Δανάη Παππά: Αγκαλιάζοντας τη μητρότητα, τους όρκους και τα όνειρα | neolaia.gr iOS App

Δείτε το εμπνευσμένο ταξίδι της Δανάης Παππά, από την αντιμετώπιση των λανθασμένων αντιλήψεων των μέσων ενημέρωσης μέχρι τη συζήτηση του όρκου και των ονείρων της για τη μητρότητα. Συμμετέχετε στο προσκύνημά της, μάθετε για το μέλλον του Sasmo και εξερευνήστε τις συναρπαστικές συναντήσεις της.

Δανάη Παππά: Αγκαλιάζοντας τη μητρότητα, τους όρκους και τα όνειρα | neolaia.gr iOS App>

Περιεχόμενα

  1. Δανάη Παππά: Έτοιμη για τη μητρότητα
  2. Ιερό προσκύνημα στο Προκόπι
  3. Αβέβαιο μέλλον του Sasmo
  4. Όνειρα γάμου και μητρότητα

Δείτε την προσωπική διαδρομή της Δανάης Παππά, καθώς ανοίγεται για την ετοιμότητά της για τη μητρότητα και αντιμετωπίζει τις παρανοήσεις των μέσων ενημέρωσης.

Από το να δώσει όρκο κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας της γιαγιάς της μέχρι να συζητήσει την πιθανότητα γάμου και οικογένειας, η Δανάη μοιράζεται τις ειλικρινείς εμπειρίες της στο «Go Danae». Συμμετέχετε στο ετήσιο προσκύνημά της στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, ενώ παράλληλα προβληματίζεται για το αβέβαιο μέλλον του Sasmo.

Βυθιστείτε στις ιστορίες της Danae, όπως μια εκπληκτική συνάντηση στο δρόμο, τα γαμήλια όνειρά της και τις σκέψεις της για το αν θα γίνει μαμά. Μάθετε περισσότερα στην εφαρμογή iOS του neolaia.gr.

Δανάη Παππά: Έτοιμη για τη μητρότητα

«Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν παίρνουν μια είδηση και την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα μια τσάντα γύρω από τη μέση μου και έγραψαν ότι έκρυβα την κοιλιά μου επειδή είμαι έγκυος», αποκάλυψε η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, μεταξύ άλλων για τον όρκο της στον Άγιο Ιωάννη, το ενδεχόμενο γάμου και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια στο «Πάμε Δανάη».

Ιερό προσκύνημα στο Προκόπι

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δανάη Παππά και η οικογένειά της ξεκινούν ένα προσκύνημα από το χωριό τους, την Καμαρίτσα της Εύβοιας, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι. «Η γιαγιά μου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Μπήκε και βγήκε αρκετές φορές από το νοσοκομείο. Ήταν πολύ σοβαρή», μοιράστηκε η Δανάη. Έδωσε τάμα στον Άγιο Ιωάννη, υποσχόμενη να αναλαμβάνει το προσκύνημα κάθε χρόνο, αν η γιαγιά της σωθεί.

Αβέβαιο μέλλον του Sasmo

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των Sasmo, η Δανάη Παππά απάντησε: «Έτσι ακούγεται και αυτό ακούμε δεξιά και αριστερά. Επισήμως δεν έχει γίνει τίποτα».

Η ηθοποιός αφηγήθηκε επίσης μια περίεργη συνάντηση στο δρόμο στο χωριό της, όπου πέρασε έναν φιλικό γνωστό για πιθανό απαγωγέα.

Όνειρα γάμου και μητρότητα

«Θα ήθελα πολύ να κάνω έναν θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παράνυμφους και όλα αυτά. Θα μου άρεσε πολύ, αλλά από την άλλη πλευρά, είναι και στο ζευγάρι», εξέφρασε η Δανάη σχετικά με τις σκέψεις της για το γάμο.

Όσο για τη μητρότητα, μοιράστηκε: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να το κρατήσω με μέτρο. Ξέρετε, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».

Δείτε περισσότερα: [insert relevant link].

Δανάη Παππά: Αγκαλιάζοντας τη μητρότητα, τους όρκους και τα όνειρα | neolaia.gr iOS App
To top