Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από τον Τοξότη είσαι πανέτοιμος για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού και εκδρομής! Είσαι στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, αλλά οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές και επιπολαιότητες! Οι άλλοι σε θαυμάζουν γιατί είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός και μπορείς δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις στιγμές γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια!

Όλα τούμπα από την Άση Μπήλιου: Ριζικές αλλαγές πριν από τα Χριστούγεννα για Καρκίνους, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Όλα τούμπα από την Άση Μπήλιου: Ριζικές αλλαγές πριν από τα Χριστούγεννα για Καρκίνους, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη φρόντισε δίπλα σου να έχεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν! Άλλωστε θα σε βοηθήσει σε αυτό και μία αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» στον κοινωνικό σου περίγυρο! Θα συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την παρέα και την εμπιστοσύνη σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, όμως αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι και υπερβολικά εύθικτος και παρεξηγείσαι κι αυτό γιατί μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπερβολικό! Αν λοιπόν προσέξεις αυτήν την τάση σου, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Θα πρέπει όμως να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου! Βάλε προτεραιότητα άμεσα, την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων!

Λέων
Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις πολλές επαφές και γνωριμίες και πετυχημένη κοινωνική ζωή! Σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταπεραμέντο! Η ημέρα θα φέρει σίγουρες πολλές ευκαιρίες, για στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη παρόλο που θα είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου κάποιες στιγμές, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σου σχέσεις με ποικίλους τρόπους! Δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί αργά ή γρήγορα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη και εσύ καταφέρνεις και αλλάζεις εύκολα ότι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι, μετά από κάποιες συγκυρίες, ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό! Επιτέλους λοιπόν, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα, χωρίς στεναχώριες! Κυνήγησε στόχους υψηλούς και οι φίλοι θα είναι σίγουρα στο πλευρό σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη καλό θα ήταν να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι υπερβολικές και δογματικές, χωρίς λόγο! Δείξε την σταθερή και σοβαρή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή, αλλά φρόντισε να αποφύγεις ξεροκεφαλιά! Αν περιορίσεις λοιπόν αυτήν την τάση σου, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να αναγνωρισθούν η τιμιότητα και η αξιοπιστία σου!

Τοξότης
Σήμερα φίλε Τοξότη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και εσύ δεν διστάζεις να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή σου, απλά φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις και απότομη προσγείωση, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην φοβηθείς να πάρεις το ρόλο του κυνηγού και να διεκδικήσεις στόχους!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα, να επικεντρωθείς στον φιλικό τομέα και να κάνεις τις αναγκαίες δράσεις και κινήσεις, ώστε να τον βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους! Θα βρεις μαζί με τους φίλους σου λύσεις και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς!

Υδροχόος
Για σήμερα Τετάρτη φίλε Υδροχόε, η Σελήνη από τον Τοξότη σε παροτρύνει να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα! Κράτα κοντά σου λοιπόν, τους καλούς σου φίλους και προστάτεψε ή βελτίωσε την σχέση σου μαζί τους! Γενικά, ετοιμάσου για ξαφνικές θετικές αλλαγές, εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας!

Ιχθύς
Είσαι αποφασισμένος σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, να κάνεις αλλαγές, να καλοπεράσεις και να επιλέξεις την περιπέτεια! Έχεις βαθιά την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις τελείως διαφορετικά πράγματα απ’ότι συνήθως! Επιπλέον, υλοποιείς μεγαλεπήβολα σχέδια, εκπληρώνεις όνειρα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Επιπλέον, μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα!

You may also like

Officia.gr – 2022