Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, για σήμερα Παρασκευή με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω είσαι απόλυτα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Ζητήματα επαγγελματικά προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να είσαι μετριόφρων και να κατευνάσεις την παρορμητικότητα!

«Βόμβα» 26 χρόνια μετά το θάνατό της: Η άγνωστη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έρχεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
«Βόμβα» 26 χρόνια μετά το θάνατό της: Η άγνωστη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έρχεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι να αποφύγεις όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους! Ένα Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι θα σου δώσει ικανοποίηση!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Εμπιστέψου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου, αφού θα σου φέρουν σπουδαίες λύσεις! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω προσφέρει προοπτικές για ένα έξτρα κέρδος!

Καρκίνος
Για σήμερα Παρασκευή με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αγαπητέ μου Καρκίνε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου και θυμώνεις γιατί δεν είναι εφικτό να γίνει πάντα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ενόψει και των γιορτών να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές!

Λέων
Φίλε Λέοντα, αυτή την Παρασκευή έχουμε την τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 στο ζώδιο του Αιγόκερω, ήρθε για σένα η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Φροντίζεις θέματα ευεξίας, κάνεις όμορφες ανανεώσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση και χαλαρώνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα από υπέρογκες εργασίες! Τι το καλύτερο από το να μπεις σε κλίμα γιορτινό!

Παρθένος
Για σήμερα Παρασκευή με Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω φίλε Παρθένε, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Ιδανική ημέρα λοιπόν, για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022, στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ θα χρειαστεί να κατευνάσεις την ανυπομονησία και νευρικότητα για να αποφύγεις καβγαδάκια με την οικογένεια ή τα αγαπημένα πρόσωπα! Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρων σου! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, ώστε να προετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, εξάλλου οι γιορτές είναι εδώ και εσύ φέτος θα τις περάσεις ιδιαίτερα ξεχωριστά αλλά και αγαπησιάρικα!

Σκορπιός
Σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Σκορπιέ πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς , στο ζώδιο του Αιγόκερω και η μέρα σου γεμίζει με μηνύματα, συναντήσεις, επαφές και είσαι σε εξωστρεφή διάθεση!Επίσης, τα αδέρφια κι κάποιοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή έχουμε την τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 και εσύ αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι ευκαιρίες για να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, είναι άπειρες! Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή σχηματίζεται η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 στο δικό σου ζώδιο! Είναι βέβαιο ότι αυτή την ημέρα θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και διάθεση να κλείσεις κύκλους για να ανοίξεις στην πορεία καινούργιους! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Προσοχή στις υπερβολές, στην παρορμητικότητα και στην σπατάλη!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής! Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Ενόψει των Χριστουγέννων είναι μία καλή στιγμή για σένα να αναλογιστείς και να μετανοήσεις για λάθη, αλλά και να δώσεις περισσότερο χώρο στην αγάπη!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή με την τελευταία Νέα Σελήνη του 2022, στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω είναι η στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες! Συγκεκριμένα, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς!

πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Officia.gr – 2022