Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων απολαμβάνεις το σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Θα μπορέσεις να εκπληρώσεις φιλοδοξίες και επιθυμίες, βάζοντας γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν, όπως και στις διαπροσωπικές σου σου σχέσεις! Η ενασχόληση σου με την οικογένεια και το σπίτι, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη!

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , διεκδικείς να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και ανάγκες! Η συμπεριφορά σου στους γύρω σου, θα είναι άμεση και έντιμη, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και έτοιμος κάθε λεπτό, να απολαύσεις τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής!

Δίδυμος
Αγαπητέ μου Δίδυμε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , παραδόξως, έχεις ανάγκη για στιγμές μοναξιάς και ενδοσκόπησης! Απέφυγε λοιπόν, έστω για σήμερα, να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου στους γύρω σου, όπως και τις επιθυμίες, τις ιδέες, τις σκέψεις και τις ανάγκες σου! Εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , είναι η κατάλληλη ημέρα, για να πλησιάσεις ξανά σημαντικά πρόσωπα για εσένα, που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο, όπως επίσης και για να ενισχύσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες! Φρόντισε να αντιμετωπίσεις άτομα και σχέσεις, με δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια και θα δεις πως θα είναι για καλό σου!

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , θα αισθανθείς ιδιαίτερα απαραίτητος για τους γύρω σου! Ο κοινωνικός σου περίγυρος, θεωρεί τις συμβουλές, τις ιδέες και τις απόψεις σου, πολύτιμες και αποζητούν την βοήθεια σου επανειλημμένα! Καταφέρνεις την σημερινή ημέρα, ακόμα και μετά από δυσκολίες και δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ηρεμία που χρειαζόσουν!

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , εσύ καλοπερνάς και απολαμβάνεις στιγμές! Η παθιασμένη σου παροντική προσωπικότητα, αποζητά θάρρος και θέληση και θα δεις, πως θα έρθουν πολλές στιγμές διασκέδασης! Ευνοείται πολύ η προβολή του εαυτού σου και των προσωπικών σου ταλέντων, γεγονός που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου!

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , θα ασχοληθείς πολύ με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως γιατί θα είσαι εσύ το άτομο που πρέπει να βρει λύσεις και να βελτιώσει τις καταστάσεις! Αν δράσεις σωστά, θα βελτιωθούν σίγουρα οι συγκυρίες σε συγγενικές σχέσεις και σε θέματα οικιακά! Επιπλέον, καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά τις βαθιές σου ανάγκες και αφήνεις πίσω τοξικότητα και ανασφάλεια!

Σκορπιός
Καλό Σαββατοκύριακο! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οι δράσεις σου, οι καταστάσεις, οι συγκυρίες και οι επαφές που θα ασχοληθείς, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, όπως και στις αξιοθαύμαστες πρωτοπόρες ιδέες σου, που επιθυμείς διακαώς να μοιραστείς! Είσαι περιζήτητος και αγαπητός κοινωνικά και οι άλλοι, θα είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι μαζί σου!

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , θα πάρεις σίγουρα αυτό που αξίζεις, αφού επιτέλους ανταμείβονται οι αγώνες και οι κόποι σου! Η ισχυρή σου ανάγκη για σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια, εκπληρώνεται! Οι εξελίξεις και οι καταστάσεις, μπορεί να είναι αργές, αλλά σίγουρα θετικές και τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , με την Σελήνη στον Καρκίνο, να είναι απέναντι σου, ενισχύεις ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου και η μέρα σου είναι απόλυτα συντοφική! Καταφέρνεις να είσαι πιο αγαπητός και αποδεκτός κοινωνικά από ποτέ! Προσοχή μόνο στην οξυθυμία σου, που ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , η ισχυρή σου διαίσθηση, αλλά και η ανεπτυγμένη διορατικότητα σου, θα σου δώσουν πολλές λύσεις που θες, σε θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα! Παραδόξως, την σημερινή ημέρα εντείνεται η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σου και έτσι, αναγνωρίζεις πλήρως τις ανάγκες σου και να κάνεις σχέδια για το άμεσο μέλλον!

Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ Χρόνια πολλά, για σήμερα Παρασκευή των Θεοφανίων , οι φίλοι σου θα είναι δίπλα σου και σου αποδεικνύουν με ποικίλους τρόπους την αγάπη και την αφοσίωση τους! Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα εποικοδομητικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου! Επίσης, βελτιώνεις στο έπακρο τις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές!

πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Officia.gr – 2022