Απελπισμένοι για αγάπη: Woman Offers €5,000 for a Husband | Online Matchmaking Trends

Μια 35χρονη γυναίκα, που αναζητά απεγνωσμένα την αγάπη, προσφέρει 5.000 ευρώ για έναν σύζυγο. Η viral πρόταση στο TikTok προσελκύει την προσοχή, αλλά η εύρεση του τέλειου ζευγαριού αποδεικνύεται πρόκληση.

Απελπισμένοι για αγάπη: Woman Offers €5,000 for a Husband | Online Matchmaking Trends>

Περιεχόμενα

  1. Αγάπη και Γάμος: 35χρονη γυναίκα προσφέρει 5.000 δολάρια για να βρει σύζυγο
  2. Οι απαιτήσεις για τον ιδανικό σύζυγο
  3. Τα κίνητρά της για την αναζήτηση συζύγου
  4. Διαδικτυακές τάσεις παντρολογήματος

Μια 35χρονη γυναίκα από το Λος Άντζελες προσφέρει 5.000 ευρώ σε όποιον μπορεί να της βρει σύζυγο.

Αφού είναι μόνη της εδώ και πέντε χρόνια και έχει βιώσει μια αλλαγή στην κουλτούρα των γνωριμιών, πιστεύει ότι αξίζει να πληρώσει για έναν σύντροφο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της. Η πρότασή της έγινε viral στο TikTok, προκαλώντας σημαντικό ενδιαφέρον και πολλές προτάσεις γάμου. Παρά τους επικριτές που αμφισβητούν την προτίμησή της για τους ψηλούς υποψήφιους, εκείνη παραμένει σταθερή.

Οι τάσεις του online προξενιού, όπως το δημοφιλές hashtag #HelpMeFindHim στο TikTok, δείχνουν ότι οι άνθρωποι αναζητούν ενεργά τους ιδανικούς συντρόφους τους, συχνά με βάση τυχαίες συναντήσεις.

Αγάπη και Γάμος: 35χρονη γυναίκα προσφέρει 5.000 δολάρια για να βρει σύζυγο

Μια 35χρονη δικηγόρος από το Λος Άντζελες γίνεται πρωτοσέλιδο προσφέροντας αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον μπορεί να τη συστήσει στον άνδρα των ονείρων της.

Η Eve Tilly Calson μπήκε στο TikTok για να κάνει τη μοναδική της πρόταση, η οποία έγινε γρήγορα viral και προσέλκυσε χιλιάδες προβολές και προτάσεις γάμου.

Οι απαιτήσεις για τον ιδανικό σύζυγο

Η Tilly Calson έχει θέσει ορισμένα κριτήρια για τον πιθανό σύντροφό της. Ο άντρας θα πρέπει να είναι μεταξύ 27 και 40 ετών, ανύπαντρος, τουλάχιστον 1,80 μ.

ύψος, να διαθέτει πνευματώδες «βρετανικό» χιούμορ και να μοιράζεται την αγάπη για τον αθλητισμό, τα ζώα και τα παιδιά. Παρά τους επικριτές που αμφισβητούν τη δυνατότητα εύρεσης ψηλού συντρόφου, η ίδια παραμένει αποφασισμένη να επιμείνει στην προτίμησή της, έχοντας αντιμετωπίσει παρόμοιες ανασφάλειες σχετικά με το ύψος σε προηγούμενες σχέσεις.

Τα κίνητρά της για την αναζήτηση συζύγου

Αφού ήταν ανύπαντρη για πέντε χρόνια και βίωσε μια αλλαγή στην κουλτούρα των γνωριμιών λόγω του COVID-19, η Tilly Calson πιστεύει ότι η καταβολή 5.000 δολαρίων για να βρει έναν σύζυγο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της και είναι σοβαρός για μια δεσμευμένη σχέση είναι μια επένδυση που αξίζει τον κόπο. Εκφράζει την απογοήτευσή της για την έλλειψη γνήσιων συνδέσεων και ουσιαστικών αλληλεπιδράσεων στις εφαρμογές γνωριμιών και ελπίζει ότι η αντισυμβατική της προσέγγιση θα την οδηγήσει στην αληθινή αγάπη.

Διαδικτυακές τάσεις παντρολογήματος

Η πρόταση της Tilly Calson στο TikTok αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τάσης όπου τα άτομα χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να αναζητήσουν πιθανούς συντρόφους ή να επανασυνδεθούν με άτομα που έχουν συναντήσει στο παρελθόν.

Το hashtag #HelpMeFindHim έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα, αναδεικνύοντας την επιθυμία των ανθρώπων να βρουν το ιδανικό τους ταίρι και να αναζωπυρώσουν συνδέσεις που δημιουργήθηκαν από τυχαίες συναντήσεις.

To top