Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Κριός
Φίλε Κριέ, το Τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχει τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η τύχη είναι με το μέρος σου και λειτουργεί απόλυτα για σένα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αγχωθείς λίγο, για τα πρακτικά θέματα και καθήκοντα της καθημερινότητας σου, όπως υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Αν δράσεις, με λογική, σύνεση και ωριμότητα, ώστε επιτέλους να διευθετηθούν αυτά που επιθυμείς, να πετύχεις πολλούς στόχους και να απαλλαχθείς επιτέλους από το άγχος!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, ο Ερμής σήμερα απέναντι σου, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα υπόσχεται σίγουρα μια βελτιωμένη καθημερινότητα! Το σημερινό Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, σου δίνει την ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις, ψυχική ηρεμία, εκκρεμότητες, αλλά και θέματα εμφάνισης και σωματικής ευεξίας!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα εκφράζεις όπως ακριβώς πρέπει, τις σκέψεις, τις γνώμες και τις ιδέες σου στον κοινωνικό σου κύκλο! Επιπλέον, έρχονται πολλά χαρούμενα τηλεφωνήματα, νέα και μηνύματα την σημερινή ημέρα και πολύ πιθανόν, να κάνεις και μία ευχάριστη μετακίνηση! Κατάλλη ημέρα, για ψυχαγωγικές εξόδους!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Ερμής σήμερα, έρχεται σε Τρίγωνο με τον Ουρανό και εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το θετικό για εσένα Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες! Κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης μάλιστα, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό και απόλυτα θετικό γεγονός!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, την σημερινή ημέρα, επικεντρώνεσαι στον φιλικό τομέα και γενικά, τις κοινωνικές σου επαφές και ορθώς πράττεις. Μία συμβουλή από έναν στενό σου φίλο, θα φέρει την επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου και την εκπλήρωση μίας σπουδαίας επιθυμίας! Κατάλληλη ημέρα, για ριζικές και θετικές αλλαγές κάθε είδους!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να καταφέρεις και να πετύχεις έναν σπουδαίο για εσένα σκοπό, αυτόν που αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμης σου! Επιπλέον, εκπληρώνεις μεγάλες φιλοδοξίες και κερδίζεις τον κοινωνικό σεβασμό των άλλων! Απέφυγε μόνο, τάση για εγωκεντρισμό και δογματισμό!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Θα λάβεις σίγουρα χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, που δεν περίμενες καν! Ειδικά ένας φίλος σου συγκεκριμένα, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σου δώσει χαρά!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ισχυρή διορατικότητα σου και το ενισχυμένο ένστικτο σου, ώστε να βάλεις ένα μόνιμο τέλος σε τοξικές καταστάσεις και συναναστροφές που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν!

πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Officia.gr – 2022