Home » Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023;

by Θάνος Παππάς

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Επείγουσα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Έρχεται ένα καιρικό σοκ – Στο τέλος της εβδομάδας θα…»
Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας Τετράγωνο με τον Κρόνο και δεν λείπει το αίσθημα της πικρίας και απογοήτευσης, επειδή κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες καθυστερούν να πραγματοποιηθούν! Η συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου μπορεί να γίνει σήμερα η αιτία να απογοητευτείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση, πειθαρχία στους στόχους σου, και επέλεξε να αφιερώσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο για να ακούσεις τα προστάγματα της καρδιάς σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας Τετράγωνο με τον Κρόνο και ημέρα σου ξεκινά με το βάρος της ευθύνης, κυρίως για ζητήματα επαγγελματικά! Συναντάς κάποια προσωρινά εμπόδια, που σε αναγκάζουν να πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, οργανώνοντας και βάζοντας σε μία τάξη όλα όσα πρέπει να κάνεις. Νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις στήριξη από κάπου και καλείσαι εσύ σήμερα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα για άλλους, το γεγονός αυτό σε απογοητεύει και σε κάνει να αισθάνεσαι μοναχικά

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη συνεχίζεις να είσαι επικεντρωμένος στο βαρύ πρόγραμμα της εργασίας, ενώ καλείσαι να πάρεις και κάποιες σκληρές αποφάσεις που ξέρεις ότι θα απογοητεύσουν τους άμεσα επηρεαζόμενους! Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο Σκορπιό και σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο, σου στερεί ελεύθερο χρόνο και ανεμελιά, αλλά σε βοηθά να πειθαρχήσεις πολύ περισσότερο στην δουλειά, αλλά και στην διακοπή κακών συνηθειών! Ναι, ημέρα είναι άψογη για να ξεκινήσεις την διατροφή ή και την άσκηση που σκεφτόσουν εδώ και καιρό, γιατί αυτή την φορά θα μπορέσεις να τηρήσεις τον στόχο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα Τρίτη φίλε Καρκίνε η μέρα σου έχει τις εναλλαγές της και μπορεί να είναι «άψογη» αρκεί να μην βυθιστείς στην ανασφάλεια και την αμφιβολία εξαιτίας κολλήματος που μπορεί να έχεις με καταστάσεις του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου είναι μέρα σημαντικών εξελίξεων αλλά και σοβαρών αποφάσεων, μην πιέζεις όμως περισσότερο τις καταστάσεις από όσο πρέπει! Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να πιεστείς εξαιτίας μίας προσωρινής στασιμότητας, που σου στερεί και την ανεμελιά που θα θελες.

ΛΕΩΝ

Για σήμερα Τρίτη , αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στον εσωτερικό σου κόσμο, αναγνωρίζεις τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα σου, ενώ ακολουθείς την φωνή της διαίσθησης σου. Η μοναχικότητα σε χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα, αλλά αυτή την φορά την επιλέγεις εσύ, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιους ανθρώπους δεν ταυτίζεσαι πλέον μαζί τους και πρέπει να τους διατηρείς σε απόσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Παρθένε, λειτουργείς απόλυτα και διεκδικητικά προκειμένου να πετύχεις κάποιους βασικούς σου στόχους! Βάζεις μπροστά την επίλυση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, φορτώνεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες και υπάρχουν και οι στιγμές που κουράζεσαι και αγανακτείς που δεν σε βοηθά κανείς! Προσπάθησε να μην είσαι συγκεντρωτικός στην εργασία σου! Μία προσωρινή στασιμότητα για την εξέλιξη ενός προσωπικού σχεδίου είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό, σχηματίζοντας μία αρνητική όψη με τον Κρόνο και εσύ φαίνεται ότι απογοητεύεσαι προσωρινά από την έκβαση μίας οικονομικής υπόθεσης. Καθυστερούν να έρθουν χρήματα στα χέρια σου και αυτό σου στερεί την ψυχαγωγία ή την ικανοποίηση μίας άλλης επιθυμίας ή ανάγκης σου! Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην γίνεσαι απόλυτος και κτητικός στις σχέσεις σου (φιλικές ή ερωτικές)!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο φίλε Σκορπιέ, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και είσαι αποφασισμένος να τερματίσεις ότι δεν έχει εξέλιξη και πορεία! Είσαι πικραμένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων, όμως παίρνεις βαθιά ανάσα και σκέφτεσαι πως όποιος σε αδίκησε θα το μετανιώσει λίγο αργότερα! Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις σήμερα τον εαυτό σου με πικρίες από καταστάσεις του παρελθόντος και η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Τρίτη νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποια λόγια που γίνονται τώρα σε απογοητεύουν, αλλά σε πεισμώνουν να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις αυτά που θέλεις! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να βάλεις σε εφαρμογή στόχους και επιθυμίες! Απομάκρυνε από κοντά σου όποιον σε αποθαρρύνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ Αιγόκερε, δεν σου αρκούν αυτά που σου προσφέρονται , αλλά ζητάς περισσότερα! Κάποιες προσδοκίες σου παγώνουν, δεν εξελίσσονται όπως θα θελες, ενώ στα οικονομικά σου είσαι περιορισμένος και αναγκάζεσαι να προβείς σε περικοπές που σε απογοητεύουν! Μπορεί η μέρα να μην είναι κατάλληλη για να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, σίγουρα όμως είσαι σε ένα διάστημα που ετοιμάζονται πολλά νέα πράγματα για την πορεία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, απογοητεύεσαι από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων όμως πεισμώνεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να ξεφύγεις από αυτό το προβληματικό στάδιο! Κάποιοι άνθρωποι παίζουν ή υποτιμούν τη νοημοσύνη σου και αυτό σε θίγει, σε προσβάλει αλλά σε οδηγεί και σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στην προσωπική σου ζωή! Στο τέλος της μέρας θα νιώσεις πως έχεις κουραστεί από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα νιώσεις όμως περήφανος που έχεις μάθει να τα διαχειρίζεσαι πλέον όλα με απίστευτη ωριμότητα!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη από τον Σκορπιό σε βυθίζει σε ένα προσωρινό αίσθημα ματαιοδοξίας το οποίο πρέπει άμεσα και γρήγορα να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις! Το ξέρω πως κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτές που περίμενες ή θα ήθελες, όμως είναι απαραίτητο να κλείσεις κεφάλαια και να πας παρακάτω, σήμερα διαθέτεις την σκληράδα για να το κάνεις! Εξάλλου διανύεις και περίοδο που ο Δίας από τον Κριό προσφέρει και ευκαιρίες ουσιαστικής ανάπτυξης και κατάκτησης… μην το ξεχνάς!

You may also like

Officia.gr – 2022