Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… κοινωνικοποίηση, νέες γνωριμίες, δημοφιλία, ταξίδι, ανανέωση, διασκέδαση, νέες προτάσεις, νέες δραστηριότητες, νέα σχέδια και για αφυπνιστείς! Η Σελήνη από τους Διδύμους σε διατηρεί σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για κοινωνική ζωή και συναντήσεις!

Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή! Χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για ανώφελο κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει, εκεί που δεν θες!

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… Οικονομικές και επαγγελματικές κατακτήσεις, για να προβάλεις την δουλειά σου, για να προοδεύσει η εργασία σου, για να δεχθείς στήριξη και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, για να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει! Με την Σελήνη από τους Διδύμους έχεις την ισχυρή ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Γενικά, είναι μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς υπερβολές και θα την απολαύσεις προσγειωμένα!

Δίδυμος
Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Δίδυμε, θα σε κάνει σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Η διέλευση ωστόσο αυτή, ίσως σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες!

Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου!

Όσο για το «τυχερό» εξάγωνο Αφροδίτης- Δία είναι η ευκαιρία σου για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο που θα έχεις την προοπτική για κάτι καλό και σταθερό, για να κάνεις νέες συνεργασίες, για να προετοιμάσεις ένα μακρινό ταξίδι με πρόσωπο αγαπημένο.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία να τονώσεις το εισόδημά σου, να ανέβει η εργασία σου, να βελτιώσεις τις επαγγελματικές συνθήκες, να ξεπεράσεις ψυχολογικές ανησυχίες που σε βάραιναν, για να νιώσεις και πάλι δυνατός! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση σου! Μία αποκάλυψη μέσα στην μέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη με την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία … να ερωτευτείς! Θα διασκεδάσεις, θα απολαύσεις, θα ερωτοτροπήσεις, θα γεμίσεις μπαταρίες! Σήμερα, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων!

Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα! Παράλληλα, θα σε βοηθήσουν με πράξεις ή συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις την σημερινή ημέρα! Δείξε τους την αγάπη σου και εσύ, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… έρωτα, πολύ έρωτα ….το φλερτ, οι ερωτικές συναντήσεις, τα μηνύματα, αλλά κα οι γνωριμίες της περιόδου, έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό δώρο!

Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Ετοιμάσου για στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών, αλλά και στιγμών γέλιου με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Σκορπιός
Για σήμερα Τετάρτη φίλε Σκορπιέ, το τυχερό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία για… οικογενειακή και οικονομική ικανοποίηση! Οι σχέσεις με την οικογένεια συσφίγγουν, έρχεται κάποιο οικονομικό κέρδος στο σπίτι, αποκτάς κάτι σημαντικό, κάνεις μία επένδυση / αγορά.

Η Σελήνη από τους Διδύμους σε βοηθά να διερευνήσεις σήμερα καταστάσεις και ανακαλύψεις αλήθειες, που καιρό προσπαθούσες να βρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις που θες εσύ να κινείς τα νήματα, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα!

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, όπου η Αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία για … ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμορφες μετακινήσεις /ταξιδάκια, φλερτ, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, μία οικονομική συμφωνία. Θα δώσεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ερωτικές, κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές.

Είσαι ιδιαίτερα ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και καλοπροαίρετα τώρα! Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις! Γενικά, θα περάσεις ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και η αίσθηση ικανοποίησης και ηρεμίας, είναι σήμερα δεδομένη!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει μία «γερή» ανακούφιση στα οικονομικά σου μέσω ευκαιρίας που θα σου δοθεί τώρα!

Καταφέρνεις, λόγω οργανωτικής διάθεσης, αλλά και συγκυριών, να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητα σου! Έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται σήμερα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις κι αυτές, προκειμένου να γλιτώσεις καταστάσεις άγχους και κούρασης!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η μέρα σου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία! Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου, θα κάνεις μία όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα ζήσεις μία νέα περιπέτεια, θα ανανεώσεις τα αισθηματικά σου ή θα διασκεδάσεις με φίλους! Μην διστάσεις, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να αρνηθείς την υπερβολική σοβαροφάνεια και περάσεις ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν!

Ιχθύς
Ψαράκι μου, για σήμερα Τετάρτη το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα την καριέρα σου, για να βρεις δουλειά, να έχεις μία προαγωγή, για να ακουστεί περισσότερο το όνομά σου, για να δεχθείς υποστήριξη και να κερδίσεις συμμάχους!

Με την Σελήνη από τους Διδύμους είναι καιρός να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου και –γιατί όχι- εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι! Λάβε την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές σχέσεις, αλλά από ουσιαστικές!

You may also like

Officia.gr – 2022