Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα, σήμερα γεμάτη ευκαιρίες προόδου και αλλαγών αφού σχηματίζεται και το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, οι συγκυρίες και οι συναναστροφές σου, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στις μετακινήσεις σου!

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε σήμερα το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου χαρίζει συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις! Ταξίδια, επαφές με εξωτερικό, νέα σχέδια και σπουδαίες προτάσεις είναι μερικές από τις σημερινές εκπλήξεις!Ανταμείβεσαι για την έντονη προσωπική σου προσπάθεια τον τελευταίο καρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους παίρνεις αυτό που αξίζεις και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

Δίδυμος
Σήμερα φίλε Δίδυμε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού δίνει την δυνατότητα οικονομικής εύνοιας μέσω κάποιας ξαφνικής πρότασης που θα δεχθείς! Η Σελήνη ως το απόγευμα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και εσύ τα βρίσκεις με τον εαυτό σου! Είσαι δραστήριος και θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση! Λύνεις και… λήγεις αντιπαραθέσεις και κάνεις συμφωνίες εύκολα, που σε ευχαριστούν! Προσοχή μόνο σήμερα, στην αυξημένη σου βιασύνη και την παρορμητικότητα σου, ιδίως σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Καρκίνος
Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Καρκίνε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσφέρει όμορφες ευκαιρίες για έρωτα, συντροφικότητα και αναθέρμανση σχέσεων! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αποφασίζεις να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ότι χρειάζεται, με σύμμαχο την διαίσθηση σου, για να τις καλύψεις και να τις εκπληρώσεις! Η μεγάλη φαντασία σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν τώρα τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και έχεις την διάθεση για .. υπερβολές!

Λέων
Φίλε Λέοντα για σήμερα Πέμπτη το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού αποτελεί την ευκαιρία σου για ένα νέο άνοιγμα και μία νέα προοπτική στα επαγγελματικά σου! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, έχουμε την κορύφωση του τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό που για σένα φέρνει εξαίσιες όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου! Μία νέα ερωτική πιπεράτη ιστορία θα σε συναρπάσει! Ως το απόγευμα με την Σελήνη από τους Διδύμους κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, πολύ πιο εύκολα, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου επιβληθούν τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ευχάριστη, την σημερινή ημέρα!

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ανακουφίζει από οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα. Ως το απόγευμα με την Σελήνη από τους Διδύμους είσαι σίγουρα περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και στον περίγυρο σου! Έχεις αυξημένη ευφυΐα και απολαμβάνεις όπως πρέπει και όσο πρέπει τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου σε πράξεις, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, αφού εκπληρώνεις εύκολα στόχους! Μετρίασε μόνο την μεγάλη σου βιασύνη και τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, για να αποφύγεις λάθη σε επαφές και μετακινήσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου φέρνει ξαφνικές ειδήσεις και μηνύματα έκπληξη, που σου δίνουν χαμόγελα! Η Σελήνη από τους Διδύμους ως το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση, αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση, λόγω άγχους και επίμονων σκέψεων! Απέφυγε προσωρινά, να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου προσφέρει ξαφνικά λεφτάκια που σε χαροποιούν! Η Σελήνη ως το απόγεμα στους Διδύμους σε κάνει να βρίσκεσαι σε ευμετάβλητη διάθεση, λίγο νευρικός και βιαστικός να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Προσοχή στα λάθη βιασύνης και στην επιπολαιότητα!

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε σήμερα είναι η μέρα σου αφού το τρίγωνο του ήΛιου με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, είναι για σένα το ξαφνικό δώρο που περίμενες! Με την Σελήνη στους Διδύμους ως και το απόγευμα διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, βελτιώνεις την καθημερινότητα σου και να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού προσφέρει ανακούφιση για ζητήματα οικογενειακά που σε ανησυχούσαν το τελευταίο καιρό! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, ανεμελιά, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού και της εκτίμησης πάνω σου, γεγονός που σε χαροποιεί!

Ιχθύς
Αγαπημένο μου Ψαράκι με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, δέχεσαι ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Μία μεγάλη προσδοκία σου μπορεί εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα να γίνει πραγματικότητα! Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την ημέρα την ευθιξία και τη νευρικότητα με άτομα της οικογένειας!

You may also like

Officia.gr – 2022