Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Κριός
Για σήμερα Τρίτη φίλε Κριέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος, θα σε βοηθήσει, θα ευθύνεται μόνο για θετικές εξελίξεις στην ζωή σου και θα σε θαυμάσει ποικιλοτρόπως! Άρπαξε ευκαιρίες και πάρε εσύ τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις! Γοητεύεις τους άλλους και γίνονται όλα όπως επιθυμείς την σημερινή ημέρα! Από τις 5 το απόγευμα αναμένεται περισσότερη ενασχόληση με θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό των υποχρεώσεων σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, για σήμερα Τρίτη το σπίτι και η οικογένεια, είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν την σημερινή ημέρα! Ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και σπουδαίων λύσεων, κυρίως για παρελθοντικά θέματα! Άκου άφοβα την καρδιά σου και πάρε τις ορθές αποφάσεις για όλες τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις! Από τις 5 το Απόγευμα η Σελήνη από την Παρθένο προσφέρει μεγαλύτερη ανάγκη για να ασχοληθείς με τον έρωτα, τα παιδιά και τα δημιουργικά σου σχέδια!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η δράση σου, είναι γοργή, οξυδερκής και απόλυτα αποτελεσματική! Ο τρόπος που επικοινωνείς, είναι αξιοθαύμαστο, όπως και οι ιδέες σου! Γενικά, θα ανανεώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες! Η εκπλήρωση των στόχων σου τώρα, είναι πολύ πιθανή! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στην οικογένεια!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη, η εσωτερική σου δύναμη, θα επαναφέρει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Ωριμάζει η συμπεριφορά σου, σε όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις σημαντικές σου διαπροσωπικές σχέσεις! Ωστόσο, να μην είσαι ανυπόμονος! Για να δεις αποτέλεσμα, χρειάζεται υπομονή! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο θα υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες που θα σε τονώσουν!

Λέων
Φίλε Λέοντα, για σήμερα Τρίτη είσαι πιο λαμπερός από ποτέ, με την Σελήνη να ολοκληρώνει ως το απόγευμα την πορεία της στο ζώδιο σου! Αν πραγματικά το επιθυμείς, θα μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τι που σε απασχολεί! Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, σε βοηθά να γοητεύεις τους πάντες, μέσα από συναναστροφές και επαφές! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, για σήμερα Τρίτη είσαι αρκετά κλειστός και συνεσταλμένος κυρίως έως το απόγευμα! Ωστόσο, αυτή σου η συμπεριφορά θα λειτουργήσει σαφώς υπέρ σου, αφού θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σου. Ιδανική ημέρα, για παρατήρηση και κυρίως αξιολόγηση ορισμένων γεγονότων και σχέσεων! Από τις 5 το απόγευμα και μετά, η Σελήνη από το ζώδιο σου βελτιώνει την διάθεσή σου και σε ωθεί να κυνηγήσεις τα θέλω σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη επικεντρώνεσαι στον φιλικό τομέα! Οι καλοί σου φίλοι, σε βοηθούν όπως μπορούν και στέκονται δίπλα σου! Αρκετά τα απρόβλεπτα, την σημερινή ημέρα, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να μην χάσεις λεπτό την ψυχραιμία σου! Οι αλλαγές που θα έρθουν, είναι για το καλό σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο έχεις την ανάγκη να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν ανησυχία

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη απολαμβάνεις τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων και ξέρεις πως να το εκμεταλλευτείς, ώστε να πετύχεις αυτό που έχεις σκοπό! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θάρρος και δυναμισμό, γεγονός που θα βελτιώσει στο έπακρο την φήμη σου και την κοινωνική σου εικόνα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο φέρνει προσκλήσεις και προτάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Τρίτη βρίσκεις τον εαυτό σου! Έχεις κέφι, επικοινωνείς με περισσότερους ανθρώπους και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Να ξέρεις, πως πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη συνομιλίες, μηνύματα, γνωριμίες, ευχάριστες μετακινήσεις, τόλμη και άπλετη τύχη! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο επικεντρώνεσαι κυρίως στους στόχους σου και στα επαγγελματικά σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη επιτέλους κινείς εσύ τα νήματα και αποκτάς και πάλι τον έλεγχο, σε όλες τις καταστάσεις, τους τομείς και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου και τους σκοπούς σου, αφού είσαι αποφασισμένος να εκπληρώσεις επιθυμίες! Εκμεταλλεύσου, την πειθώ και την διορατικότητα σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο έχεις λαμπρές ιδέες που σε ενθουσιάζουν!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μία όμορφη και τυχερή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Η μοναξιά τελειώνει εδώ, αφού αρκετοί άνθρωποι θα σταθούν στο πλάι σου! Τέλος πια στις δύσκολες καταστάσεις! Μόνο λύσεις θα έχεις σήμερα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο κάνεις τον προϋπολογισμό σου και συγκροτείς τις οικονομικές σου εκκρεμότητες!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη αποφασίζεις να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας, υποχρεώσεις, τρεξίματα και εκκρεμότητες! Επικοινωνείς με τους άλλους αποτελεσματικά, γεγονός που θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα και επιπλέον εκείνοι θα σε ευγνωμονούν με διάφορους τρόπους, για την βοήθεια και τις συμβουλές σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο οι διαθέσεις σου γίνονται πολύ πιο συντροφικές!

You may also like

Officia.gr – 2022