Home » “Τριγμός” στις σχέσεις από την Βίκυ Παγιατάκη: αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

“Τριγμός” στις σχέσεις από την Βίκυ Παγιατάκη: αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

by Θάνος Παππάς

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια ενόψει της νέα χρονιάς.

Οι αναλυτικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

Κριός: Μικρή εύνοια σήμερα αλλά κάτι καλύτερο από αύριο

Ταύρος: Βάλτε τα δυνατά σας σήμερα ιδιαίτερα σε δύο τομείς

Δίδυμοι: Ώρα για καινούριες σκέψεις και ενέργειες. Κάτι βοηθάει

Καρκίνος: Αφήνουμε για αύριο ό,τι σχετίζεται με δύο σημαντικούς τομείς

Λέων: Οι προσπάθειες στην εργασία και τα διάφορα συμφέροντά σας…

Παρθένος: Με ένα σημαντικό «ναι» αλλά και ένα «όχι» σήμερα

Ζυγός: Συμφέρει περισσότερο από αύριο και μετά ιδιαίτερα…

Σκορπιός: Αναζητήστε την «ευκαιρία» σήμερα που υπάρχει

Τοξότης: Υπάρχει ρευστότητα σήμερα. Συμβιβαστικά παντού

Αιγόκερως: Προτιμήστε το ξεκίνημα της εβδομάδας παντού

Υδροχόος: Μία μικρή δόση εύνοιας μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ιχθύες: Κυριαρχεί το απρόοπτο σήμερα. Προσεκτικά

Έχουν το γλέντι Μέσα τους – Αυτά είναι τα 5 ζώδια που λατρεύουν να διασκεδάζουν

Προφανώς οι διασκεδαστικοί άνθρωποι κερδίζουν αμέσως τους γύρω τους. Τι κάνει όμως κάποιον διασκεδαστικό;

Πρώτα απ’ όλα, ένας διασκεδαστικός άνθρωπος σε κάνει να νιώθεις άνετα με την αισιόδοξη στάση, την ενέργεια και το χαμόγελό του. Οι διασκεδαστικοί άνθρωποι έχουν σχεδόν πάντα εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και μπορούν να απολαύσουν το χιούμορ και των άλλων.

Οι διασκεδαστικοί άνθρωποι είναι πραγματικά αισιόδοξοι. Δεν ενδιαφέρονται για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς και δεν ανησυχούν υπερβολικά ότι το παραμικρό πράγμα μπορεί να καταστρέψει τη φήμη τους.
Επίσης δεν είναι επικριτικοί και αποδέχονται τους άλλους. Οι διασκεδαστικοί άνθρωποι έχουν ενδιαφέροντα, για τα οποία είναι παθιασμένοι και θέλουν να μοιραστούν με άλλους. Επεκτείνουν τον κόσμο σου και σου επιτρέπουν να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους. Μπορεί να πάρουν κάτι απλό και βαρετό και να το κάνουν συναρπαστικό. Με λίγα λόγια, κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Tα ζώδια που διασκεδάζουν περισσότερο

Κριός

Η διασκέδαση, είναι στο αίμα ενός Κριού. Δεν χρειάζεται να έχει κάτι στο πρόγραμμα. Θα προτείνει αυθόρμητα μια έξοδο ή μια περιπέτεια στους φίλους του. Στον Κριό αρέσει να ρισκάρει και να δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν είναι απίθανο να ενθαρρύνει τους φίλους του να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους. Είναι εξαιρετικά ενεργητικοί και τείνουν να έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Όταν ένας Κριός αρχίζει να γελάει, είναι δύσκολο να μην γελάσεις μαζί του.

Τοξότης

Στους Τοξότες δεν αρέσει να μένουν ακίνητοι για πολύ. Νευριάζουν αν δεν μπορούν να κάνουν νέα πράγματα και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Έχουν μια φυσική αίσθηση της διασκέδασης και μια πραγματική επιθυμία να εξερευνήσουν τον κόσμο, διασκεδάζοντας. Προσπαθούν να μην παίρνουν τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και προσαρμόζονται εύκολα.

Οι άνθρωποι αγαπούν να κάνουν παρέα με τους Τοξότες, γιατί είναι πάντα διασκεδαστικό και πάντα συμβαίνει κάτι απροσδόκητο. Δεν θα βαρεθείς ποτέ με έναν Τοξότη.

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικά ζώδια και θέλουν πάντα να διασκεδάζουν. Δεν χρειάζεται να είναι μεθυσμένοι για να χορέψουν μέχρι πρωίας, αλλά δεν θα σε κρίνουν αν αυτό χρειάζεσαι εσύ για να περάσεις καλά. Στους Ζυγούς αρέσει να βγαίνουν από το σπίτι και να πηγαίνουν σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και να δοκιμάζουν νέα εστιατόρια. Μισούν να αισθάνονται ότι τους λείπει κάτι, γι’ αυτό διασκεδάζουν όσο περισσότερο μπορούν σε μια μέρα και χαίρονται που έχουν την παρέα τους μαζί.

Δίδυμοι

Δώσε πάρτι σε έναν Δίδυμο και πάρ’ του την ψυχή! Ευδοκιμούν πλήρως, διασκεδάζοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Τους αρέσει να συνδέονται με ανθρώπους και να κάνουν καλές συζητήσεις. Οι Δίδυμοι ακούνε πραγματικά τι λέει ο άλλος και προσθέτουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Φαίνεται να έχουν μια φυσική ικανότητα να κάνουν τα πράγματα πιο διασκεδαστικά. Μπορούν να πάρουν κάτι απλό και να το μετατρέψουν σε μια απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν τις ιδιορρυθμίες και τις ιδιοσυγκρασίες των άλλων ανθρώπων. Επομένως, όσο πιο ριζοσπαστική είναι η άποψη κάποιου, τόσο το καλύτερο. Οποιαδήποτε περίεργη περιπέτεια προτείνουν, μπορείς να νιώσεις άνετα με έναν Υδροχόο δίπλα σου.

Ποτέ δεν είναι πολύ αγχωμένοι ή απασχολημένοι για να αφιερώσουν χρόνο για διασκέδαση. Έχουν απίστευτη ενέργεια και αν διασκεδάζουν, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν μέχρι να ανατείλει ο ήλιος.

You may also like

Officia.gr – 2022