Διαμάχη στο Twitter: Η συνάντηση της Καρολάιν-Μάριο στην καλύβα της ζούγκλας & η στάση της Ασημίνας | Εντάσεις Survivor All Star

Διαμάχη στο Twitter για το ραντεβού της Καρολάιν και του Μάριο στην καλύβα της ζούγκλας. Η οργή προέρχεται από τις γνωστές σχέσεις τους εκτός παιχνιδιού, ενώ η Asimina δέχεται επαίνους. Η ένταση ανεβαίνει στο Survivor All Star καθώς αποκαλύπτονται μυστικές συναντήσεις, που παραβιάζουν τους κανόνες παραγωγής.

Διαμάχη στο Twitter: Η συνάντηση της Καρολάιν-Μάριο στην καλύβα της ζούγκλας & η στάση της Ασημίνας | Εντάσεις Survivor All Star>

Περιεχόμενα

  1. Το Twitter αντιδρά στη συνάντηση της Καρολάιν και του Μάριου στην καλύβα της ζούγκλας
  2. Οργή για τη γνωστή σχέση της Καρολάιν
  3. Εντάσεις και αποκαλύψεις στο Survivor All Star
  4. Συγγνώμες και παρέμβαση της Ασημίνας
  5. Διαμάχη γύρω από τα όρια της ζούγκλας

Το Twitter σάστισε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από τις προσωπικές στιγμές της Καρολάιν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη σε μια καλύβα στη ζούγκλα.

Η οργή προήλθε από τη γνωστή σχέση της Καρολάιν με τον Μπο εκτός παιχνιδιού και τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Μάριου. Το Twitter τους έκρινε για την προδοσία των συντρόφων τους και τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου.

Αντίθετα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έλαβε επαίνους επειδή υπενθύμισε στην Καρολάινα τη σχέση της και την προέτρεψε να την κρατήσει ιδιωτική. Το περιστατικό, που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor All Star, παραβίασε τους κανόνες παραγωγής, προκαλώντας εντάσεις και συγγνώμες από τους εμπλεκόμενους παίκτες.

Το Twitter αντιδρά στη συνάντηση της Καρολάιν και του Μάριου στην καλύβα της ζούγκλας

Η προσωπική στιγμή μεταξύ της Καρολάιν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην καλύβα της ζούγκλας έχει ξεσηκώσει τα σχόλια στο Twitter.

Οργή για τη γνωστή σχέση της Καρολάιν

Οι χρήστες του Twitter εξοργίστηκαν ιδιαίτερα λόγω της γνωστής σχέσης της Καρολάιν Καλύβα με τον Μπο και των φημών ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε σχέση εκτός παιχνιδιού.

Η προδοσία προς τους συντρόφους τους, σε συνδυασμό με τη στάση τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, προκάλεσε την κρίση στο Twitter. Από την άλλη πλευρά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επαινέθηκε που υπενθύμισε στην Καρολάινα τη σχέση της και την προέτρεψε να την κρατήσει ιδιωτική.

Εντάσεις και αποκαλύψεις στο Survivor All Star

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού Survivor All Star σημειώθηκαν εντάσεις όταν ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τις μυστικές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολάινα Ζακλίν Καλύβα.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι τέτοιες συναντήσεις παραβιάζουν τους κανόνες της παραγωγής και ρώτησε τους παίκτες για την εμπλοκή τους.

Συγγνώμες και παρέμβαση της Ασημίνας

Η Καρολάινα παραδέχτηκε τη συνάντηση, ενώ ο Μάριος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δηλώνοντας ότι η έξοδος από την καλύβα για συγκέντρωση καρύδας ή συνάντηση με κάποιον δεν είναι παράπτωμα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παρενέβη, γνωρίζοντας την εξωτερική σχέση της Καρολάιν, προτρέποντάς την να προστατεύσει τον εμπλεκόμενο. Η Καρολάινα τόνισε ότι τα προσωπικά της θέματα δεν είναι προς συζήτηση, αφού δεν υπάρχει πρόσβαση στον έξω κόσμο.

Διαμάχη γύρω από τα όρια της ζούγκλας

Η συνάντηση στην απαγορευμένη καλύβα προκάλεσε τη συγγνώμη των παικτών, αλλά προκάλεσε επίσης μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τα όρια που θέτει η παραγωγή.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους φιλάθλους και τους τηλεθεατές, αυξάνοντας το δράμα του Survivor All Star.

To top