Home » «Συναισθηματικό εμπάργκο» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα επανασυνδέσεις και αποκάλυψη μυστικών

«Συναισθηματικό εμπάργκο» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα επανασυνδέσεις και αποκάλυψη μυστικών

by Θάνος Παππάς

Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια.

Η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, των σκανδάλων, των αποκαλύψεων. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί, αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν.

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης, των σκανδάλων και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας.

Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια. Η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, των σκανδάλων, των αποκαλύψεων. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί, αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 19 ως τις 24 μοίρες στα παραπάνω ζώδια στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας θα είναι έκδηλη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιοι μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών. Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Άρα αγαπητοί μου Κριοί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε ή να έχετε διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πώς θα το βελτιώσετε. Το τρίγωνο της Σελήνης τις βραδινές ώρες από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά με τους συνεργάτες σας, αλλά και να ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που μπορεί να σας κάνει πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις. Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο σήμερα, μολονότι κάτι μου λέει πως έτσι μπορεί να κυλήσει και η αυριανή μέρα. Ακόμη σήμερα χρειάζεται πολύ προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Η Σελήνη σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, δίνοντας σας ευκαιρίες να αξιοποιήστε τις βραδινές ώρες για να περάσετε όμορφα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω τη σημερινή και για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως μην περιμένετε στη δεδομένη στιγμή να νιώσετε έτσι ούτως ή άλλως, όμως δεν είναι μακριά και η μέρα που τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για το ζώδιο σας. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, μην το κάνετε σήμερα χωρίς εξονυχιστικό ψάξιμο από την πλευρά ενός ειδικού, ενός καλού δικηγόρου, κλπ. Κατά τα άλλα, το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για περάσετε ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι «πονηρή» σήμερα, γι’ αυτό μην ψάχνετε να κάνετε τη δουλειά σας ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας τσάτρα πάτρα και να γλιτώσετε χρόνο, γιατί στο τέλος θα σας στοιχίσει τον διπλάσιο χρόνο για να την κάνετε σωστά. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί άγχος σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή μια αίσθηση αβεβαιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της δουλειάς σας. Φυσικά μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις αυτές τις μέρες, καθώς η αβεβαιότητα παρατείνεται σχεδόν μέχρι το Σαββατοκύριακο. Εσείς προσπαθήστε σήμερα να είστε μεθοδικοί, προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα σας όσο μπορείτε. Με τη Σελήνη στην Παρθένο να συναντά σε όψη τριγώνου την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες κανονίσετε μια συνάντηση ή μια έξοδο με φίλους.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες είστε κάπως πιο επιρρεπείς στις κολακείες και στον θαυμασμό σε σχέση με άλλους, και όσοι ξέρουν τα κουμπιά σας τότε έχουν πιο εύκολο τον δρόμο στρωμένο στην καρδιά σας. Όμως σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις όταν σας πλησιάζουν, ακόμα κι όταν σας λούζουν με γενναιόδωρα κομπλιμέντα. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο σήμερα να κάνετε τον διαχωρισμό, γιατί η κρίση σας μπορεί να είναι πιο ασθενής, καλύτερα να είστε πιο καχύποπτοι κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε. Από την άλλη, είναι μια μέρα που για τους καλλιτέχνες του ζωδίου θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα εμπνευστική. Άλλωστε εσείς οι Λέοντες ξέρετε πώς να μετατρέπετε τις δυσκολίες σε έργα τέχνης. Σημαντικό σήμερα να αποφύγετε υποσχέσεις, αλλά και αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίεργη μέρα ξημερώνει αγαπητοί μου Παρθένοι, καθώς ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας κάνει πιο ευαίσθητους στην επαφή σας με τους άλλους. Όμως για κάποιους από σας, κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 15 Σεπτεμβρίου, μπορεί η μέρα να έχει κάποια αίσθηση απογοήτευσης από πρόσωπα σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο αν νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Από την άλλη, είναι μια μέρα που εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, γιατί κι εσείς αλλά και οι άλλοι δεν θα έχετε καθαρή κρίση και θα είστε πολύ υποκειμενικοί στην προσέγγιση σας. