Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel ερμηνεύουν ντουέτο στο «Just the 2 of Us»

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel κάνουν την έκπληξη με ένα ντουέτο στο «Just the 2 of Us». Οι τραγουδιστές επανενώνονται στη σκηνή για το πρώτο τους ντουέτο μετά από χρόνια!

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel ερμηνεύουν ντουέτο στο «Just the 2 of Us»>

Περιεχόμενα

  1. Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel σε ένα ντουέτο στο «Just the 2 of Us»
  2. Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel επανενώνονται στη σκηνή

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Σαρμπέλ ερμηνεύουν ένα ντουέτο-έκπληξη της επιτυχίας τους «Σε πήρα στα σοβαρά» στη σκηνή του «Just the 2 of Us». Η συνεργασία, που ξύπνησε νοσταλγία στους θαυμαστές τους, ήταν μέρος της νέας ζωντανής εμφάνισης της εκπομπής.

Η Ειρήνη Μερκούρη, προσκεκλημένη του Νίκου Κοκλώνη, είχε ήδη ενθουσιάσει το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, κάνοντας αυτό το ντουέτο ακόμα πιο συναρπαστικό. Η εκπομπή συνεχίζει να μας εκπλήσσει με ειδικές εμφανίσεις και ερμηνείες από διάφορα ζευγάρια.

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel σε ένα ντουέτο στο «Just the 2 of Us»

Η Ειρήνη Μερκούρη ξεσήκωσε το κοινό στο «Just the 2 of Us» και μας χάρισε μοναδικές στιγμές, αλλά και μια εμφάνιση έκπληξη με τον Σαρμπέλ!.

Η νέα ζωντανή εκτέλεση του «Just the 2 of Us» μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, εκτός από τις ειδικές εμφανίσεις των ζευγαριών. Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Ειρήνης Μερκούρη!.

Με αφορμή τη συνεργασία της με την Panik Records, η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στη σκηνή του «Just the 2 of Us» μετά από ειδική πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια προσέφερε ένα medley από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας τόσο το κοινό στο πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel επανενώνονται στη σκηνή

Μετά την εκπομπή της, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε την Ειρήνη Μερκούρη να εμφανιστεί ξανά σύντομα στη μουσική εκπομπή του ALPHA.

Λίγο αργότερα, η Σαρμπέλ εμφανίστηκε αναπάντεχα στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη το πρώτο τους ντουέτο με τίτλο «Σε πήρα στα σοβαρά (Sidi Mansour)».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή πήρε φωτιά με τους δύο καλλιτέχνες να απολαμβάνουν αυτή την ιδιαίτερη επανένωση και να μας γεμίζουν νοσταλγία.

Μην χάσετε αυτό το μοναδικό ντουέτο της Ειρήνης Μερκούρη και του Sarbel στο «Just the 2 of Us»!.

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο Sarbel ερμηνεύουν ντουέτο στο «Just the 2 of Us»
To top