Ο ηθοποιός Harry Roma αποκαλύπτει: “Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένος”

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρι Ρόμα αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος και σε σχέση σε τηλεοπτική συνέντευξη και μοιράζεται προσωπικές και επαγγελματικές πληροφορίες.

Ο ηθοποιός Harry Roma αποκαλύπτει: “Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένος”>

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρι Ρόμα αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι βρίσκεται σε ερωτική σχέση.

Ο Roma, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Το πρωινό μας”, μοιράστηκε λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, συμπεριλαμβανομένου του νέου του έρωτα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τις αποκαλύψεις του και για το πώς αυτή η σχέση έχει επηρεάσει τη ζωή του.

Η αποκάλυψη του Χάρι Ρόμα για τον συνεργάτη του: Ρόμα: “Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένος”.

Η αποκάλυψη του Χάρι Ρόμα για τον συνεργάτη του: “Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένος”

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Χάρης Ρώμα, ηθοποιός και σεναριογράφος, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή “Το πρωινό μας”, αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος και σε σχέση.

Η αποκάλυψη αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς από τους θαυμαστές του.

“Δεν μπορώ να ζήσω μόνη μου. Συνέβη πριν από το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. Δεν λέω μεγάλα λόγια. Όταν είσαι με κάποιον δέκα χρόνια μαζί και φαντασιώνεσαι ότι είναι για πάντα, εδώ είναι που το για πάντα δεν υπάρχει.

Θέλω να συνυπάρχω και να μοιράζομαι, και τα ευτυχισμένα πράγματα θέλω να τα μοιράζομαι. Είμαι μόνος μου όταν γράφω μόνος μου”, δήλωσε με ειλικρίνεια ο Χάρι Ρόμα.

To top