Ξεκαρδιστικό ρεσιτάλ: Καλυβάτσης, Μητσικώστας & Πολυχρονίδης στο φινάλε του «Sasmo» | Mitsi Var Satire

Ζήστε το ξεκαρδιστικό ρεσιτάλ των Καλυβάτση, Μητσικώστα και Πολυχρονίδη στο σατιρικό φινάλε του «Σάσμο» στο Μητσι Βάρ. Μη χάσετε τις κωμικές στιγμές και τις εκπλήξεις σε αυτό το διασκεδαστικό τηλεοπτικό γεγονός! Παρακολουθήστε τώρα!.

Ξεκαρδιστικό ρεσιτάλ: Καλυβάτσης, Μητσικώστας & Πολυχρονίδης στο φινάλε του «Sasmo» | Mitsi Var Satire>

Ζήστε το ξεκαρδιστικό ρεσιτάλ των Καλυβάτση, Μητσικώστα και Πολυχρονίδη ως Καλλιόπη, Μαθιός και Νικηφόρος στο σατιρικό φινάλε του «Σάσμου» στο Μητσι Βάρ.

Μη χάσετε την κωμική ατυχία της Ζέτας Μακρυπούλια στην πτήση και την διασκεδαστική επιθεώρηση της «στρατηγού» Ζωής Κωνσταντοπούλου. Παρακολουθήστε ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω!.

Καλυβάτσης – Μητσικώστας – Πολυχρονίδης: Ξεκαρδιστικό ρεσιτάλ ως Καλλιόπη, Μαθιός και Νικηφόρος!

Το πολυαναμενόμενο φινάλε του «Σάσμο» έλαβε μια κωμική τροπή στο «Μητσοτάξι», χάρη στην ταλαντούχα τριάδα του Σωτήρη Καλυβάτση, του Γιώργου Μητσικώστα και του guest star Πέτρου Πολυχρονίδη.

Υποδυόμενοι τους ρόλους της Καλλιόπης, του Μαθιού και του Νικηφόρου, αναπαρήγαγαν άψογα την αξέχαστη σκηνή όπου ο Μαθιός αποκαλύπτει το σκοτεινό μυστικό του για τη δολοφονία του Στεφανή. Εν τω μεταξύ, οι κωμικές περιπέτειες της Ζέτας Μακρυπούλια συνεχίστηκαν, καθώς πρόλαβε οριακά να προλάβει μια πτήση προσκολλημένη στο φτερό του αεροπλάνου.

Επιπλέον, το επεισόδιο περιελάμβανε μια χιουμοριστική επιθεώρηση από τη «στρατηγό» Ζωή Κωνσταντοπούλου της «παρέας» του Πλεύση, με ιδιαίτερη προσοχή στον συνεργάτη της, Σπύρο Μπιμπίλα, κατά την πρώτη τους εμφάνιση στη Βουλή. Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο!.

To top