Home » Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη

by Θάνος Παππάς

Καλό μήνα! Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την ακριβείας αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ο συμβολισμός αυτής της όψης θα μπορούσε κάλλιστα να συνοψιστεί στον τίτλο του βιβλίου του Λέοντα Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη»! Ο Άρης, ο θεός του πολέμου στη μυθολογία μας προκαλεί τη θεά της ειρήνης και της αρμονίας την Αφροδίτη, με μια όψη που έχει μια σπανιότητα με την έννοια ότι δεν σχηματίζεται συχνά. Αυτή η όψη όπως καταλαβαίνετε κάνει την Πέμπτη αρκετά νευρική, ενώ η απογοήτευση, η πίεση, τα προβλήματα που βιώνει ο καθένας από μας στην καθημερινότητα του, μπορεί να δημιουργούν τόση ένταση σε εσωτερικό επίπεδο που τελικά να βγει προς τα έξω ως θυμός, επίθεση, νεύρα, άγχος ή θλίψη. Σε ερωτικό επίπεδο, όπως θα δείτε και στις ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, αυτή η όψη θα λειτουργήσει πολύ διαφορετικά για τον καθένα από μας. Πάντως μια διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε μια θετική συζήτηση αν υπάρχει ειλικρίνεια και όντως θέλουμε να λύσουμε τα όποια προβλήματα σε βάθος. Το να σπρώξουμε για άλλη μια φορά κάτω από το χαλάκι ό,τι φοβόμαστε να αγγίξουμε δεν θα είναι πολύ ωφέλιμο. Αυτή η όψη μπορεί να είναι βοηθητική αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό σκοπό και κυρίως για τη βελτίωση της ίδιας της σχέσης είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε ακριβείας αντίθεση με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στον άξονα επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει χωρίς να το καταλαβαίνετε να γίνεστε λίγο πιο εριστικοί ή επιθετικοί με τους άλλους στην καθημερινότητα σας και κάποιες στιγμές ίσως μπορεί να ξεπεράσετε και το όριο. Ή να γίνεστε εσείς οι αποδέκτες μια τέτοιας συμπεριφοράς από τους άλλους. Σε ερωτικό επίπεδο η όψη αναλύεται στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ. Σε όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να είστε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι σήμερα τόσο στις μετακινήσεις σας όταν οδηγείτε (να μην το κάνετε ποτέ θυμωμένοι), είτε στις επαφές και τις δοσοληψίες σας με συνεργάτες, συγγενείς και φίλους. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε χωρίς να υψώνετε τους τόνους. Επίσης, επειδή ως εκπρόσωποι ενός ζωδίου που αγαπά την ειλικρίνεια πολλές φορές μπορεί να πληγώσετε κάποιον χωρίς να το καταλάβετε, προσπαθήστε να έχετε λίγη περισσότερη ενσυναίσθηση ακόμη κι όταν ξέρετε πως έχετε δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με υψηλούς τόνους, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, έρχεται σε κόντρα με τον ανάδρομο Άρη στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όπως θα διαβάσετε στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, όσο και στις άλλες σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι κάποιες δοσοληψίες είτε με πιστωτικά ιδρύματα είτε με δημόσιο, με εφορία, κλπ., οι οποίες να σας ανεβάσουν λίγο το αίμα στο κεφάλι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι αν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας. Επίσης, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε δημιουργικά αυτή την όψη ψάχνοντας ίσως τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σας σήμερα σας καλεί να βρείτε αυτή τη δύσκολη ισορροπία στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Εσείς οι ατίθασοι Δίδυμοι χρειάζεστε την ελευθερία σας και δεν μπορείτε να νιώθετε ότι σας πιέζουν ή ακόμη χειρότερα ότι σας καταπιέζουν οι άλλοι ή ότι προσπαθούν να σας χειριστούν. Αγαπάτε τη συντροφικότητα, αλλά θέλετε να συνεργάζεστε ή να σχετίζεστε με τους άλλους όπως εσείς επιθυμείτε. Σε ερωτικό επίπεδο διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις μου για τον Δεκέμβριο πατώντας εδώ. Σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια να σας πιέσουν, να σας ελέγξουν, να σας βάλουν χαλινάρι μπορεί να βγάλει από μέσα σας θυμό και δεν θα αρκεστείτε να δείξετε τα δόντια σας, αλλά θα δαγκώσετε κιόλας… Οι πρωινές ώρες είναι οι πιο έντονες της ημέρας. Βάλτε τα όρια σας και μην καταφεύγετε σε πολεμικές τακτικές. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και το πεδίο της μάχης μεταφέρεται στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά και στην καθημερινότητα σας. Το πρώτο που πρέπει να προφυλάξετε φυσικά με αυτή την όψη είναι η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση. Ίσως πρέπει να δείτε τα θέματα αυτά πιο δυναμικά κι επειδή ως παιδιά της Σελήνης έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία στους γευστικούς πειρασμούς, προσέξτε αυτή την περίοδο που αρχίζουν τα γλυκά να γίνονται καθημερινότητα με τις γιορτές να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Τώρα σε ό,τι αφορά τη δουλειά προσπαθήστε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στο κερδίζω μία μάχη και κερδίζω τον πόλεμο. Μπορεί σήμερα σε μια μάχη ο εγωισμός σας να κερδίσει μια νίκη, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ο σκοπός σας αν σας ενδιαφέρουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μην αναλωθείτε σε διαμάχες στη δουλειά και κοιτάξτε πώς θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Σε ερωτικό επίπεδο μπορείτε να διαβάσετε στις ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου πώς θα επηρεαστείτε πατώντας εδώ.

