Άγγελος Λάτσιος: Το ταξίδι και το πάθος του ανερχόμενου αστέρα για την τηλεόραση

Δείτε την άνοδο του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, σε εξέχουσα προσωπικότητα. Εξερευνήστε τις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επιλογές του και το επερχόμενο κανάλι του στο YouTube που επικεντρώνεται στα extreme sports.

Άγγελος Λάτσιος: Το ταξίδι και το πάθος του ανερχόμενου αστέρα για την τηλεόραση>

Περιεχόμενα

  1. Μενεγάκη; Αυτοδημιούργητο
  2. Αυτοδημιούργητος: Τι κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, για να ζήσει;
  3. Οι επαγγελματικές προσπάθειες του Άγγελου Λάτσιου

Μενεγάκη; Αυτοδημιούργητο

Δείτε την ανερχόμενη διασημότητα του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος έχει γίνει πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό.

Αποκαλύψτε την αλήθεια για τη σχέση του με τη Γαία Μερκούρη εν μέσω συνεχιζόμενων φημών. Μάθετε πώς άλλαξαν τα σχέδιά του να σπουδάσει στην Αμερική και εμβαθύνετε στο πάθος του για την τηλεόραση, καθώς ετοιμάζεται να εγκαινιάσει ένα κανάλι στο YouTube που θα παρουσιάζει την αγάπη του για τα extreme sports.

Αυτοδημιούργητος: Τι κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, για να ζήσει;

Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη, έχει αναδειχθεί σε εξέχουσα προσωπικότητα και αυτή τη στιγμή τραβάει την προσοχή πολλών.

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πολλές εικασίες γύρω από τη σχέση του με τη Γαία Μερκούρη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για πιθανό χωρισμό. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Αρχικά, ο Άγγελος σκόπευε να συνεχίσει τις σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Δυστυχώς, η παγκόσμια πανδημία ματαίωσε τις φιλοδοξίες του, αναγκάζοντάς τον να παραμείνει στην Ελλάδα.

Οι επαγγελματικές προσπάθειες του Άγγελου Λάτσιου

Αντί να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του τουρισμού και να αναλάβει την επιχείρηση Achla, η οποία ήταν μέρος των σχεδίων επέκτασης της Ελένης Μενεγάκη για το Onar, ο Άγγελος Λάτσιος χάραξε μια διαφορετική πορεία για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στη μητέρα του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μετακομίσει στην Αμερική ή να ασχοληθεί με την τουριστική βιομηχανία. Το αληθινό του πάθος είναι η τηλεόραση και σκοπεύει να χαράξει μια θέση στον τομέα αυτό.

Ως εκ τούτου, ετοιμάζεται ήδη να ξεκινήσει το δικό του κανάλι στο YouTube, όπου θα μοιράζεται περιεχόμενο σχετικό με το μεγαλύτερο πάθος του -τα extreme sports.

To top