Πόπη Τσαπανίδου: Παρατάει την πολιτική, Κλείνει συμφωνία με τον Μελισσανίδη

Η Πόπη Τσαπανίδου αλλάζει καριέρα μετά την αποχώρησή της από την πολιτική, συνάπτοντας συμφωνία με τον Μελισσανίδη. Δείτε τις λεπτομέρειες εδώ.

Πόπη Τσαπανίδου: Παρατάει την πολιτική, Κλείνει συμφωνία με τον Μελισσανίδη>

Περιεχόμενα

  1. Μελισσανίδης: Αλλαγή καριέρας για την Πόπη Τσαπανίδου
  2. Αλλαγή καριέρας για την Πόπη Τσαπανίδου
  3. Συμφωνία με τον Μελισσανίδη

Μελισσανίδης: Αλλαγή καριέρας για την Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου, μετά την αποχώρησή της από την πολιτική ακολουθώντας τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκινά μια νέα επαγγελματική πορεία.

Παρά το γεγονός ότι δεν επιστρέφει στον ρόλο της ως δημοσιογράφος, βρήκε μια ελπιδοφόρα ευκαιρία στη συμφωνία με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Η κοινή τους ποντιακή καταγωγή ενισχύει τη σχέση τους, ενώ η εμπειρία της Τσαπανίδου ως πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει τραβήξει την προσοχή των γνώστες των μέσων ενημέρωσης.

Τώρα εξετάζεται για ένα βασικό εκτελεστικό ρόλο στον όμιλο της Ναυτεμπορικής, επεκτείνοντας την επιρροή της πέρα από την παρουσίαση εκπομπών.

Αλλαγή καριέρας για την Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει μια σημαντική αλλαγή καριέρας, απομακρυνόμενη από την πολιτική και επιστρέφοντας στις ρίζες της ως δημοσιογράφος.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, η Τσαπανίδου αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική, παρά το ρόλο της ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και δεν εξελέγη βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές, παραμένει προσηλωμένη στο πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Συμφωνία με τον Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιφανής επιχειρηματίας με κοινή ποντιακή καταγωγή, έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την Πόπη Τσαπανίδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μελισσανίδης εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στην Τσαπανίδου έναν σημαντικό ρόλο στον όμιλο Ναυτεμπορική, ο οποίος θα εκτείνεται πέρα από την παρουσίαση μιας εκπομπής και θα περιλαμβάνει εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Η αλλαγή καριέρας της Πόπης Τσαπανίδου: Φεύγοντας από την πολιτική, συνάπτοντας συμφωνία με τον Μελισσανίδη
To top