Νίνο: «Μου είχαν επιτεθεί με καλάσνικοφ, ακροβατούσα μεταξύ λογικής και τρέλας»

Ο Νίνο, ο διάσημος τραγουδιστής, ανοίγεται για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία μετά από μια απόπειρα δολοφονίας. Μάθετε πώς βρήκε παρηγοριά στην πνευματικότητα και τη φιλία.

Νίνο: «Μου είχαν επιτεθεί με καλάσνικοφ, ακροβατούσα μεταξύ λογικής και τρέλας»>

Περιεχόμενα

  1. Ο Νίνο μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας και τον αγώνα για την ψυχική υγεία
  2. Ο δρόμος του Νίνο προς την ανάκαμψη

Ο Νίνο, γνωστός τραγουδιστής, μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας που έγινε εναντίον του το 2007 και τους αγώνες ψυχικής υγείας που ακολούθησαν.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mercy», ο Nino μοιράζεται πώς τον επηρέασε η τραυματική εμπειρία και πώς βρήκε παρηγοριά μέσα από τη θρησκεία και τη φιλία.

Ο Νίνο μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας και τον αγώνα για την ψυχική υγεία

Ο Νίνο, γνωστός τραγουδιστής, έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mercy», όπου μίλησε για τους αγώνες του παρελθόντος με την ψυχική υγεία.

Στη συνέντευξη, ο Nino μίλησε για μια απόπειρα δολοφονίας που έγινε εναντίον του το 2007, η οποία τον επηρέασε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μου είχαν επιτεθεί με ένα καλάσνικοφ. Είναι μια πραγματικότητα. Είχε γίνει μια απόπειρα δολοφονίας, αλλά μου είπαν ότι ήταν λάθος, αλλά το έζησα.

Είναι σαν να συνέβη χθες στο μυαλό μου», δήλωσε ο Νίνο.

Ο Νίνο μοιράστηκε επίσης πώς το γεγονός τον επηρέασε ψυχικά, αφήνοντάς τον να παλεύει μεταξύ λογικής και τρέλας. «Ακροβατούσα μεταξύ λογικής και τρέλας, πάλευα. Δεν μπορούσα να βρω γαλήνη σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου.

Από εκείνο το γεγονός ξύπνησαν όλες οι αναμνήσεις της δημοσιότητας, τότε άρχισα να ζω πραγματικά», είπε ο Νίνο.

Ο δρόμος του Νίνο προς την ανάκαμψη

Μετά το περιστατικό, ο Νίνο στράφηκε στη θρησκεία και την πνευματικότητα για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους αγώνες του για την ψυχική υγεία.

«Τότε άρχισα να διαβάζω τη Βίβλο, την Καινή Διαθήκη την διαβάζω 2-3 φορές την ημέρα, μετά διάβασα για τα όνειρα», είπε.

Ο φίλος του Νίνο, ο Ηλίας, έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην ανάρρωσή του. «Καθώς επέστρεφα από το κατάστημα, ο Elijah μου τηλεφώνησε και μου είπε να περάσω από το σπίτι. Ήμουν μόνος μου, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», είπε ο Νίνο.

Παρά τη δύσκολη εμπειρία, ο Νίνο κατάφερε να βρει δύναμη και υποστήριξη μέσα από την πίστη και τις φιλίες του.

Ο Νίνο ανοίγει για τον αγώνα ψυχικής υγείας μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ανοίγοντας τις εμπειρίες του, ελπίζει να εμπνεύσει άλλους που μπορεί να παλεύουν με θέματα ψυχικής υγείας να αναζητήσουν βοήθεια και να βρουν το δικό τους δρόμο προς την ανάρρωση.

To top