Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει μυστικές σχέσεις διασημοτήτων

Η θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ανοίγεται για την προσωπική της ζωή στην τηλεόραση του Alpha. Αποκαλύπτει μυστικές σχέσεις με διάσημους. Δείτε το βίντεο.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει μυστικές σχέσεις διασημοτήτων>

Περιεχόμενα

  1. Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλάει για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Happy Day»
  2. Η συνέντευξη της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου στην τηλεόραση του Alpha

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η γνωστή Ελληνίδα θεατρολόγος, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» της τηλεόρασης του Alpha ότι μετά το διαζύγιό της είχε σχέσεις τόσο με διάσημους όσο και με μη διάσημους.

Η ίδια τόνισε ότι κανείς δεν έχει μάθει τα ονόματα των συντρόφων της, παρόλο που κάποιοι από αυτούς ήταν και διάσημοι. Η κ. Παναγιωτοπούλου μίλησε επίσης για την καλή σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πως είναι καλύτεροι γονείς τώρα που είναι χωρισμένοι αλλά ζουν στο ίδιο συγκρότημα. Δείτε το βίντεο της συνέντευξής της για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλάει για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Happy Day»

Η γνωστή θεατρολόγος, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» στην τηλεόραση του Alpha, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή.

Μίλησε για το διαζύγιό της και για το πώς έκτοτε πραγματοποιεί σχέσεις με διάσημους και μη, χωρίς να το μάθει κανείς. Η Μαριλένα τόνισε ότι τα ονόματα των σχέσεών της δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς ήταν και οι ίδιοι διάσημοι.

Η συνέντευξη της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου στην τηλεόραση του Alpha

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Happy Day» της τηλεόρασης του Alpha, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου δεν δίστασε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις.

Αποκάλυψε ότι με τον πρώην σύζυγό της μένουν ακόμα στο ίδιο συγκρότημα και μάλιστα η σχέση τους έχει βελτιωθεί μετά τον χωρισμό τους, κάνοντάς τους καλύτερους γονείς. Η Μαριλένα μοιράστηκε επίσης ότι μετά το διαζύγιό της είχε σχέσεις με διάσημους και μη, αλλά κανείς δεν έχει μάθει τα ονόματα των συντρόφων της.

https://www.youtube.com/watch?v=kQnEN5ILvJ8
To top