Home » «Στρόβιλος» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα

«Στρόβιλος» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα

by Θάνος Παππάς

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε.

Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ψηλά το κεφάλι σήμερα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, όσο κι αν οι γύρω σας μπορεί να σας πιέζουν ή νιώθετε ότι δεν στηρίζουν τις δράσεις σας. Γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα έχετε φίλους, έχετε ανθρώπους που σας εκτιμούν και θέλουν να σας βοηθήσουν, μολονότι ξέρετε πολύ καλά να στηρίζεστε μόνοι σας στα δυο σας πόδια. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να σας ζορίσει με κάποιο επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι, ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών. Τουλάχιστον οι βραδινές ώρες θα κυλήσουν πιο ομαλά, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη και θα φτιάξει τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο πιο «βαριά» η μέρα σήμερα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου. Σε κάθε περίπτωση πάρτε τον χρόνο σας, εστιάστε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει. Έτσι θα μπορείτε πιο εύκολα να μιλήσετε και με τους ανθρώπους από το περιβάλλον σας που ενδιαφέρονται για σας. Αν νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε δεν είναι κακό για μια μέρα. Ίσως πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο από την «φασαρία» της καθημερινότητας και να μείνετε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να τα περιεργαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της μέρας και μπορεί να είναι βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις υποχρεώσεις σας, καθώς θα μπορείτε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και ενδεχομένως να έχετε και τη βοήθεια των συνεργατών, των φίλων ή του συντρόφου σας. Είναι μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία. Όμως στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η όψη με τον Κρόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστική είτε σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα οικογενειακά είτε τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κουραστικές και απαιτητικές μέρες αυτού του μήνα συνεχίζονται με τη σημερινή μέρα που δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Βλέπετε έχουμε την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο. Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας, μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη, είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας δεν είναι κακό να καλέσετε κάποια άτομα που έχουν ίσως ένα τρόπο να σας βοηθήσουν. Από την άλλη, ίσως σήμερα χρειαστεί να δουλέψετε με ανθρώπους που έχουν κάποια αστάθεια στη διάθεση τους ή άτομα τα οποία μπορεί να σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να μείνετε εσείς σταθεροί σε αυτά που πιστεύετε και μην επηρεάζεστε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας και πολλοί θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια σε μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί και θα θελήσετε να «σκάψετε» πιο βαθιά πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γενικά θα έχετε ένα σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό όμως είναι κι αυτό που «πρέπει» να κάνετε σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν. Σε γενικές γραμμές δεν θα πείτε όχι σε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο θα προτιμήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις με συνεργάτες σήμερα μπορεί να σας ζορίσουν περισσότερο, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να σας βγάζει αρνητικότητα χωρίς απαραίτητα να φταίτε σε κάτι. Εσείς μείνετε στις θέσεις σας και τη δική σας διάθεση και μην επηρεάζεστε. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε μια φιλική σχέση. Είναι από τις μέρες που εύκολα μπορεί να διαταραχτούν σχέσεις ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των επαγγελματικών. Κάτι μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια ή και φόβο, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι άσχημο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο πάντα μεγεθύνει τις φοβίες μας, ακόμη κι αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα είναι πολύ εύκολο σήμερα από την πλευρά σας να πείσετε κάποιον, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, να συμφωνήσει μαζί σας και να αποδεχτεί ότι έχετε δίκιο. Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στους στόχους σας, αλλά και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους, και σας φέρνει κάποιες στιγμές αντιμέτωπους με διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις και σκέψεις ατόμων που όμως είναι σημαντικά στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να συζητήσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και χωρίς να μπαίνει μπροστά ο εγωισμός σας ή η αγωνία και το άγχος σας και με υπομονή μπορεί τελικά να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Κι επειδή σήμερα μπορεί να δεχτείτε πίεση ή να νιώσετε ανταγωνισμό (ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις) μην βάλετε πολλές σημαντικές επαφές στο πρόγραμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις μέρες που δεν πρέπει να βιαστείτε αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο αγαπά τη δουλειά που γίνεται στη λεπτομέρεια της, είναι αισθητικά άρτια και δεν βάζει το «εγώ» πάνω από το αποτέλεσμα. Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς, της καριέρας και της οικογένειας έρχεται η σημερινή μέρα, που σας ζητά να πάρετε τον χρόνο σας και να δείτε όλα τα θέματα σας διεξοδικά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητα. Αν συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας σε πρακτικό επίπεδο, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και δεν πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις, η μέρα θα κυλήσει καλά και το βράδυ ακόμη καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει, ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και μπορείτε πιο εύκολα επίσης να κάνετε όλα όσα έχετε υπολογίσει και αφορούν στις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, φαίνεται ότι δεν θα έχετε καθόλου υπομονή με ανθρώπους είτε από το προσωπικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που εκπέμπουν αρνητική διάθεση, τα βλέπουν όλα μαύρα ή σας ρίχνουν το κέφι. Κι επειδή είναι δύσκολο να αλλάξετε τους άλλους, προτιμήστε να αλλάξετε θέμα συζήτησης ή να βρείτε μια αφορμή για να κάνετε κάτι άλλο. Σήμερα ακόμη τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε συζητήσεις υποκειμενικές για τις διαφορετικές αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί ίσως δημιουργηθεί ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Λέοντα, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αφορούν στα οικονομικά, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες ή και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Όμως με την απαιτητική όψη Σελήνης-Κρόνου ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Πιθανώς να δυσκολευτείτε να κρατήσετε και χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις που στηρίζονται κυρίως στον διαφορετικό τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άλλοι τα πράγματα. Από την άλλη, αν κάτι είναι σημαντικό για σας και οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν όσο κι αν τους αγαπάτε δεν χρειάζεται να τους χαριστείτε. Το βράδυ θα είναι πολύ πιο ευχάριστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Βέβαια μερικές φορές μπορεί απλά να είναι οι ανασφάλειες μας που βγαίνουν μπροστά και οι φοβίες μας κι όχι κάτι αντικειμενικό. Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο με τις όψεις του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Επειδή όλοι ζούμε κάτω από πίεση είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρχουν νεύρα, παρεξηγήσεις, κριτική. Εσείς μείνετε σταθεροί στην αυτοπεποίθηση σας γι’ αυτά που ξέρετε να κάνετε καλά, ειδικά σε θέματα δουλειάς, και μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή βιασύνη, πιθανώς όμως και κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα έρχεται η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και σας καλεί να εστιαστείτε είτε σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας είτε ακόμη και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη, ίσως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια και τρέχετε για να προλάβετε να τα τακτοποιήσετε. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο το μεσημέρι της Τρίτης μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας και υποχρεώσεων, αλλά και μια τάση να βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο απαισιόδοξα. Προσπαθήστε να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας και μην αφήνεστε σε αρνητικές σκέψεις.

You may also like

Officia.gr – 2022