Η Κατερίνα Καινούργιου προβληματίζεται για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και στέλνει θερμές ευχές

Η Κατερίνα Καινούργιου προβληματίζεται για μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και απευθύνει θερμές ευχές μετά το φινάλε της εκπομπής «Καλοκαίρι Ναι».

Η Κατερίνα Καινούργιου προβληματίζεται για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και στέλνει θερμές ευχές>

Περιεχόμενα

  1. Η Κατερίνα Καινούργιου αναστοχάζεται μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν
  2. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν

Η Κατερίνα Καινούργιου αναστοχάζεται μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν

Μετά το φινάλε της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τις σκέψεις της για το «Καλοκαιρινό Ναι» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σοφία Μανουσακίδη, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη και εύχεται στους συνεργάτες της ένα επιτυχημένο ξεκίνημα.

Παρά τις προκλήσεις, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει λόγο για μια ικανοποιητική κατάληξη και απευθύνει θερμές ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι σε όλους. Δείτε τις ειλικρινείς δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τις σκέψεις της για την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ναι» και το φινάλε της δικής της εκπομπής, «Σούπερ Κατερίνα».

Σε συνέντευξή της στη Σοφία Μανουσακίδη, μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Παρά τις προκλήσεις, εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα και απευθύνει ευχές στη Φελίσια Τσαλαπάτη, τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην κάμερα ολοκληρώνεται με ένα μήνυμα για καλή τύχη και χαλάρωση για το καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Καινούργιου προβληματίζεται για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και στέλνει θερμές ευχές
To top