Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με το «MEGA Kalimera»

Μάθετε για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, γιο της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα». Δείτε την κληρονομιά της οικογένειάς του, την εμπειρία του ως ηθοποιός και πολλά άλλα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με το «MEGA Kalimera»>

Περιεχόμενα

  1. Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια ματιά στη ζωή του γιου του Καζάκου και της Καρέζη
  2. Μια οικογένεια καλλιτεχνών
  3. Η απώλεια του πατέρα του
  4. Η αγάπη ενός πατέρα
  5. Αγάπη και ηλικιακές διαφορές
  6. Εργασίες και μελλοντικά σχέδια

Μάθετε περισσότερα για τη ζωή και την καριέρα του Κωνσταντίνου Καζάκου, γιου της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, ο οποίος συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στην ελληνική θεατρική και τηλεοπτική σκηνή.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», ο Καζάκος μιλάει για την ενασχόλησή του με τη μεταγλώττιση, την κληρονομιά της οικογένειάς του, την εμπειρία του να δουλεύει με μη ηθοποιούς και πολλά άλλα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια ματιά στη ζωή του γιου του Καζάκου και της Καρέζη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μίλησε για τη ζωή του ως επιτυχημένος ηθοποιός, την κληρονομιά της οικογένειάς του και πολλά άλλα.

Μια οικογένεια καλλιτεχνών

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στις τέχνες. Οι γονείς του, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη, υπήρξαν και οι δύο αγαπημένες μορφές της ελληνικής θεατρικής σκηνής.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ αγαπητοί στον κόσμο», δήλωσε ο Καζάκος στη συνέντευξη. Σήμερα, είναι αναγνωρισμένος για τις θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες του, καθώς και για τη συμμετοχή του στη μεταγλώττιση, μεταξύ άλλων δανείζοντας τη φωνή του στον αγαπημένο ήρωα Ντόναλντ Ντακ..

Η απώλεια του πατέρα του

Μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος είπε: «Χάνεις ένα μικρό κομμάτι του εαυτού σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Η αγάπη ενός πατέρα

Ο Κωνσταντίνος μίλησε επίσης για τη σχέση του με την κόρη του, Τζένη, η οποία ακολουθεί τα βήματά του. «Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, προσπαθώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γνωρίσω τον φίλο της κόρης μου.

Όσο κι αν μεγαλώσει, θα είναι το κοριτσάκι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αγάπη και ηλικιακές διαφορές

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με διαφορά ηλικίας μεταξύ εκείνου και της συντρόφου του. «Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζει ο κόσμος τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε μένα και τη σύντροφό μου.

Όλοι έχουν γίνει κριτές. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε.

Εργασίες και μελλοντικά σχέδια

Αν και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία ως ηθοποιός, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε ότι δεν θα έκανε πρωινό στην τηλεόραση, αλλά παραμένει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

Επιπλέον, μοιράστηκε και την εμπειρία του από τη συνεργασία του με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. «Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν ‘κουτσούβελα’», είπε.

Επί του παρόντος, εργάζεται σε διάφορα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» και πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Άγουρα Κεράσια» στο θέατρο.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με το «MEGA Kalimera»
To top