ΛΕΩΝ

Αν το προηγούμενο διάστημα κρύβατε πολλά από αυτά που αισθάνεστε ή προσπαθούσατε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας για να μη μιλήσει, σήμερα μπορεί το ποτήρι να ξεχειλίσει, καθώς έρχονται αντιμέτωποι η Αφροδίτη και ο Άρης. Για σας το πεδίο της μάχης αφορά κυρίως σε πιο προσωπικές σχέσεις, ερωτικές, φιλικές ή αν είστε γονείς σε θέματα παιδιών. Μπορεί όμως και τις σχέσεις σας με τους στενούς σας συνεργάτες ή τους ανθρώπους με τους οποίους δραστηριοποιείστε σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα, κλπ. Κάποιες φορές εμείς οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι μπορεί οι άλλοι να μαντεύουν τι μας φταίει ή τι μας ευχαριστεί και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλήσουμε. Με αυτή την όψη προσπαθήστε να συζητήσετε καλύτερα όλα αυτά τα οποία σας ενοχλούν ή όλα αυτά που θέλετε και μην βάζετε τους άλλους να παίζουν παιχνίδια μαντείας. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Τις πρωινές ώρες μεγαλύτερη προσοχή και υπομονή. Για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με γκάζια, καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη έρχεται σε κόντρα ακριβείας με τον ανάδρομο Άρη, ενεργοποιώντας τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Και φυσικά αν αποφασίσετε να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια μπορείτε να δώσετε ώθηση τόσο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ως φυσικό χώρο και την οικογένεια σας, αλλά και τη δουλειά. Αν τώρα υπάρχουν παράπονα, απωθημένα, πράγματα τα οποία σας ενοχλούσαν καιρό και τα «καταπίνατε» για να μην έρθετε σε ρήξη ή από ανασφάλεια, τότε η όψη αυτή μπορεί να σας πιέσει περισσότερο και τελικά να ξεσπάσετε ή να τα «σπάσετε». Από την άλλη, ίσως πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί αυτές τις μέρες τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σε σχέση με τα όρια σας. Αυτό θα βοηθήσει να μη νιώθετε αδικημένοι και να είστε πιο αποτελεσματικοί. Ερωτικά δείτε την επιρροή της όψης στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε κόντρα με τον Άρη, κάτι που σας κάνει πιο ευαίσθητους στην επικοινωνία με τους άλλους και ίσως λίγο πιο αρνητικούς στο να συμβιβαστείτε. Και γιατί πρέπει να συμβιβαστείτε ίσως αναρωτιέστε… μα γιατί η αρκετά σπάνια αντίθεση του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Άρη που σχηματίζεται σήμερα δημιουργεί κλίμα έντασης κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τον χώρο της δουλειάς, κάποιος ανταγωνιστής σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο να σας πατήσει λάθος κουμπιά και να προκύψει μια έντονη διαμάχη ή να σας φέρει σε κάποια όρια. Προσπαθήστε να αναστρέψετε αυτή την κατάσταση σκεπτόμενοι αν πράγματι δεν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο, οπότε και να διαρραγούν οι σχέσεις σας δεν θα έχετε πρόβλημα. Αν όμως πρέπει να συνεχίσετε μαζί του-ης, τότε ίσως το να βάλετε νερό στο κρασί σας δεν είναι θυσία αλλά εξυπνάδα! Σε ερωτικό επίπεδο για την επιρροή της όψης διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με μια υφέρπουσα ένταση, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τον Άρη τις πρωινές ώρες. Αυτό δημιουργεί μια πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας και ενδεχομένως, όπως θα διαβάσετε αναλυτικά και στο άρθρο με τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, τα οικονομικά μπορεί να είναι η αιτία διαπληκτισμών με το ταίρι σας ή με ένα συνέταιρο. Ή ακόμη μπορεί να νιώθετε ότι επωμίζεστε ένα βαρύτερο φορτίο στην καθημερινότητα σας αν συμβιώνετε κι αυτό σας έχει κουράσει. Από την άλλη, ίσως χρειάζεται να πάρετε λίγη απόσταση για να σκεφτείτε καλύτερα τα θέματα της σχέσης σας προσωπικής ή επαγγελματικής. Σε επίπεδο ερωτικών γνωριμιών αυτή η όψη μπορεί σας κάνει να προσελκύσετε κάποιο άτομο το οποίο να μην είναι τόσο κατάλληλο για σας, αλλά σας δημιουργεί συναισθηματική ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς τα