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά ακόμη μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε το ωραίο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας τις βραδινές ώρες με την Αφροδίτη για να κάνετε πιο διασκεδαστικό το βράδυ σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνά στην Παρθένο αυξάνοντας τις απαιτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά και την ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους. Όμως αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε κιόλας και να βάλετε τα όρια σας, καθώς η τάση σας να τρέξετε να βοηθήσετε όπου σας το ζητούν μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Είναι φανταστικό που έχετε ενσυναίσθηση, αλλά είστε άνθρωπος κι όχι Θεός για να λειτουργεί σαν Σωτήρας απέναντι σε ανθρώπους που δεν θέλουν πραγματικά να σωθούν, αλλά ψάχνουν κάποιον να τους λύσει τα προβλήματα τους. Αποφύγετε τέτοιες επαφές. Σήμερα ακόμη μπορεί να υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις κυρίως στον χώρο της δουλειάς ή τάση για λάθη τόσο δικά σας όσο και των συνεργατών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα και μάλιστα τον πρώτο μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, θα χρειαστεί να είστε πολύ ρεαλιστές και πολύ προσεκτικοί σε σχέση με τα έξοδα και το εισόδημα σας. Οι ψευδαισθήσεις σε πρακτικά ζητήματα ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα, γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ακριβώς τι γίνεται στο πορτοφόλι σας και αποφύγετε σήμερα αγορές που μπορεί να είναι προβληματικές ειδικά αν γίνονται μέσω διαδικτύου. Αυτή είναι μια συμβουλή που γενικότερα αφορά και την αυριανή μέρα. Μπορεί πολλά να σας δελεάζουν να αγοράσετε, αλλά εσείς φανείτε διστακτικοί. Την ίδια διστακτικότητα και την ίδια προσοχή βέβαια πρέπει να δείξετε και σε ανθρώπους που μπορεί να σας πλησιάζουν σε ερωτικό επίπεδο, γιατί πιθανώς κάτι κρύβουν και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το γνωρίζετε ακριβώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στα γενέθλια σας μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε ή να σας βυθίζει σε απογοήτευση και άγχος, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 13 ως τις 16/12, καθώς σας ακολουθεί και στην γενέθλια χρονιά σας. Είναι η όψη που καλό θα είναι να μην ρισκάρετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, αλλά αντιθέτως να πάτε με το κύμα… κι όπου σας βγάλει. Αυτό αφορά μόνο τους γεννημένους στις παραπάνω ημερομηνίες και όχι γενικά όλους τους Τοξότες. Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να παραπλανηθούμε ή να μην έχουμε όλα τα γεγονότα και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να διαβάσουμε λάθος μια κατάσταση ή να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση. Γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Η Σελήνη σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τις βραδινές ώρες φέρνοντας κάποια θετική είδηση σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι από τις ημέρες που είναι καλύτερα να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας, παρά τόσο πολύ τις πληροφορίες που παίρνετε ή αυτά που σας λένε οι άλλοι θετικά ή αρνητικά. Η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε μια μέρα που το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη αστάθεια, εσφαλμένες πληροφορίες, διασπορά παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών. Μπορεί να μην καταφέρετε να εξακριβώσετε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς η αλήθεια εύκολα κρύβεται μια μέρα σαν τη σημερινή, από την άλλη όμως ακούγοντας αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή μπορεί να αποφύγετε την πλάνη. Θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Τις βραδινές ώρες με το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω κανονίστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα μπορεί να δείχνει προβλήματα σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς, κάποιος συνεργάτης ή ένας φίλος, μπορεί να μην συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θα θέλατε ή να δημιουργούν συνθήκες παρασκηνίου πίσω από την πλάτη σας. Αν όντως διαισθάνεστε κάτι τέτοιο ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξεκαθαρίσετε. Μιλήστε ή αν δεν είστε σίγουροι αφήστε να το επεξεργαστείτε καλύτερα και επανέρχεστε τις επόμενες ημέρες. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες βοηθά να είστε πιο ήρεμοι στη θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας ολοκληρώνεται σήμερα και μπορεί να θολώνει την κρίση σας σχετικά με τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13-16/3 μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών κι όταν βέβαια είμαστε σε τέτοια κατάσταση δεν πρέπει όπως καταλαβαίνετε να παίρνουμε και πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Γι’ αυτό μην πιέζεστε και μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή τη στιγμή. Ακόμη, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε παραπλανήσεις ή εξαπατήσεις. Φροντίστε να είστε λίγο πιο καχύποπτοι όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αυτούς που προσπαθούν να σας πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

You may also like

Officia.gr – 2022