Ρίκα Διαλυνά για Κατερίνα Καινούργιου: «Ερασιτέχνης, Μην την ξαναδώ μπροστά μου»

Απογοήτευση από τη συνέντευξη της Ρίκας Διαλυνά με την Κατερίνα Καινούργιου. Μια τεταμένη συνάντηση αφήνει την Διαλυνά να μην επιθυμεί περαιτέρω επαφή.

Ρίκα Διαλυνά για Κατερίνα Καινούργιου: «Ερασιτέχνης, Μην την ξαναδώ μπροστά μου»>

Περιεχόμενα

  1. Η δυσάρεστη εμπειρία της Ρίκας Διαλυνάς με την Κατερίνα Καινούργιου
  2. Ένα απροσδόκητο περιστατικό
  3. Μια απογοητευτική συνάντηση

 

Η δυσαρέσκεια της Ρίκας Διαλυνά με την Κατερίνα Καινούργιου: Μια απογοητευτική εμπειρία συνέντευξης.
Την απογοήτευσή της εξέφρασε η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της στο On Time και τη Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για τη συνάντησή της με την Κατερίνα Καινούργιου. Η Ντιαγκίνα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να ξαναδεί την Καινούργιου μετά την κακή μεταχείριση που είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η δυσάρεστη εμπειρία της Ρίκας Διαλυνάς με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Ρίκα Διαλυνά έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο On Time και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου μίλησε για τη συνάντησή της με την Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της, δηλώνοντας πως δεν θέλει καν να ξαναδεί την Καινούργιου.

Ένα απροσδόκητο περιστατικό

Όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη όταν η Κατερίνα Καινούργιου την προσκάλεσε στην εκπομπή της, η Ντιαγκίνα μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη στην πολυκατοικία της.

Ένας νεαρός άνδρας που παρίστανε τον τεχνικό του ασανσέρ είχε μπει στην πολυκατοικία της με κακόβουλες προθέσεις. Ευτυχώς, το σπίτι ήταν άδειο και η Διαλυνά κατάφερε να καταλάβει εγκαίρως την κατάσταση. Το περιστατικό τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και η ίδια δέχτηκε κλήσεις από πέντε κανάλια.

Καθώς δεν είχε ξαναπάει στην εκπομπή της Καινούργιου, η Διαλυνά αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση.

Μια απογοητευτική συνάντηση

Αναλογιζόμενη την εμπειρία της, η Διαλυνά εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη μεταχείριση που της επιφυλάχθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ανέφερε ότι δεν θα ξανακάνει ποτέ άλλη τηλεφωνική συνέντευξη για κανάλι.

Η Διαλυνά αιφνιδιάστηκε όταν, πριν ακόμη προλάβει να μιλήσει, η Καινούργιου τη διέκοψε λέγοντάς της «έλα, ξέρουμε τη ζωή σου». Αυτή η ασεβής συμπεριφορά εξόργισε πολύ την Διαλυνά, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της και εξέφρασε τις σκέψεις της συνοπτικά. Στη συνέχεια, ο Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε τη διεξαγωγή της συνέντευξης στο Πόρτο Ύδρα.

Ωστόσο, η δυσαρέσκεια της Διαλυνά ήταν εμφανής, καθώς δήλωσε ότι δεν την ενδιέφερε να ξαναδεί την Καινούργιου. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ποτέ διαμαρτυρηθεί για τη συνέντευξη που της είχε δοθεί στο παρελθόν, ο τρόπος με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν σε αυτή την περίπτωση ήταν απαράδεκτος. Χρειάστηκε να περιμένει μιάμιση ώρα πριν τελικά μιλήσει στην εκπομπή.

To top