παιδιά της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας μπορεί να τα βρείτε λίγο «σκούρα» σήμερα, καθώς απέναντι από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτή την περίοδο, θα βρίσκεται ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους σε μια ακριβείας αντίθεση που μπορεί να σας πιέσει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Το να πείτε αντίο ή να προσπαθήσετε να αποφύγετε μια συνάντηση ή μια επαφή ίσως είναι αυτό το οποίο μπορεί να θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος που μπορεί να σας προκαλεί η μέρα. Αυτό όμως μακροπρόθεσμα σαν τακτική δεν θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα ούτε από τις συγκρούσεις. Καλύτερα λοιπόν να θέσετε επί τάπητος τις διαφορές που έχετε με τους άλλους και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις. Αν βέβαια νιώθετε ότι σας γίνεται κάποια επίθεση, τότε μην διστάσετε να αμυνθείτε όπως ξέρετε. Ερωτικά δείτε πώς θα σας επηρεάσει η όψη στις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σήμερα αγαπητοί μου Αιγόκεροι δημιουργεί ατμόσφαιρα έντασης κυρίως σε δυο τομείς. Ο ένας είναι ο τομέας της εργασίας και κυρίως οι σχέσεις σας με συνεργάτες που μπορεί να φτάνουν σε ένα οριακό σημείο αυτές τις μέρες, καθώς η κριτική είτε η δική σας είτε η δική τους μπορεί να γίνει λίγο πιο αιχμηρή. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει κάτι που αφορά στην προσωπική σας ζωή, όπως θα διαβάσετε αναλυτικά στο άρθρο για τις ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, και να συνδέεται και με τον χώρο της δουλειάς, ή να πρόκειται για μια σχέση η οποία πρέπει να παραμείνει μυστική το οποίο μπορεί να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Λίγο πιο προσεκτικά τις πρωινές ώρες και σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο ψύχραιμα πριν δείξετε με το δάκτυλο τον «φταίχτη». Σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να προσέχετε θέματα υγείας περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σχέσεων μπορεί σήμερα να σας κάνει να παίξετε λίγο με τη φωτιά. Και μάλιστα ίσως να μην καταλάβετε πότε μπορεί να φουντώσει μέσα σας ο θυμός ή η απογοήτευση από μια σχέση ή ακόμη και ο έρωτας. Φυσικά θα διαβάσετε λεπτομερώς στις ερωτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο πατώντας εδώ την επιρροή της όψης σε ερωτικό επίπεδο, αλλά σε γενικές γραμμές επειδή τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν προσέξτε και σε θέματα άλλων σχέσεων, όπως για παράδειγμα με τα παιδιά σας ή με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Όπως πάντα η ψυχραιμία, η υπομονή και ο διάλογος βοηθούν να λύσετε πολλά περισσότερα από την επίθεση και τη δριμεία κριτική. Αν όμως είστε εσείς αποδέκτες μιας τέτοιας συμπεριφοράς και νιώθετε ότι καταπατούνται τα όρια σας, μπορείτε πάντα να αποστασιοποιηθείτε κάνοντας αυτό που γνωρίζετε καλύτερα: φεύγοντας!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση αγαπητοί μου Ιχθύες, καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον τομέα της καριέρας δέχεται τα πυρά από τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους τις πρωινές ώρες, δημιουργώντας κλίμα ανησυχίας αλλά και έντασης στις σχέσεις σας. Τόσο οι προσωπικές σχέσεις που αναλύονται διεξοδικά στο άρθρο με τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου πατώντας εδώ, όσο και οι επαγγελματικές μπορεί να πληγούν σήμερα αν δεν κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες που πρέπει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαφωνείτε ή να εκφράζετε τις απόψεις, τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν έρχονται σε αντιδιαστολή με της άλλης πλευράς. Στις υγιείς σχέσεις οι άνθρωποι μπορεί να διαπληκτίζονται επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν δηλητηριάζονται από αυτές τις διαφορές. Οπότε ξεκαθαρίστε τη θέση σας, πείτε αυτά που πιστεύετε και διατηρήστε τα όρια και το επίπεδο.

You may also like

Officia.gr – 2022