Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, η μέρα προσφέρεται για να επικεντρωθείς δυναμικά και απόλυτα στην επίτευξη των στόχων σου! Η επιτυχία είναι μονόδρομος και έστω και αν γνωρίζεις ότι πρέπει να προβείς σε σημαντικές αλλαγές ζωής, αυτή την ημέρα τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο, γιατί τις μεγαλύτερες αλλαγές τις έχεις κάνει ήδη μέσα σου! Το βραδάκι προσφέρεται για όμορφες στιγμές με φίλους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, η μέρα προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα σου, για να ενδυναμωθείς και να νιώσεις πιο σίγουρος μέσα σου, ανακτώντας την πίστη σου, ενώ δεν θα λείψουν και σημαντικές επικοινωνίες που θα σου προσφέρουν μία μορφή επιβεβαίωσης! Το αρνητικό νέο της ημέρας είναι ότι δεν αφήνεις πολλά περιθώρια για ψυχαγωγία !

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, η μέρα προσφέρεται για να δώσεις λύσεις σε θέματα οικονομικά, για να τακτοποιήσεις χρεωστικά υπόλοιπα αλλά και για να επικεντρωθείς περισσότερο στις ψυχικές σου ανάγκες. Θα νιώσεις ότι αναβλύζουν από μέσα σου αρκετές φοβίες και ανασφάλειες, ή θα σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να την ξαναπατήσεις όπως έγινε στο παρελθόν … αυτό θα σε κρατάει λίγο πίσω! Το βραδάκι η Σελήνη από τον Υδροχόο σου βελτιώνει την διάθεση και έχει τις προτάσεις σου για ένα όμορφο Σαββατόβραδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο είσαι επικεντρωμένος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Έχεις παράπονα και πικρία από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων, νιώθεις ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο και ότι κάποιο άτομο μόνιμα προσπαθεί να σε χειρίζεται και να γίνεται το δικό του! Προσπάθησε να μην θλίβεσαι και βάλε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις καλές σου προθέσεις ή ακόμα και τα συναισθήματά σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο εσύ είσαι μέσα στο στρες για θέματα εργασίας. Οι πλάτες σου είναι αρκετά φορτωμένες από ευθύνες, υποχρεώσεις, δεν σου μένει πολύς χρόνος για ξεκούραση και ανεμελιά και αυτό σε φθείρει σημαντικά. Καλό είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση αλλά και για δραστηριότητες που σου γεμίζουν τις μπαταρίες. Από το βραδάκι θα έχεις την παρότρυνση φίλων για πιο ωραίες στιγμές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο , η μέρα προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις αλλά και για πολύ πικάντικες εξελίξεις στα ερωτικά σου! Έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να νιώσεις ότι διώχνεις πίσω σου πικρές στιγμές και αφοσιώνεσαι πλήρως στην προσωπική σου ικανοποίηση! Ευχάριστος χρόνος με τον ερωτικό σύντροφο, τα παιδιά αλλά και δραστηριότητες ψυχαγωγίας θα σε τονώσουν σημαντικά!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, η διάθεση σου είναι κάπως βαριά. Έχεις την ανάγκη να βυθιστείς λίγο στο μέσα σου, να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, να βγάλεις από μέσα σου κάθε τι αρνητικό που σου έχει σταθεί σαν βραχνάς. Ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι ή και την οικογένεια, σου προκαλούν αυτή την ημέρα έναν μεγάλο προβληματισμό. Το βραδάκι με την Σελήνη να περνά στον Υδροχόο τονώνεται η ψυχολογία σου και … το ρίχνεις έξω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, συναντώντας το απογευματάκι τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, εσύ βυθίζεσαι σε σκέψεις και κάνεις συζητήσεις για την επίλυση σημαντικών θεμάτων που σε προβληματίζουν! Η οξύνοια και η ετοιμότητά σου, θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα σήμερα! Κάποιες επικοινωνίες που θα έχεις θα χαρακτηριστούν σημαντικές γιατί θα σου δοθούν κάποιες πληροφορίες που αγνοούσες αλλά είναι σημαντικές! Προσπάθησε ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας να αποφύγεις τα πικρόχολα σχόλια στις συζητήσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, εσύ τα θέλεις όλα δικά σου και δεν αρκείσαι σε αυτά που ήδη έχεις! Το μυαλό σου είναι περισσότερο επικεντρωμένο στα οικονομικά και αναζητάς λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς και να ανεξαρτητοποιηθείς! Δείξε προσοχή αυτή την ημέρα γιατί κάποιος μπορεί να σου πει κάποιο ψέμα με σκοπό να επωφεληθεί από εσένα! Το βραδάκι προσφέρεται για ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, συναντώντας και τον Πλούτωνα εσύ επικεντρώνεσαι στο να πραγματοποιήσεις ριζικές, μεταμορφωτικές αλλαγές ζωής! Μαθαίνεις από τα λάθη του χτες, ενδυναμώνεσαι και επιμένεις να πετύχεις τους φιλόδοξους στόχους σου! Πλέον είσαι πιο δυνατός για να αντιμετωπίσεις κάθε συνθήκη και η πορεία της ημέρας σου προσφέρει την δικαίωση και την ανταμοιβή! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι τόσο απόλυτος στον τρόπο έκφρασης και στην συμπεριφορά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, εσύ έχεις τις κλειστές σου, έχεις την επιθυμία να μείνεις λίγο μόνος σου, να τα βρεις περισσότερο με το μέσα σου, να κάνεις πράγματα για να τονώσουν την ψυχολογία σου! Είναι γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει πολλά στην ζωή σου το τελευταίο διάστημα και εσύ τώρα έχεις την ανάγκη να κλείσεις κύκλους προκειμένου στην συνέχεια να γυρίσεις μία νέα σελίδα! Στο τέλος της ημέρας το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο σου, σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά, ενώ και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει για τα καλά στο προσκήνιο!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω, εσύ είσαι πλήρως δοσμένος στα μεγάλα όνειρα και σχέδια που κάνεις για την ζωή και το μέλλον σου! Η μέρα έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα, συναντάς φίλους, δικτυώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους! Αυτό μόνο που θέλω να μου προσέξεις, είναι σε ποιους ανθρώπους ανοίγεσαι και λες τα μυστικά σου, για το λόγο ότι ειδικά αυτή την ημέρα μπορεί να συναντήσεις άτομα που δεν έχουν και τόσο καλές προθέσεις απέναντί σου! Παρέμεινε μακριά από άτομα ζηλόφθονα ή και ανταγωνιστικά!

You may also like

Officia.gr – 2022