Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, προσγειώνεσαι και σοβαρεύεσαι! Δεν συγκινείσαι πλέον από περιπέτειες και εφήμερες ψυχαγωγίες και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά ζητήματα! Είναι η ιδανική ημέρα, για να αποφασίσεις διακοπή κακής συνήθειας, γενική καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει άπλετη τύχη σε κάθε σου σημαντική δραστηριότητα και συναναστροφή! Βάζεις προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση σου, προβάλλοντας τον καλύτερο σουτ εαυτό! Ο περίγυρός σου σε λατρεύει και σε θαυμάζει και γι’αυτό οι άλλοι επιδιώκουν να σε έχουν στο πλευρό τους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι πολύ πιο συναισθηματικός και τρυφερός με τους γύρω σου, την σημερινή ημέρα! Κερδίζεις σίγουρα πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και γενικά, στην κοινωνική σου ζωή! Ο τομέας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει σημαντικές λύσεις, αφού διαχειρίζεσαι πιο καλά, τις συγγενικές σου σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα θα βελτιωθεί στο έπακρο η κοινωνική σου ζωή! Επιπλέον, εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια και μακρινούς συγγενείς! Είσαι πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός και επιπλέον, θα έχεις εύνοια σε κάθε είδους μετακίνηση σου!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου και απόλυτα ασφαλής με τα μέχρι τώρα κεκτημένα σου! Ίσως ορισμένες στιγμές, να είσαι υπερβολικά επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να επιβάλλεις την δική σου άποψη και γνώμη! Επιπλέον, γενικά την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να είσαι ήρεμος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, μπορείς να αναμένεις μία ευνοϊκή και θετική ημέρα για εσένα! Ορισμένες συγκυρίες που έρχονται σήμερα, υπόσχονται επίτευξη στόχων και εκπλήρωση ονείρων! Ωστόσο, πρέπει να περιορίσεις άμεσα έπαρση, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και κόντρες!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, καλύτερα να αποφύγεις τις κοινωνικές συναναστροφές, αφού μάλλον η μοναξιά και η ενδοσκόπηση, είναι η πιο σημαντική και ωφέλιμη παρέα για εσένα! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα έρθει παρασκηνιακά και θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλίες σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα δεις, πως οι φίλοι σου σε βοηθούν ανιδιοτελώς, στους προσωπικούς σου στόχους και σχέδια, που έχεις θέσει και θες γρήγορα να υλοποιήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, πρέπει οπωσδήποτε την σημερινή ημέρα, να είσαι επιφυλακτικός στις επικοινωνίες σου και κυρίως προσγειωμένος και ρεαλιστής! Ίσως σήμερα, να είσαι πιο απόμακρος, ψυχρός και απότομος απέναντι στον περίγυρό σου, ωστόσο αυτό θα λειτουργήσει εποικοδομητικά, για την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, υποδέχεσαι μία ημέρα, γεμάτη τύχη, περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, αισιοδοξία, καλοπέραση και πολλές χαρμόσυνες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις! Ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις ή να οργανώσεις ένα ταξίδι, μία ψυχαγωγική έξοδο ή ένα ταξίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα πιέζεις αρκετά τις καταστάσεις, προκειμένου να έχεις τον έλεγχο σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, συμπεριφορά που θα προκαλέσει αντιδράσεις! Ωστόσο, η ημέρα είναι κατάλληλη, για να εκμεταλλευτείς την διορατικότητα σου και την πειθώ σου!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε σήμερα να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους! Την σημερινή ημέρα, σε νοιάζει πολύ η αποδοχή των γύρων σου και έτσι, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! Κλονισμένες σχέσεις, εξομαλύνονται και διορθώνονται!

Πηγή: Oroskopos.gr

You may also like

Officia.gr – 2022