Η Κάτια Ταραμπάνκο για το «Shopping Star» και το ταμπού της ψωρίασης στο μόντελινγκ

Μάθετε πώς η ψωρίαση, ένα θέμα ταμπού στη βιομηχανία της μόδας, επηρέασε την καριέρα του μοντέλου Katia Tarabanko. Συζητά επίσης για το «Shopping Star» και την επιστροφή της στο μόντελινγκ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο για το «Shopping Star» και το ταμπού της ψωρίασης στο μόντελινγκ>

Περιεχόμενα

  1. Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεπερνώντας τα ταμπού επέστρεψε στο μόντελινγκ
  2. Ο αντίκτυπος της ψωρίασης στην καριέρα της Κάτια
  3. Σκέψεις για το «Shopping Star» και τον Γιώργο Καραβά

Η Κάτια Ταραμπάνκο, γνωστό μοντέλο, μίλησε πρόσφατα για το ταμπού που περιβάλλει την ψωρίαση και για το πώς αυτό επηρέασε την καριέρα της.

Σε συνέντευξή της στη Βασιλική Μπασιούρη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ταραμπάνκο μίλησε επίσης για το «Shopping Star», τον Γιώργο Καραβά και τη Βίκυ Καγιά, καθώς και για την επιθυμία της να επιστρέψει στο μόντελινγκ παρά τους αγώνες της. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την εμπνευσμένη ιστορία της Tarabanko.

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξεπερνώντας τα ταμπού επέστρεψε στο μόντελινγκ

Η Κάτια Ταραμπάνκο, γνωστό μοντέλο, μίλησε πρόσφατα για τις εμπειρίες της με την ψωρίαση και για το πώς αυτή επηρέασε την καριέρα της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη Βασιλική Μπασιούρη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Tarabanko μίλησε για το διάστημα που έμεινε μακριά από το χώρο, τις σκέψεις της για το «Shopping Star» και την επιθυμία της να επιστρέψει στο μόντελινγκ..

Ο αντίκτυπος της ψωρίασης στην καριέρα της Κάτια

Όπως εξήγησε η Tarabanko κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ψωρίαση ήταν ένα σημαντικό εμπόδιο για εκείνη όταν επρόκειτο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκα από ψωρίαση», αποκάλυψε. «Είναι ταμπού.

Ήμουν εκτός δουλειάς μοντέλου για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το σώμα μου». Παρά την αναποδιά αυτή, ωστόσο, η Tarabanko δεν εγκατέλειψε το πάθος της για το μόντελινγκ και τελικά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στον κλάδο.

Σκέψεις για το «Shopping Star» και τον Γιώργο Καραβά

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Tarabanko μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της για το «Shopping Star», μια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκε για την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, Βίκυ Καγιά, η Tarabanko παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εκπομπή χωρίς αυτήν. Ωστόσο, εξέφρασε επίσης το ενδιαφέρον της να αναλάβει ενδεχομένως την παρουσίαση, λέγοντας: «Θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω το Shopping star. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Ο Tarabanko μίλησε επίσης για τον Γιώργο Καραβά, τον σημερινό παρουσιαστή της εκπομπής, και για το αν θα ήταν κατάλληλος για το δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Εξήρε την ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό και πρότεινε ότι χρειάζεται νέο αίμα στην τηλεοπτική βιομηχανία για να διατηρηθεί η φρεσκάδα.

Παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, η Κάτια Ταραμπάνκο παραμένει προσηλωμένη στην καριέρα της και στο να καταρρίψει τα ταμπού που την εμπόδιζαν.

Η ιστορία της αποτελεί έμπνευση για όλους όσοι έχουν αντιμετωπίσει αντιξοότητες στην επαγγελματική ή προσωπική τους ζωή.

Η Κάτια Ταραμπάνκο για το «Shopping Star» και το ταμπού της ψωρίασης στο μόντελινγκ
To top