Η αιτία θανάτου του ηθοποιού Ρέι Λιότα αποκαλύφθηκε μετά από ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του ηθοποιού του Χόλιγουντ Ray Liotta σε ηλικία 68 ετών λόγω οξείας καρδιακής ανεπάρκειας και πνευμονικού οιδήματος.

Η αιτία θανάτου του ηθοποιού Ρέι Λιότα αποκαλύφθηκε μετά από ιατροδικαστική εξέταση>

Μάθετε για τα αίτια θανάτου του γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ray Liotta, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Ο ηθοποιός της ταινίας «Goodfellas» πέθανε σε ηλικία 68 ετών λόγω οξείας καρδιακής ανεπάρκειας και πνευμονικού οιδήματος, ενώ κοιμόταν σε ξενοδοχείο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Λιότα είχε μακρά καριέρα στο Χόλιγουντ, παίζοντας σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τη ζωή και την καριέρα του.

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Ray Liotta.

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του Ray Liotta

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου του ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ρέι Λιότα, δόθηκαν στη δημοσιότητα σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Σύμφωνα με την εξέταση, ο ηθοποιός της ταινίας «Goodfellas» έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαΐου 2022, σε ηλικία 68 ετών, λόγω οξείας καρδιακής ανεπάρκειας και πνευμονικού οιδήματος.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Ray Liota, αρχικά αναφέρθηκε ότι είχε πεθάνει στον ύπνο του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Σάντο Ντομίνγκο για περαιτέρω έρευνα.

Ο Raymond Allen Liota γεννήθηκε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 18 Δεκεμβρίου 1954 και υιοθετήθηκε όταν ήταν μόλις έξι μηνών.

Ακολούθησε μια σχεδόν σαραντάχρονη καριέρα στο Χόλιγουντ, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, όπως οι «Hannibal», «Narc», «Blow» και «Copland». Τα τελευταία χρόνια, είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων και στο «Shades of Blue».

Η αιτία θανάτου του ηθοποιού Ρέι Λιότα αποκαλύφθηκε μετά από ιατροδικαστική εξέταση
To top