Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Κριός
Φίλε Κριέ, αυτή η Τετάρτη είναι μέρα ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου!

Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε βοηθά να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο σου, αλλά και τις επαγγελματικές ικανότητές σου, ενώ δέχεσαι και ένα «δώρο» τόνωσης στα οικονομικά σου!

Ταύρος
Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Ταύρε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις!

Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς! Το εξάγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα σε παρακινεί να πάρεις το ταίρι σου και να φύγετε κάπου μακριά να αναθερμάνετε την σχέση σας. Αν δεν έχεις ταίρι τότε μία γνωριμία μέσω διαδικτύου επρόκειτο να σε ξυπνήσει από τον ερωτικό λήθαργο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο… ψυχρά!

Αυτό όμως δεν πειράζει καθόλου, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επιτέλους φέρνει χρήματα στα χέρια σου όπου σε βοηθούν να πάρεις ανάσα και να σου φύγει το μεγάλο στρες που βιώνεις αυτό τον καιρό!

Καρκίνος
Για σήμερα Τετάρτη , φίλε Καρκίνε, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά!

Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν. Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό, ζεστασιά και τρυφερότητα!

Λέων
Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου!

Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βελτιώνεις την καθημερινότητά σου, χαλαρώνεις, περνάς όμορφες στιγμές ξεκούρασης και αναθερμαίνονται και οικογενειακές σχέσεις

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου!

Η σημερινή ημέρα θα δώσει σίγουρα τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα εκφραστείς συναισθηματικά και να απολαύσεις το μεγαλείο του έρωτα! Ένα φλερτ θα ξυπνήσει μέσα σου όμορφα συναισθήματα! Μία συνάντηση θα γλυκάνει την καρδιά σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, για Σήμερα Τετάρτη επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και με ανταποδώσεις, για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις!

Η πρακτικότητα και η λογική σου, κάνουν τώρα «εμφάνιση» και είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα έρχονται λεφτά στο σπίτι και στην οικογένεια, νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά και κάνεις όνειρα για την πορεία και το μέλλον.

Σκορπιός
Για σήμερα Τετάρτη φίλε Σκορπιέ, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου!

Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου! Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα γοητεύεις τους πάντες με τον τρόπο έκφρασής σου αλλά και με τις ιδέες σου! Θα απολαύσεις ένα τρυφερό ρομαντικό ραντεβού!

Τοξότης
Για σήμερα Τετάρτη, φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου.

Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Με το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα θα πάρεις ανακούφιση για ένα θέμα οικονομικό που σε καίει! Ηρεμείς ψυχολογικά και λύνονται μυστήρια και της αισθηματικής σου ζωής.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές! Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι η ώρα να λάμψεις και να επιβεβαιωθείς. Λαμβάνεις συναισθηματική ανταπόκριση και εκπληρώνεις όνειρα και σχέδια για να γεμίσεις τις μέρες σου με ζεστασιά και ρομαντισμό!

Υδροχόος
Για σήμερα Τετάρτη φίλε Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις στα ξαφνικά, τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως!

Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα! Σε επαφές και επικοινωνίες, φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος! Έτσι θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση, αλλά και αυτοπεποίθηση! Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υλοποιείς σχέδια στα επαγγελματικά σου και έχεις μεράκι, δημιουργικότητα, έμπνευση που σε βοηθούν να φτάσεις ψηλά

Ιχθύς
Για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ιχθύ και καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις! Μπορείς να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου περνάς καλά με τους φίλους σου που σου δείχνουν την αγάπη τους, τη στήριξή τους και σε κάνουν να αισθάνεσαι οικογένεια! Σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές σε γεμίζουν με ενθουσιασμό

You may also like

Officia.gr – 2022