτε μια στιγμή και τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό γι ‘αυτούς από το να βαριούνται. Ακόμα κι αν καταφέρεις να κάνεις συγκεκριμένα σχέδια με έναν Τοξότη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μια καλύτερη πρόταση και απλά να ξεχάσει να σε ενημερώσει, μέχρι να είναι πια πολύ αργά. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που τείνει να κάνει διφορούμενες σχέσεις και περιφέρεται συνέχεια με ένα κινητό χωρίς μπαταρία. Αν θέλεις μια σταθερή σχέση, ένα ραντεβού με Τοξότη, πιθανότατα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

You may also like

Officia.gr – 2022