Ιστορία αγάπης 67 ετών: Το μοναδικό ταξίδι του Floyd και της Violet

Δείτε την απίστευτη ιστορία αγάπης του Floyd και της Violet Hartwig, που μοιράστηκαν 67 χρόνια μαζί. Ο μοναδικός δεσμός τους συνεχίστηκε ακόμη και στο θάνατο, καθώς απεβίωσαν με διαφορά λίγων ωρών. Μάθετε για το διαρκές ρομάντζο τους από την παιδική τους ηλικία μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και για τη βαθιά τους σχέση που διήρκεσε μια ολόκληρη ζωή.

Ιστορία αγάπης 67 ετών: Το μοναδικό ταξίδι του Floyd και της Violet>

Δείτε την εκπληκτική ιστορία αγάπης του Floyd και της Violet Hartwig, οι οποίοι ήταν μαζί για 67 χρόνια. Ο αξιοσημείωτος δεσμός τους συνεχίστηκε ακόμη και στο θάνατο, καθώς απεβίωσαν με διαφορά λίγων ωρών.

Μάθετε για το ταξίδι τους από την παιδική τους ηλικία μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη βαθιά τους σχέση που κράτησε μια ζωή.

Ήταν μαζί για 67 ολόκληρα χρόνια. Αλλά το εκπληκτικό είναι το πώς πέθαναν.

Floyd και Violet Hartwig: Μια μοναδική ιστορία αγάπης

Η ιστορία αγάπης του Floyd και της Violet Hartwig είναι απλά μοναδική.

Πέθανε με διαφορά λίγων ωρών στις 11 Φεβρουαρίου 2015, ο Floyd σε ηλικία 90 ετών και η Violet 5 ώρες αργότερα σε ηλικία 89 ετών.

Γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο, αλλά το ειδύλλιό τους ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν σε έναν χορό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αντάλλαξαν πάνω από 100 ερωτικές επιστολές από το 1946 έως το 1948 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 1947 όταν ο Floyd επέστρεψε στην πατρίδα του με άδεια.

To top