Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ο Άρης ο κυβερνήτης του ζωδίου σου επιστρέφει μετά από 2 μήνες σε ορθή φορά δίνοντας περιθώρια για πιο ευνοϊκές επικοινωνίες αλλά και αποφάσεις! Το κλίμα σταδιακά από σήμερα χαλαρώνει ενώ με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένου έχεις την ευκαιρία να διακόψεις κάποια κακή συνήθεια, να φροντίσεις το σπίτι σου, να οργανώσεις το χρόνο σου ή ακόμα και να ασκηθείς! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, αυτή την Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους σταματάει η «γκίνια» στα οικονομικά αλλά θα μπορείς να διαχειριστείς και πιο εύκολα τις ανασφάλειά σου! Επιπλέον, η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο και βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την αισθηματική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, επιτέλους ανάσα θα πεις από αυτή την Πέμπτη γιατί ο Άρης από το ζώδιο σου, επιστρέφει και πάλι σε ορθή φορά και ηρεμεί το τοπίο γύρω σου! Σταματά η καθημερινή αταξία που σε έκανε έξω φρενών και μπορείς να βάλεις μπροστά τα εποικοδομητικά σχέδιά σου! Επιπλέον με την Σελήνη στην Παρθένο, η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας σου δίνει την υποστήριξη και την αγάπη που έχεις ανάγκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους ξεφεύγεις από τα ψυχολογικά αδιέξοδα, από την κούραση και μπαίνεις στην τελική ευθεία για να κλείσεις καταστάσεις εκκρεμείς! Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο καταφέρνεις και είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός, αφού μέσα από επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους μπορείς να προχωρήσεις μπροστά στα μεγάλα σχέδια και στις μεγάλες προσδοκίες που θέλεις να προχωρήσεις! Με την Σελήνη από την Παρθένο είναι πολύ πιθανή μία αγορά αυτή την ημέρα ή κάποιες χαρούμενες ειδήσεις για τα οικονομικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά αφήνοντας περισσότερα περιθώρια ανέλιξης επαγγελματικής και επιτέλους ξεφεύγεις από την εργασιακή στασιμότητα που σε θύμωνε το τελευταίο διάστημα! Με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά από σήμερα Πέμπτη και αυτό για σένα σημαίνει ότι μπορείς να προχωρήσεις επιτυχώς σε θέματα σπουδών, νομικών εγγράφων ή και να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι! Η Σελήνη βέβαια ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει αρκετά πιο καχύποπτο, επιφυλακτικό και ευσυγκίνητο! Η μέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση και αναγνώριση σφαλμάτων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και πλέον θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να διευθετήσεις τα οικονομικά σου, τα χρεωστικά σου υπόλοιπα, αλλά και να κάνεις επιτυχημένες κινήσεις για την τόνωση του εισοδήματός σου! Με την Σελήνη από την Παρθένο έχεις την ανάγκη να βοηθήσεις όποιον αγαπάς !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά και το τοπιο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου γίνεται αρκετά πιο θετικό! Τώρα μπορούν να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που σε είχαν μπερδέψει το τελευταίο δίμηνο! Με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στην Παρθένο επικεντρώσου στους στόχους σου και να είσαι σίγουρος ότι αν λειτουργήσεις ρεαλιστικά και με μετριοπάθεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, από σήμερα ο Άρης κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και μπορείς να νιώσεις πιο δυνατός σωματικά, ενώ και στην εργασία σου θα μπουν κάποια πράγματα σε μία τάξη! Η Σελήνη από την Παρθένο τονώνει σήμερα την δίψα σου για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, από σήμερα ο Άρης σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι το να βάλεις μπροστά σχέδια που σου δίνουν χαρά! Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στην Παρθένο και ίσως μεγαλοποιείς πολύ περισσότερο κάποιες καταστάσεις και δεν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη το μεγάλο νέο για το ζώδιο σου είναι ότι ο Άρης επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων και επιτέλους θα ηρεμήσεις από την «γκίνια» που βίωνες το τελευταίο διάστημα ! Λύνονται ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου! Η Σελήνη από την Παρθένο, σε κάνει ιδιαίτερα ανοιχτό προς αυτούς που αγαπάς και λαμβάνεις ζεστασιά , αποδοχή και υποστήριξη από τα δικά σου άτομα!

You may also like

Officia.gr – 2022