Home » «Βατερλώ» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, η Σελήνη στους Ιχθύες

«Βατερλώ» από Άση Μπήλιου: αστρολογικές προβλέψεις της ημερας, η Σελήνη στους Ιχθύες

by Θάνος Παππάς

«Βατερλώ» με την σελήνη στους Ιχθύες βλέπει στα ζώδια σήμερα (24/1) η Άση Μπήλιου, η οποία αναφέρεται σε εκείνα που θα επηρεαστούν οικονομικά, όπως οι Ταύροι.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζει μια ποικιλία όψεων, από τις πιο νευρικές και απαιτητικές όπως είναι το πρωί της Τρίτης το τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, μέχρι τις πιο θετικές όπως είναι στη συνέχεια το εξάγωνο προς τον Ερμή και το εξάγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τις πρωινές ώρες θα καταφέρετε μέχρι το βράδυ να βρείτε μια ικανοποιητική λύση. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε ειδικά τις πρωινές ώρες και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Οι πρωινές ώρες είναι πιο νευρικές, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης-Άρη και μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας που μπορεί να αναστατώσουν το νευρικό σας σύστημα ή να έχετε κάποια φιλονικία με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό ή συγγενικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για μετά την Παρασκευή. Η Σελήνη στους Ιχθύς σχηματίζει τις πρωινές τετράγωνο με τον Άρη και θα πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί σε κάποιες σχέσεις ειδικά με τους συνεργάτες σας, αλλά και πιο πειθαρχημένοι στα οικονομικά αποφεύγοντας τα παρορμητικά έξοδα. Στην πορεία της μέρας διαφοροποιείται αρκετά το πράγμα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Οι όψεις αυτές ευνοούν τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Τρίτη, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Το πρωί της Τρίτης η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργώντας ίσως τάση για εκνευρισμό και ασυμφωνίες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι αλήθεια ότι η παρατεταμένη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας από τον Αύγουστο ακόμη δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί προς το τέλος Μαρτίου. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει πιο φιλικές όψεις τόσο με τον Ερμή όσο και με τον Ουρανό και θα νιώσετε καλύτερα βλέποντας με λογική και ψυχραιμία τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης που κυβερνά το ζώδιο σας έχετε μια ανήσυχη, ευέλικτη και ευπροσάρμοστη φύση. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι στα παλιά, σε παλιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα το πρωί να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους υπάρχει ένα επιβαρυντικό πλαίσιο για το νευρικό σας σύστημα και πρέπει να είστε υπομονετικοί. Στην πορεία της μέρας τα πράγματα διαφοροποιούνται και βελτιώνονται άρδην. Η Σελήνη θα σχηματίσει δυο εξάγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό και σας προτρέπει να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να κάνετε συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον σας. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα του Ουρανού στον τομέα των στόχων. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά.

ΛΕΩΝ

Μολονότι η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Ειδικά οι πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη μπορεί να σας φαίνονται λίγο ανυπόφορες και να υπάρχει βιασύνη και εκνευρισμός. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό, να βρείτε λύσεις. Αξιοποιήστε την υποκριτική σας δεινότητα για να μην δείχνετε στους άλλους αυτό που ίσως νιώθετε. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές είναι πιο πιθανό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Το πρωί της Τρίτης είναι πιο απαιτητικό, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους και μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος ή να βιάζεστε να ολοκληρώσετε κάτι. Στην πορεία η μέρα είναι πιο αξιοποιήσιμη. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη, είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σάς σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Το πρωινό είναι λίγο ταραγμένο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Προσπαθήστε να αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, αλλά και να ενδώσετε σε εντάσεις στον χώρο που κινείστε. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά. Καθώς η Σελήνη στην πορεία της μέρας θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ερμή και Ουρανό θα καταφέρετε να έχετε θετικότερα αποτελέσματα και να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς η Τρίτη είναι μια πιο θετική μέρα, όχι όμως ακριβώς από το πρωί. Βλέπετε τις πρωινές ώρες σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και δημιουργεί εκνευρισμό και τάση να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Πολύ θετικότερα μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια, καθώς θα σχηματιστούν πιο ήπιες όψεις με τον Ερμή και τον Ουρανό. Αν έχετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και θέλετε να υπάρχει κλίμα κατανόησης και αποδοχής προγραμματίστε τις αργότερα από το μεσημέρι κι έπειτα. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική πίεση ή και εκνευρισμό. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Πολύ πιο άνετη θα είναι η μέρα στη συνέχεια της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα ειδικά τις πρωινές ώρες στον χώρο εργασίας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Αποφύγετε όμως βιαστικά να αντιδράσετε ή να δημιουργήσετε ένταση. Προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στην πορεία της σημερινής μέρας, από το μεσημέρι κι έπειτα που είναι σχετικώς πιο ήπια. Βλέπετε η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα τόσο με τον Ερμή στο ζώδιο σας όσο και τον Ουρανό. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως τις πρωινές ώρες για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να εκνευριστείτε ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Ειδικά τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Άρη στους Διδύμους, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα αγχωμένοι. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας. Στην πορεία η μέρα βελτιώνεται ως προς τις προδιαγραφές της και μπορείτε πιο ψύχραιμα να βγάλετε άκρη με όσα σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Καλώς ή κακώς έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά απαιτητικό πρωινό με το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Άρη στους Διδύμους. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις, και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό βοηθώντας να ξεπεράσετε τον πρωινό εκνευρισμό και να έχετε πιο σταθερά αποτελέσματα. Σήμερα τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά και «έξω από το κουτί»!

You may also like

Officia.gr – 2022