Αντώνης Καφετζόπουλος: Το Smartwatch «διακόπτει» την τηλεοπτική συνέντευξη | neolaia.gr

Δείτε πώς το smartwatch του Αντώνη Καφετζόπουλου έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο «Studio 4» της ΕΡΤ. Μάθετε τι συνέβη και εντρυφήστε στη χιουμοριστική άποψη του ηθοποιού για τη συνταξιοδότηση.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το Smartwatch «διακόπτει» την τηλεοπτική συνέντευξη | neolaia.gr>

Περιεχόμενα

  1. Αντώνης Καφετζόπουλος: Smartwatch «διακόπτει» τηλεοπτική συνέντευξη
  2. Μια απροσδόκητη φωνή από το Smartwatch

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης του Αντώνη Καφετζόπουλου στο «Studio 4» της ΕΡΤ, το smartwatch του διέκοψε απροσδόκητα τη συζήτηση, προσθέτοντας μια χιουμοριστική τροπή.

Καθώς ο ηθοποιός γελούσε, ανέφερε αστειευόμενος την τάση του ρολογιού του να ενοχλείται και να μιλάει. Μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του εμπειρία με το Siri-, ο Αντώνης τόνισε ότι η συνταξιοδότηση δεν ισχύει πραγματικά για τους ηθοποιούς, καθώς πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες για όσους βρίσκονται στον κλάδο.

Δείτε περισσότερα για αυτό το διασκεδαστικό περιστατικό και την οπτική του Αντώνη Καφετζόπουλου για τη συνταξιοδότηση. Επισκεφθείτε το neolaia.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Smartwatch «διακόπτει» τηλεοπτική συνέντευξη

Το smartwatch του Αντώνη Καφετζόπουλου προκάλεσε μια στιγμή διακοπής κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξής του στο «Studio 4» της ΕΡΤ.

Μια απροσδόκητη φωνή από το Smartwatch

Ενώ ο Αντώνης Καφετζόπουλος συνομιλούσε με τους παρουσιαστές, μια απροσδόκητη φωνή αναδύθηκε από τον καρπό του, τραβώντας διασκεδαστικά την προσοχή όλων.

«Το ρολόι μου μερικές φορές ενοχλείται και μιλάει. Θα το κλείσω τώρα και θα του το πω», σχολίασε γελώντας.

Κοινή χρήση αστείων εμπειριών.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε, μοιραζόμενος τη δική του εμπειρία, λέγοντας: «Μερικές φορές βρίζω τη Siri. Της λέω πράγματα και μου λέει «Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό» σαν να προσβάλλεται».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος συμφώνησε και πρόσθεσε με χιούμορ: «Ναι, δίνει αυτή την εντελώς εκτός πραγματικότητας απάντηση. ‘Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτό. Τι είναι αυτά που λες; Ηρέμησε λίγο».

Συνταξιοδότηση ως ηθοποιός.

Στη συνέντευξη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στη συνταξιοδότησή του, αλλά διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι η συνταξιοδότηση δεν ισχύει ακριβώς για τους ηθοποιούς. Ο ίδιος εξήγησε: «Στην πραγματικότητα, οι ηθοποιοί δεν συνταξιοδοτούνται ποτέ.

Αν είσαι στα καλά σου, πάντα θα υπάρχει δουλειά. Υπάρχουν συνταξιούχοι για να παίξεις, παππούδες, γιαγιάδες, πατεράδες».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την πηγή.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το Smartwatch «διακόπτει» την τηλεοπτική συνέντευξη | neolaia.gr
To top