Ιωάννης και Γιάννης Βαρδής: Σκέψεις για την πατρότητα και την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Δείτε τις ειλικρινείς ιστορίες του Γιάννη και του Γιάννη Βαρδή, τους αγώνες και τους θριάμβους τους στην πατρότητα και τη μουσική βιομηχανία.

Ιωάννης και Γιάννης Βαρδής: Σκέψεις για την πατρότητα και την αντιμετώπιση των προκλήσεων>

Περιεχόμενα

  1. Ιωάννης Βαρδής: Αντιμετωπίζοντας την αγωνία και τα αρνητικά σχόλια
  2. Γιάννης Βαρδής: Πατρότητα με φυσικό τρόπο
  3. Αντώνης Βαρδής: Αντιστέκεται στην κριτική και αγαπά την πατρότητα

Δείτε το συναισθηματικό ταξίδι του Γιάννη και του Γιάννη Βαρδή καθώς περνούν μέσα από την πατρότητα, την κριτική και τον αντίκτυπο της καριέρας τους. Εξερευνήστε τις ειλικρινείς ιστορίες και τους προβληματισμούς τους.

Ιωάννης Βαρδής: Αντιμετωπίζοντας την αγωνία και τα αρνητικά σχόλια

«Κατά τη διάρκεια της περιόδου που ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, βρέθηκα να κατακλύζομαι από θυμό λόγω των πολυάριθμων προσβλητικών σχολίων που γίνονταν», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής: Πατρότητα με φυσικό τρόπο

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον πατέρα του σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι ειρωνικός» και μίλησε για την εμπειρία του να γίνει πατέρας.

Αντώνης Βαρδής: Αντιστέκεται στην κριτική και αγαπά την πατρότητα

Ο Αντώνης Βαρδής εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα σχόλια που τον είχαν ενοχλήσει και προβληματίστηκε για τις χαρές του να είσαι πατέρας.

🍎 —>  

🍎 —>  

«Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, εξοργίστηκα βαθύτατα από τα αναίσθητα σχόλια που κυκλοφόρησαν.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονταν ότι είχε ήδη πεθάνει, ενώ δεν είχε πεθάνει… Με στεναχώρησε που δεν είχα και τους δύο γονείς κοντά μου στο σπίτι, που μου έλειπε αυτή η αίσθηση του δεσμού. Έβλεπα περιστασιακά τη μητέρα μου και τα Σαββατοκύριακα επισκεπτόμουν τον πατέρα μου. Ωστόσο, το καθημερινό οικογενειακό περιβάλλον, τις στιγμές που περνούσαμε μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών, ελάχιστα τις βίωνα», μοιράστηκε ο Γιάννης Βαρδής.

«Η πατρότητα είναι ένας ρόλος που μαθαίνει κανείς στην πορεία. Οι συνθήκες που περιβάλλουν αυτό το πολύτιμο δώρο της ζωής μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά εμένα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η πατρότητα μου έρχεται φυσικά.

Αγκαλιάζω ολόψυχα κάθε πτυχή της, εκτιμώντας κάθε στιγμή με τα παιδιά μου. Είμαι ένας ενεργά εμπλεκόμενος πατέρας, από τη στιγμή που ξυπνούν μέχρι να κοιμηθούν», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Ο προσωπικός μου χαρακτήρας δεν ευθυγραμμίζεται πάντα με τις προσδοκίες του κλάδου που εκπροσωπώ. Πολλές φορές, έχω χάσει ορισμένα πράγματα εξαιτίας της επαγγελματικής μου ενασχόλησης.

Κάποιοι αντιλαμβάνονται τον χαρακτήρα και την ταπεινότητά μου ως αδυναμίες. Ο πατέρας μου διέθετε επίσης αυτά τα χαρακτηριστικά και συχνά τον συμβούλευα να μην κάνει ορισμένες ενέργειες και να μην επιδιώκει τη συγγραφή τραγουδιών. Του έλεγα: «Είσαι αυτός που είσαι, δεν υπάρχει τίποτα να αποδείξεις».

Ωστόσο, ο πατέρας μου παρέμεινε ταπεινός και δεν είχε κανένα εγωισμό συνδεδεμένο με το όνομά του. Μέχρι που αρρώστησε, συνέχισε να είναι ενεργός, να γράφει τραγούδια και να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του στη βιομηχανία.

Δεν είμαι συνταξιούχος τραγουδοποιός- ασχολούμαι ενεργά, δημιουργώντας επιτυχίες για γνωστούς ερμηνευτές, και αυτό ήταν επιτυχημένο για μένα. Ωστόσο, ο πατέρας μου δεν κατάλαβε ποτέ πραγματικά το μέγεθος της επίδρασής του», κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

Ιωάννης και Γιάννης Βαρδής: Σκέψεις για την πατρότητα και την αντιμετώπιση των προκλήσεων
To top