Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 7 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Το ενδιαφέρον σου θα είναι απόλυτα στραμμένο στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα προκληθούν κάποιες εντάσεις οι οποίες ωστόσο θα λυθούν πολύ γρήγορα! Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου και αντιδράς αρκετά παρορμητικά και υπερεύαισθητα αυτή την ημέρα. Προσπάθησε να μην αναμασάς διαρκώς ζητήματα του παρελθόντος και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα!

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου! Από το ξεκίνημα της ημέρας δεν σταματά το τηλέφωνό σου να χτυπά, όλοι σε αποζητούν και δέχεσαι όμορφες προτάσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Δείξε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο!

Δίδυμος
Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Τα ζητήματα που θα σε προβληματίσουν θα συνδέονται κυρίως με τα οικονομικά σου! Διακρίνεις ότι οι συνθήκες πλέον δεν σε καλύπτουν, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται ανασφάλειες και αμφιβολίες. Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές ή σημαντικές επενδύσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο σου και είναι γεγονός ότι είσαι ιδιαίτερα ευσυγκίνητος και παρεξηγιάρης στην καθημερινότητά σου! Οι σχέσεις σου έρχονται λίγο στα άκρα από τις υπερβολικές σου απαιτήσεις ή ακόμα και από την τάση να γκρινιάζεις για το παρελθόν. Διατήρησε χαμηλούς τόνους για να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα!

Λέων
Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου!Εσύ είσαι αρκετά εσωστρεφής αυτή την ημέρα και κάνεις ενδοσκόπηση, αναλογιζόμενος καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποιες αλλαγές που γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου, σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου αλλά σε οδηγούν στην αρχή μίας νέας εποχής! Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν τώρα θα είναι βοηθητικές για μία προσωπική υπόθεση!

Παρθένος
Αγαπητέ μου Πραθένε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς!

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία σε επηρεάζει άμεσα! Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και το γάμο, αναμένεται να σε προβληματίσουν! Νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου, ενώ οι εξελίξεις που κορυφώνονται τώρα θα σε οδηγήσουν σε μία κόντρα με το περιβάλλον σου, προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες, βλέποντας ώριμα κάποιες καταστάσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία έχει θετική επιρροή για σένα! Πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, ευχάριστα νέα και επαφές! Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητική ή αγενή συμπεριφορά!

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία διεγείρει τις συγκινήσεις σου! Αγχώνεσαι σημαντικά για τα έξοδά σου, για τους λογαριασμούς που καλείσαι να πληρώσεις, για όλα όσα χρειάζεται να διευθετήσεις και προβληματίζεσαι για ζητήματα γραφειοκρατικά! Στον ερωτικό τομέα το πάθος είναι κυρίαρχο το ίδιο όμως και η ζήλεια!

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Οι διαθέσεις σου είναι έντονες και εκρηκτικές, θυμώνεις, παρεξηγείσαι και σου φταίνε κυρίως τα άτομα που συνδέεσαι στενά! Θέλεις να γίνουν όλα στους ρυθμούς που εσύ ζητάς, με αποτέλεσμα να βγαίνει στην καθημερινότητά σου γκρίνια, αλλά και καβγάς! Δείξε προσοχή στην συντροφική σου σχέση! Η θετική συμμετοχή του Ουρανού, σε ωθεί να λειτουργήσεις πιο απρόβλεπτα, κάνοντας σήμερα κάτι διαφορετικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα …

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία είναι φανερό ότι σε αγχώνει για ζητήματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα σου! Καθώς οι εορταστικές μέρες αρχίζουν να φεύγουν, εσύ αναλογίζεσαι όλα όσα πρέπει να γίνουν, όλα όσα έχεις ως εκκρεμότητα και αυτό σου δημιουργεί έντονο στρες! Η θετική γωνία της Πανσελήνου με τον Ουρανό, προσφέρει ωστόσο ανάλαφρες στιγμές με την οικογένεια, η θαλπωρή της θα λειτουργήσει ανακουφιστικά!

Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία κρίνεται απολαυστική και ιδιαίτερα ερωτική για το ζώδιο σου!Τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου!

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Officia.gr – 2022